Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
37 λεπτά πριν, trolley είπε

Όχι τόσο όσο εγώ όμως:

Σε έχω προλάβει 2-3 σελίδες πριν... 

Σε έχω προλάβει 2-3 σελίδες πριν...
Α, σόρυ, δεν πολυβιάβασα το επίσημο φόρουμ μας χθες.

Σε εναν διαγωνισμό, η καλλίτερη συμμετοχή κρίνεται εκ του αποτελέσματος. 

Οπότε Παπαρίζου -Ρούβας θα είναι εκτός συναγωνισμού....μάλλον για πάντα. 

Είναι σαν να λέμε η καλύτερη Εθνική ήταν του Μουντιάλ. 

Μπορεί...αλλά άλλη πήρε το euro.
Αυτή που βάλανε  τον Τσαλουχίδη να φυλάει τον Μαραντόνα; Αυτός δεν ήταν ικανός τον Μαραντίνη να φυλάξει. 

Εδώ ΄φίλος ο @npap μας έδωσε στεγνά. Μας κρέμασε στα μανταλάκια κανονικότατα ?

❤️❤️❤️????

Στις 9/3/2024 στις 8:55 ΜΜ, harilatron είπε

Ίσως θέλει να εμφανίζεται ως "το λουλούδι που ανθίζει στα ερείπια". 

Έπιασα τη μύγα που γυρνούσε τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου..Thanks!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avanti...

23 ώρες πριν, cos_dr είπε

γεια σας παιδιά του noiz κι από μένα... εντάξει mea culpa... να ζητήσω "συγχώρεσις" για το γέρικο μυαλό μου... μου το λέγατε εδώ αλλά που να το πιάσω... αλλά όμως μου το "εξήγησε επιστημονικά" ο φίλος μου στο φουμπου, θα μας δείξει και η αοιδός "πως γίνεται" όπως μας λέει ταπεινά και χαριτωμένα στο βιντεάκι παραπάνω (αφού μας έδειξε ήδη "πως γίνεται" αλά ελληνικά και στην διαδικασία επιλογής) και όλα καλά όλα ανθηρά... της εύχομαι και να πετύχει ειλικρινά γιατί ο φούστης ο γουορχολικός  χρόνος είναι αδυσώπητος όταν ξεχειλώνει υπεροπτικά...

"...Είναι πράγματι ένα μικρό αριστούργημα! Από τα καλύτερα που έχει να επιδείξει η Ελληνική μουσική σε όλη την ιστορία της (αν όχι ότι καλύτερο)! Ο αρχαίος ελληνικός Δωρικός τρόπος, βυζαντινά ισοκρατήματα, νύξεις στο νεώτερο ελληνικό έντεχνο τραγούδι (ειδικά στην προεισαγωγη), ο παγκόσμιος ρυθμός των 8/8, Πεντερετσκικές συνηχήσεις στην ενορχήστρωση, και ιδιοφυής χρήση του βασικού μοτίβου, το οποίο βρίσκεται σε καρκινική αναστροφή στο μπάσο, ενώ η μελωδία του ζουρνά αποτελεί αντικατοπτρισμό της μελωδίας της φωνής με βάση το μεσαίο σολ ως προς το τονικό περιεχόμενο, ενώ ρυθμικά εξελίσσει το κύριο μοτίβο σύμφωνα με τις τεχνικές του Olivier Messiaen! Κι όλα αυτά καταφέρνοντας συγχρόνως να τηρεί της βασική φόρμα του 3/I , 2/V, 1/I της Σενκεριανης ανάλυσης!!!..." ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@npap OK, είπαμε να το υποστηρίξουμε, ελληνική συμμετοχή είναι, χαλάλι της...

Αλλά όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο, "κόψε κάνα, δύο μέτρα...". ?

@npap OK, είπαμε να το υποστηρίξουμε, ελληνική συμμετοχή είναι, χαλάλι της...

Αλλά όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο, "κόψε κάνα, δύο μέτρα...". ?

καλά χιούμορ κάνει ο φίλος αλλά κατ ουσίαν "στηλιτεύει" την υπερβολή γιατί όντως να την στηρίξουμε (παρά τις ενστάσεις των ξινών γερόντων σαν του λόγου μου) αλλά υπάρχουν και όρια...?

καλά χιούμορ κάνει ο φίλος αλλά κατ ουσίαν "στηλιτεύει" την υπερβολή
Καλά που το αποσαφηνίζεις, καθώς μπορεί να ήταν κάποιος "Μαέβιους Παχατουρίδης" (ο γνωστός "κριτικός τέχνης" από το Ράδιο Αρβύλα), που να τα εννοούσε ?

Ξέρεις, κάποιος της βαθιάς "κουλτούρ" και "διανόησης" που να έκανε ανάλυση σε ανώτερο... gestalt ?

Έξυπνο λοιπόν το κείμενο.

Καλά που το αποσαφηνίζεις, καθώς μπορεί να ήταν κάποιος "Μαέβιους Παχατουρίδης" (ο γνωστός "κριτικός τέχνης" από το Ράδιο Αρβύλα), που να τα εννοούσε ?

καλά θα φρίξεις αλλά αρχικά μου το στειλε "επώνυμη" αοιδός του έντεχνου χώρου λαύρα υπερασπιστής της μικρής, για να μου το τρίψει στα μούτρα του άπιστου... αλλά είδα την πηγή και πήγε η καρδιά μου στην θέση της...?

καλά θα φρίξεις αλλά αρχικά μου το στειλε "επώνυμη" αοιδός του έντεχνου χώρου λαύρα υπερασπιστής της μικρής, για να μου το τρίψει στα μούτρα του άπιστου... αλλά είδα την πηγή και πήγε η καρδιά μου στην θέση της...?
Μπορεί να κερδίσει στον διαγωνισμό η Μαρίνα. θα ποντάρω 150 ευρώ.

μακάρι να κερδίσετε αμφότεροι... ειλικρινά....

Για κουβά το κόβω.

• Haha
Reactions: MGs
μακάρι να κερδίσετε αμφότεροι... ειλικρινά....
Όλοι θα κερδίσουμε αν κερδίσει.

Και αν γίνει αυτό, θέλω να το πανηγυρίσουμε όλοι μας, μαζί! Ενωμένοι και μονιασμένοι.

Με ομοψυχία!

Χρειάζεται τις ευχές μας και αυτή. Το ξέρω και το νιώθω.

Και όσο πιο πολύ αγάπη και στήριξη θα νιώσει.

Πιστεύω πως τόσο και άλλο τόσο, τον καλύτερο της εαυτό θα δώσει. 

Για κουβά το κόβω.
Και αν μου κάτσει? ?

Θέλω όλοι  να είμαστε με τη Μαρίνα. 

Να δώσουμε όλοι μας τη θετική διάθεση και ενέργεια.

Πάμε γερά!!!

Πάμε όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα!

Έχουν έρθει τα ξαδέλφια μου τώρα - Ολλανδοί- και με ρώτησαν: Άκουσες το Ολλανδικό κομμάτι;

Όχι, απάντησα... Είναι το ακόλουθο. Pump up the volume ?  Τρελά κέφια με πα πα... ?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back