- Πόντοι
- 1,168
Ο.κ. μόνο που εμείς είμαστε πιο ωραίοι.Καλά λοιπόν, θα τα πιούμε του χρόνου, θα σας κάμνωμεν σκόνη απ τους προκριματικούς του Νοιζ, με Νπαπ στις κονσόλες, Δέλτα στις κιθάρες, Κοζ δρ στα πλήκτρα, θα φάτε τη σκόνη μας
Ο.κ. μόνο που εμείς είμαστε πιο ωραίοι.Καλά λοιπόν, θα τα πιούμε του χρόνου, θα σας κάμνωμεν σκόνη απ τους προκριματικούς του Νοιζ, με Νπαπ στις κονσόλες, Δέλτα στις κιθάρες, Κοζ δρ στα πλήκτρα, θα φάτε τη σκόνη μας
Ένα θα σε πιω κι εκεί τελειώνουν οι ευμορφιές σας. Θα ανεβάσω στη σκηνή το Καταρράκτη να παριστάνει το χαμούνδ ?Ο.κ. μόνο που εμείς είμαστε πιο ωραίοι.
Όχι δεν είσαι. Εγώ είμαι πιο ωραίος, με καλύτερο σώμα και πιο έξυπνος.ΕΓΩ είμαι ο πιο ωραίος από όλους σας.
ΕΓΩ είμαι EUROVISION material
Άμα βγάζεις και φωτογραφίες της προκοπής έχεις καλές πιθανότητες ??Όχι δεν είσαι. Εγώ είμαι πιο ωραίος, με καλύτερο σώμα και πιο έξυπνος.
Bonus: Παίζω και κιθάρα.
Καλύτερα όχι γιατί στο τέλος θα με διώξετε για τον ίδιο λόγο που έδιωξε ο Μπλάκμορ τον Γκίλαν από τους DP. Θα σας τρώω τις καλύτερες γκόμενες οπότε θα ζηλεύετε και θα τσαντιστείτε.Άμα βγάζεις και φωτογραφίες της προκοπής έχεις καλές πιθανότητες ??
Την έκλεψα τη φωτό Δεν γινόταν.δεν είσαστε μόνο γερούνδια... είστε και λαμόγια...
σε τα μας ρε... μου στείλανε οι δικοί μου από μέσα την πραγματική φωτό που λέει την αλήθεια... η μικρή σας έκλεισε για του χρόνου... τι γκράμι και npapαριες να ούμε... όλα στο φως ρεεεεε...???
Να την βάλεις μαζί με την άλλη που έχεις με την Παπαρίζου ?Την έκλεψα τη φωτό Δεν γινόταν.
Δεν ξέρω πως μπήκαν οι πολλές. Δεν μπορώ βα τις σβήσω.
Τις έσβησα όλες.Δεν ξέρω πως μπήκαν οι πολλές. Δεν μπορώ βα τις σβήσω.
Και αγκαλιά όπως βλέπεις.