Kι εγώ έτσι ελπίζω γιατρέμ'!!! (Και ελπίζω να έχει και ανάλογο ήχο βεβαίως βεβαίως...)Lorda01 είπε:Κούκλα θα γίνει!Μπράβο Αργύρη!
αυτό το τελευταίο κάπου το αντέγραψες νομίζωargytar είπε:μεγάλωσα και τις τρύπες για να πάρει binding αλλά να χωράει και ποτενσιόμετρα.
Gaudi και έλεγα τι μου θυμίζουν! Σωστός! Επειδή ακριβώς μου είπες ότι μετά το binding δε χωρούσαν τα ποτς στην 335 σου, για αυτό και μεγάλωσα τις τρύπες! THANKS!! Πρώτα με μαχαίρι και μικρότερο ρουλεμάν στον πάτο και μετά με flush cut bit ακολουθώντας τα αυλάκια που είχαν γίνει στο πάχος του binding!! Έτσι θα είναι ακριβώς ίδιος ο χώρος!nasokosm είπε:αυτό το τελευταίο κάπου το αντέγραψες νομίζω
Οι τρύπες αλά Gaudi ειναι εκπληκτικές!!
Γίνεται κούκλα
που το διάβασες ρε θηρίο ολο εκπλήξεις είσαι για δώσε κανα λινκargytar είπε:Για κόλλα χρησιμοποίησα μίγμα ασετόν και yellow wood glue (titebond). Διάβασα ότι δεν ''βάφει'' το ξύλο και αφού το δοκίμασα σε σκραπ (και δουλεύει) το εφήρμοσα με πολύ καθαρά θα έλεγα αποτελέσματα! Βέβαια θέλει ΚΑΙΡΟ να στεγνώσει καλά , λέω να το αφήσω καμιά εβδομάδα....
Oh yes διπλό όπως στην κανονική που έχω, αν πετύχω και το πορτοκαλό, με το καλό, θα ειναι καλή φάση!messalion είπε:Το binding θα δειχνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ οταν βαφει με το καλο ολο το οργανο
2πλο δεν ειναι το binding ?
Niceargytar είπε:Oh yes διπλό όπως στην κανονική που έχω, αν πετύχω και το πορτοκαλό, με το καλό, θα ειναι καλή φάση!
Έφτιαξα και το μανικάκι της ΠΡΣ σήμερα, οπότε της περνάω τάστα την επόμενη φορά που θα δουλέψω μες στη βδομάδα. Οπότε μετά θέλει να κολλήσω το νεκ και είναι έτοιμη και η δικιά σου! (πλην το βάψιμο....)
NASO δε θυμάμαι λινκ αλλά έχει καιρό που το είχα δει στο τελεκάστερ φόρουμ. ΔΕΝ ΈΒΑΛΑ Super Glue γιατί θα πότιζε στο flame maple. Το καλύτερο βέβαια είναι το binding cement ή UHU Hart, έχει στα μαγαζιά μοντελισμού. Μερικοί πολύ υπομονετικοί χρησιμοποιούν μόνο ασετόν, έτσι κολλάει στο κσύλο αν λιώσει... Θα δείξει, σε σκραπ μου πήγε καλά, αν τώρα ξεκολλήσει από βδομάδα τι να πω, ευτυχώς πήρα τρία ζευγάρια άσπρο-μαύρο φιλέτο...
Να 'σαι καλά Φάνη thanks!!!Πνοή και Νύξη είπε:Εύγε Αργύρη.
Σε βρίσκω μεθοδικό και διαβαστερό.
Για τα bindings, μην παιδεύεσαι με αλχημείες(το binding cement δεν μου δούλεψε ποτέ..). Superglue, medium viscosity ή ακόμα καλύτερα gel. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει πρόβλημα με bleeds, και είσαι έτοιμος για trimming σε κανά διωράκι(προσωπικά το 'χω τολμήσει και σε μικρότερο χρόνο, χωρίς πρόβλημα). Για ασφάλεια, περνάς το αυλάκι του binding(+ κανα δυο χιλιοστά στο top) με λίγο αραιωμένο σήλερ, πριν την εφαρμογή.
keep up the good work
Θα έλεγα ότι μου είναι πιο έυκολο να κάνω τα νεοκλάσικαλ ινλέηζ σ αυτη τη φάση... ίσως ταιριάζουν παραπάνω με τους φίλτερτρονζ... το χεντστοκ θα είναι τελε με λίγο τιλτ μπακ.Johnzo είπε:Εξαιρετική ιδέα και προχωράει φυσέκι η υλοποίηση! Superb!
Τώρα να πετάξω κι εγώ την παλαβομάρα της τελευταίας στιγμής: δηλαδή ένα μανίκι a la Falcon/Penguin με τα imperials της grover υποθέτω θα ήταν εντελώς εκτός πλάνου; :'(