Guitar hero

Thanx guys! Εχει διαφορα η συγκεκριμενη με την RG2550EX ? Εκτος απο το χρωμα φυσικα...

εχω ακουσει..οτι τα ibanez necks ειναι τα πιο ανετα που υπαρχουν....απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι..ποσο μεγαλη διαφορα θα δω σε σχεση με την ESP

Τι λετε?

Thanx guys! Εχει διαφορα η συγκεκριμενη με την RG2550EX ? Εκτος απο το χρωμα φυσικα...
εχω ακουσει..οτι τα ibanez necks ειναι τα πιο ανετα που υπαρχουν....απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι..ποσο μεγαλη διαφορα θα δω σε σχεση με την ESP

Τι λετε?
¶νετα μπράτσα είναι αυτά που στηρίζουν καλά το χέρι. Τα μπράτσα της Ibanez (αν εννοείς τα wizard) είναι σαν κλαδάκια, πως θα μπορούσαν να είναι άνετα;; :wink: :D

Αν εννοείς 'γρήγορα'... και πάλι κάνεις λάθος! :wink:

Μα καλα...Queen δεν ακουει κανενας????? :roll:

Ας πω και εγω τους αγαπημενους μου κιθαριστες (οχι απαραιτητα με σειρα προτιμησης)

Brian May - David Gilmour - Yngwie :twisted: (ειμαι neoclassicας,τι να κανω? :) ) - Blackmore - John Sykes - Mark Knopfler - Edge και σταματαω εδω.

Σιγουρα αν ειχα την τυχη να ακουω για τα 31 χρονια της ζωης μου εως τωρα ολη μερα-καθε μερα μουσικη,η λιστα αυτη θα ηταν ατελειωτη καθως θα ειχα τη χαρα να ανακαλυψω 100αδες καταπληκτικους μουσικους.Για μενα guitar hero ειναι αυτος που εξαιτιας του θελησα να πιασω πρωτη φορα κιθαρα και με το παιξιμο του τσιμπαει τις δικες μου εγκεφαλικες και ψυχικες χορδες

Μα καλα...Queen δεν ακουει κανενας????? :roll: Ας πω και εγω τους αγαπημενους μου κιθαριστες (οχι απαραιτητα με σειρα προτιμησης)

Brian May - David Gilmour - Yngwie :twisted: (ειμαι neoclassicας' date='τι να κανω? :) ) - Blackmore - John Sykes - Mark Knopfler - Edge και σταματαω εδω.

Σιγουρα αν ειχα την τυχη να ακουω για τα 31 χρονια της ζωης μου εως τωρα ολη μερα-καθε μερα μουσικη,η λιστα αυτη θα ηταν ατελειωτη καθως θα ειχα τη χαρα να ανακαλυψω 100αδες καταπληκτικους μουσικους.Για μενα guitar hero ειναι αυτος που εξαιτιας του θελησα να πιασω πρωτη φορα κιθαρα και με το παιξιμο του τσιμπαει τις δικες μου εγκεφαλικες και ψυχικες χορδες[/quote']

Τότε εγω πρέπει να θεωρήσω guitar hero τον Michael J. Fox :lol: :lol: :lol:

Η τον Ralph Machio (Crossroads) :P

Αν το θεμα ειναι καθαρα τεχνικο τοτε να φτιαξω μια αλλη λιστα (δεν θα εχει μεγαλες αποκλισεις απο την πρωτη μου)

randy rhoads γιατι ειχε τρομερές ιδεές και τα solo του σκίζουν αλλα ολοι οι καλοι αποχωρούν πολυ νωρίς

Brian May

David Gilmour

Uli Jon Roth

Rory Gallagher

Jim Mattheos

Steve Vai

and the list goes on, αλλά ποιος θυμάται τώρα.... :lol: :lol:

Michael Amott (μακράν ο λατρεμένος μου κιθαρίστας -στο avatar μου αυτός απεικονίζεται)

John Petrucci

Criss Oliva

Αndre Olbrich

Victor Smolski (θεός)

Michael Romeo

Dave Murray

Ritchie Blackmore

Jimmy Page

David Gilmour

Jeff Loomis\

Daniel Gildenlow

και άλλοι......

guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις

guitar hero για μενα ειναι ο MATTHIAS JABS απο τοτε που πηγε στους scorpions απο τοτε αξιζει να τους ακουει κανεις

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: O mr. Ulli John Roth σου λέει κάτι; Fly to the rainbow, in trance, virgin killer, taken by force ούτε;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: O mr. Ulli John Roth σου λέει κάτι; Fly to the rainbow' date=' in trance, virgin killer, taken by force ούτε;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote']

θεος ο roth!!!!! :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
8O

Νομίζω ότι υπερβάλεις... :wink:

Το λιγότερο... :D

Και μιας και δεν έχω ποστάρει μέχρι στιγμής στο guitar hero :D

Jimmy βέβαια...

Robert Fripp βέβαια...

Danny Gatton (Δεν ακούω φανατικά το είδος, αλλά ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού...)

John McLaughlin

Andrew Latimer

Steve Hackett

Steve Howie

B.B. King (και εντελώς άθλια να έπαιζε θα ήταν μέσα στους μεγαλύτερους... τέτοιο κιθαριστικό ΗΘΟΣ δεν έχω ματαδει...)

The Edge...

Jimmy Page

Jeff Beck

Mark Knopfler (ήρεμη δύναμη...)

Brian May (παν-ήρεμη δύναμη...)

Richie Blackmore

Steve Morse

Randy Rhoads & Jake E Lee

Eddie Van Halen

Steve Vai

και μερικοί ακόμα που τους ξεχνάω τώρα... :wink:

Και μιας και δεν έχω ποστάρει μέχρι στιγμής στο guitar hero :D
Jimmy βέβαια...

Robert Fripp βέβαια...

Danny Gatton (Δεν ακούω φανατικά το είδος' date=' αλλά ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού...)

John McLaughlin

Andrew Latimer

Steve Hackett

Steve Howie

B.B. King (και εντελώς άθλια να έπαιζε θα ήταν μέσα στους μεγαλύτερους... τέτοιο κιθαριστικό ΗΘΟΣ δεν έχω ματαδει...)

The Edge...

Jimmy Page

Jeff Beck

Mark Knopfler (ήρεμη δύναμη...)

Brian May (παν-ήρεμη δύναμη...)

Richie Blackmore

Steve Morse

Randy Rhoads & Jake E Lee

Eddie Van Halen

Steve Vai[/b']

και μερικοί ακόμα που τους ξεχνάω τώρα... :wink:

me2!!!!!

Ο θειος Vai

Tore Ostby

Daniel Gildenlow (οχι για την τεχνικη του, αλλα για τα απιστευτα που βγαζει απ το μυαλο του)

Trending...

Νέα θέματα

Back