Ω θενξ!!! ;Dnasokosm είπε:Καλώς ήλθες στην ενεργό δράση![]()
Από το ίδιο μαδέρι με την 'Κλεοπάτρα'. Μανίκι θα κάνω έβενο - QS Maple.nasokosm είπε:Αξιος
Αυτο το μαόνι θα παίζει μονο του!
Ψιλιαζομαι 335? ;D ;D ;Dargytar είπε:Mόλις ολοκληρωθούν αυτά ξεκινάμε ξέρεις τι, έδωσα τα σχέδια για εκτύπωση σε 1:1 8)
Ε ναι! Θα πάρει ΠΟΛΥ καιρό αλλά έχω αρχίσει τουλάχιστον να το οργανώνω σαν σκέψη.Thanoszin είπε:Αργυρη ομορφιες βλεπω.
Ψιλιαζομαι 335? ;D ;D ;D
Σ' ευχαριστώ παίκτη και συ ωραία παιξίματα είδα στο άλλο thread μπράβο σου!Πανέμορφη Αργύρη! Κι αυτά τα νερά...όνειρο!
Καλή συνέχεια!![]()
Να 'σαι καλά!!!argytar είπε:Σ' ευχαριστώ παίκτη και συ ωραία παιξίματα είδα στο άλλο thread μπράβο σου!
Χτύπησες φλέβα τώρα, αυτό το σκέφτομαι συνέχεια και θέλω να δω πώς θα υλοποιηθεί τελικά. Όπως είδες εδώ είναι bolt on η φάση αλλά δεν έχει σημασία. Tι σκέφτηκα να κάνω:schreivox είπε:Άψογη είναι!
Να ρωτήσω, (επειδή με έχει σκαλώσει το white chicken), υπάρχει περίπτωση να έρχεται το action σε set neck (λεσπολοειδές) με bigsby b3 και κινητή γέφυρα; Το θεωρώ οριακό. Έχω δει εικόνες με κομμένα bigsby που τοποθετούνται όσο άκρη στο σώμα γίνεται, ακόμα και σε tele.
Φαίνονται τέλεια αλλά θα ήθελα να δω τελικά πώς παίζουν. Τί τραβάμε νυχτιάτικα ;D
Μπράβο και καλή συνέχεια!