Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
αμ δε... η δικαιοσύνη θα λάμψει... πρόλαβε το επιτελείο μου και κράτησε το πειστήριο πριν το εξαφανίσεις...

χμμμ!!!

ώστε έτσι έγινε το κονέ σουπιοSir... σε κάλεσε να την σώσεις το βρήκες στην ανάγκη και εκμεταλλεύτηκες την ευγνωμοσύνη του κοριτσιού... σαν δεν εντρέπεσαι...???

Προβολή συνημμένου 43237
Ειπαμε, θα βαλουμε το υπηρεσιακό στο βιδεον κλιπ να κάνει κωλιές.

Ειπαμε, θα βαλουμε το υπηρεσιακό στο βιδεον κλιπ να κάνει κωλιές.

το ίδιο που την κατέβασε από το μπαλκόνι να βάλετε για γούρι...?

Μία ματιά σε αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/Greece_in_the_Eurovision_Song_Contest, δείχνει ξεκάθαρα ότι η φετεινή συμμετοχή είναι στις πέντε καλύτερες από αυτές που έχουμε στείλει. Προσωπικά, απορρίπτω όλες τις συμμετοχές του Ρουβά, όλα τα καφριλίκια τύπου Αγάθωνας και τύπου εμεις-θα-αλλάξουμε-το-Ευρώπη, που εστάλλησαν την περίοδο των νταουλιών, όλες τις ντίβες τύπου Βίσση και Μαντώ, οπότε τι μένει;

Η Ντούσκα. Ο Ρακιντζής. Η Παπαρίζου. Η Στεφανία. Το Ζάρι.

Απλά πράγματα.

Σε εναν διαγωνισμό, η καλλίτερη συμμετοχή κρίνεται εκ του αποτελέσματος. 

Οπότε Παπαρίζου -Ρούβας θα είναι εκτός συναγωνισμού....μάλλον για πάντα. 

Είναι σαν να λέμε η καλύτερη Εθνική ήταν του Μουντιάλ. 

Μπορεί...αλλά άλλη πήρε το euro.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε εναν διαγωνισμό, η καλλίτερη συμμετοχή κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Όχι, αναφερόμουν στα προσωπικά μου κριτήρια. Με όρους διαγωνισμού, προς το παρόν ισχύει αυτό που λες.

Αλλά γιατί "για πάντα";

Αλλά γιατί "για πάντα";
Γιατί δεν βλέπω έκτοτε να πήραμε καλλίτερη θέση (εκτός αν πήραμε και δεν το πήρα είδηση-μιας και δεν παρακολουθώ).

By the way @Terry RoscoeBeck5 επειδή όπως είπα είδα πολλές συνεντεύξεις, και πλέον είμαι ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΑΤΤΙκολόγος ? (μέχρι τώρα ήξερα τον ΕΡΙΚ ΣΑΤΙ ?), σε μια από αυτες είπε ότι το αγαπημενο της στη eurovision ηταν το S.A.G.A.P.O.

S.A.G.A.P.O λέμε 

Καμμια σχεση, οσο και να αγαπω @Terry RoscoeBeck5...το ΖΑΡΙ ειναι statement κανονικο, τα αλλα μια απο τα ιδια....δηλ. ειτε υποκρισιες μπας και μας πουνε και εμας ευροΠεους ,είτε shove down your throat μπουζουκακι & παραδοση ναΟυμε...

Καμμια σχεση, οσο και να αγαπω @Terry RoscoeBeck5...το ΖΑΡΙ ειναι statement κανονικο, τα αλλα μια απο τα ιδια....δηλ. ειτε υποκρισιες μπας και μας πουνε και εμας ευροΠεους ,είτε shove down your throat μπουζουκακι & παραδοση ναΟυμε...
Αν μιλάμε για προσωπικά γούστα....δεκτόν

Εμένα μου αρέσει η Μαντω π.χ.

Αντικειμενικά θα την κατατάξουμε ........όταν καταταχθεί.

Αν μιλάμε για προσωπικά γούστα....δεκτόν

Αντικειμενικά θα την κατατάξουμε ........όταν καταταχθεί.

δεν με ενδιαφερει που θα καταταχθει μια και το κομματι ,ειναι σαφως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κομματι που εχει σταλει στην Γιουροβιζον απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χωρα απο το 2000 και μετα.....δηλαδη ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟ για Γιουριοβυζιον..οποτε μπορει και να...αποτυχει.... ?

Κάποιος γράφει από κάτω:

Δρούτσα κλάσε μας τα αρχ
emoji_u1f602.png
emoji_u1f602.png
emoji_u1f602.png

δεν με ενδιαφερει που θα καταταχθει μια και το κομματι ,ειναι σαφως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κομματι που εχει σταλει στην Γιουροβιζον απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χωρα απο το 2000 και μετα.....δηλαδη ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΟ για Γιουριοβυζιον..οποτε μπορει και να...αποτυχει.... ?
Ναι είπαμε....δεκτή η προσωπική σου άποψη. Καταγράφηκε ?

By the way @Terry RoscoeBeck5 επειδή όπως είπα είδα πολλές συνεντεύξεις, και πλέον είμαι ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΑΤΤΙκολόγος ? (μέχρι τώρα ήξερα τον ΕΡΙΚ ΣΑΤΙ ?), σε μια από αυτες είπε ότι το αγαπημενο της στη eurovision ηταν το S.A.G.A.P.O.
Ναι το έχω ακούσει και έχει την αγάπη και την αμέριστη υποστήριξή μας. Θα σου πω δε, ότι είναι η μοναδική φορά που ο "θείος" (Μιχάλης) μίλησε και μάλιστα ιδιαίτερα θετικά - όταν είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή της κ. Σάττι, πολύ πριν το τραγούδι και το σχόλιο της για το S.A.G.A.P.O.. Μου είχε προξενήσει δε μεγάλη εντύπωση, καθότι ο "θείος" είναι πολύ φειδωλός στις δηλώσεις του.

Γουστάρω "Άνοιξη" και Βόσσου

• Like
Reactions: LK
Γουστάρω "Άνοιξη" και Βόσσου
Και αυτό ήταν ωραίο τραγούδι, ναι.

Για εμένα η συμμετοχή της Μαντούς ήταν The best ever (και σαν κομμάτι και σαν παρουσία) ....αλλά από όσο θυμάμαι δεν πήγε καλά.

Και αυτό ήταν ωραίο τραγούδι, ναι.

Για εμένα η συμμετοχή της Μαντούς ήταν The best ever (και σαν κομμάτι και σαν παρουσία) ....αλλά από όσο θυμάμαι δεν πήγε καλά.
Εννοείς το 2003 μετά από εμάς; Ε... δεν πήγε καλά... Αφτά είναι "υποκειμενικά" 17η ήρθε όπως και εμείς  ?

• Haha
Reactions: LK
Εννοείς το 2003 μετά από εμάς; Ε... δεν πήγε καλά... Αφτά είναι "υποκειμενικά" 17η ήρθε όπως και εμείς  ?
Το τραγούδι εκείνο, το ακούω ΑΝΕΤΑ ακόμα και τώρα.

Και η ήσυχη σκηνική της παρουσία μου είχε αρέσει, και το ντυσιμο...κ.λ.π.

Ήταν πάντως όντως εντελώς εκτός εποχής όταν διαγνώστηκε . Εσείς δεν ήσασταν....εκτός εποχής. Ήταν κάτι διαφορετικό το δικό σας.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back