37 λεπτά πριν, trolley είπε
Όχι τόσο όσο εγώ όμως:
Σε έχω προλάβει 2-3 σελίδες πριν...
37 λεπτά πριν, trolley είπε
Όχι τόσο όσο εγώ όμως:
Α, σόρυ, δεν πολυβιάβασα το επίσημο φόρουμ μας χθες.Σε έχω προλάβει 2-3 σελίδες πριν...
Αυτή που βάλανε τον Τσαλουχίδη να φυλάει τον Μαραντόνα; Αυτός δεν ήταν ικανός τον Μαραντίνη να φυλάξει.Σε εναν διαγωνισμό, η καλλίτερη συμμετοχή κρίνεται εκ του αποτελέσματος.
Οπότε Παπαρίζου -Ρούβας θα είναι εκτός συναγωνισμού....μάλλον για πάντα.
Είναι σαν να λέμε η καλύτερη Εθνική ήταν του Μουντιάλ.
Μπορεί...αλλά άλλη πήρε το euro.
Διότι επιδιώκει μελλοντική συνεργασία μαζί μας.Εδώ ΄φίλος ο @npap μας έδωσε στεγνά. Μας κρέμασε στα μανταλάκια κανονικότατα ?
Στις 9/3/2024 στις 8:55 ΜΜ, harilatron είπε
Ίσως θέλει να εμφανίζεται ως "το λουλούδι που ανθίζει στα ερείπια".
Έπιασα τη μύγα που γυρνούσε τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου..Thanks!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avanti...
Μόλις άρχισα να συμπαθώ τον Μικρούτσικο...Για να μην νομίζετε ότι δεν έχω καταλάβει τι γίνεται εδώ μέσα
https://www.yupiii.gr/gossip/c366382/andreas-mikroutsikos-osoi-lene-katapliktika-logia-gia-to-zari-libanizoun-tin-ert-gia-mellontiki-sunergasia
23 ώρες πριν, cos_dr είπε
@npap OK, είπαμε να το υποστηρίξουμε, ελληνική συμμετοχή είναι, χαλάλι της...
Αλλά όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο, "κόψε κάνα, δύο μέτρα...". ?
Καλά που το αποσαφηνίζεις, καθώς μπορεί να ήταν κάποιος "Μαέβιους Παχατουρίδης" (ο γνωστός "κριτικός τέχνης" από το Ράδιο Αρβύλα), που να τα εννοούσε ?καλά χιούμορ κάνει ο φίλος αλλά κατ ουσίαν "στηλιτεύει" την υπερβολή
Καλά που το αποσαφηνίζεις, καθώς μπορεί να ήταν κάποιος "Μαέβιους Παχατουρίδης" (ο γνωστός "κριτικός τέχνης" από το Ράδιο Αρβύλα), που να τα εννοούσε ?
Μπορεί να κερδίσει στον διαγωνισμό η Μαρίνα. θα ποντάρω 150 ευρώ.καλά θα φρίξεις αλλά αρχικά μου το στειλε "επώνυμη" αοιδός του έντεχνου χώρου λαύρα υπερασπιστής της μικρής, για να μου το τρίψει στα μούτρα του άπιστου... αλλά είδα την πηγή και πήγε η καρδιά μου στην θέση της...?
Μπορεί να κερδίσει στον διαγωνισμό η Μαρίνα. θα ποντάρω 150 ευρώ.
Για κουβά το κόβω.Μπορεί να κερδίσει στον διαγωνισμό η Μαρίνα. θα ποντάρω 150 ευρώ.
Όλοι θα κερδίσουμε αν κερδίσει.μακάρι να κερδίσετε αμφότεροι... ειλικρινά....
Και αν μου κάτσει? ?Για κουβά το κόβω.