Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Άντε να το ακούσεις ολόκληρο Samy και άσε τα σχόλια. Μόνο και μόνο για να λες μεθαύριο στα ανίψια σου ότι στη ζωή σου άκουσες τουλάχιστον 8:41 λεπτά νορμάλ μουσικής.? 

Άντε να το ακούσεις ολόκληρο Samy και άσε τα σχόλια. Μόνο και μόνο για να λες μεθαύριο στα ανίψια σου ότι στη ζωή σου άκουσες τουλάχιστον 8:41 λεπτά νορμάλ μουσικής.? 
ένα χιλιοπαιγμένο είδος, το jazz fusion, δεν αποτελεί καν preset performance set του Yamaha Montage M, χιλιοπαιγμένο και πιο προβλέψιμο στην πρόοδό του από το πόνημα της σαττι.

Πόσοι νέοι ακούνε τζαζ fusion.

Ακόμα και να γινόταν να στείλεις τέτοιο κομμάτι για να τους σνομπάρεις, μάλλον θα τους έδινες ακόμα  ένα λόγο να σταματήσουν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.?

χιλιοπαιγμένο και πιο προβλέψιμο στην πρόοδό του από το πόνημα της σαττι.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει ακούσει πολύ fusion στη ζωή του...?

Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε το μεγαλείο του τραγουδιού της Satti.? Δείτε απ'το 3:10 και μετά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ο έχων το γενικό πρόσταγμα.

Και είχα όπως το συγκεκριμένο.....απόλυτη ελευθερία....χωρίς περιορισμούς στοιχειώδεις (από ό,τι φαίνεται) Τι θα έκανα;

Θα μάζευα 3-4 φιλαράκια και θα τους έλεγα:

Συνθέστε  ένα τραγούδι , ό,τι σας κατέβει

Μετά βρείτε μια κάμερα και κάνα ντρόουν, μαζέψτε και 5-6 άλλους και κάντε έναν βίντεο.....επίσης ό,τι σας κατέβει.
Μα αυτό δεν έκαναν κι αυτοί? ?

Άντε, φτάσαμε αισίως στις 43 σελίδες. Πάμε γερά ως τις 50 που έχει προβλέψει ο Trolley. Προβολή συνημμένου 43150
Παρακαλούνται οι mods να το κλειδώσουν στις 49

Βασικά είναι μιά άκρος διασκεδαστική μουσική για τους μουσικούς που παίζουν και άκρος βαρετή εώς και αποκρουστική,σε αυτούς που ακόυν και προσπαθούν να κινηθούν σε έναν ρυθμό που αλλάζει συνέχεια,χωρίς να τα καταφέρνουν ποτέ!?

Βασικά είναι μιά άκρος διασκεδαστική μουσική για τους μουσικούς που παίζουν και άκρος βαρετή εώς και αποκρουστική,σε αυτούς που ακόυν και προσπαθούν να κινηθούν σε έναν ρυθμό που αλλάζει συνέχεια,χωρίς να τα καταφέρνουν ποτέ!?
Δεν είναι όλες οι μουσικές για χορό φίλος. Όποιος θέλει να χορέψει δεν θα βάλει Fakana, θα βάλει tatata. image.gif

• Haha
Reactions: MGs
8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε το μεγαλείο του τραγουδιού της Satti.? Δείτε απ'το 3:10 και μετά.

Κατέφθασε κ ο ειδήμονας....

Ειδήμονας δεν ξέρω, καλόγουστος σίγουρα.
Άσε δε θα μιλήσω γτ είμαι biased με τον συγκεκριμένο... 

Μα αυτό δεν έκαναν κι αυτοί? 
Ναί. 

Είπα ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα. 

Αλλά δεν θα θεωρούσα ότι έκαμα τέχνη και θα χαμογελούσα με τους λόγιους υπερασπιστές μου.

Και τι να λέει αυτό ωρέ noe13? Έχει κι αυτός το δικαίωμα να πει την γνώμη του, μας αρέσει ή όχι.

Εγω και να παίξω μπορώ αλλα δεν ακούω γιατί ενώ έχει ένα μουσικό ενδιαφέρον για εξάσκηση, γενικά μου είναι βαρετή για διασκέδαση. Προτιμώ αλλά είδη ροκ για να ακούω για να διασκεδάζω. Επειδή είμαι μεγάλο μουσικό ταλέντο αυτή η μουσική νε παραπέμπει να την αναλύω μουσικά αρμονικά και μελωδικά και με κουράζει αυτό. Μου θυμίζει τα χρόνια που μελετούσα και έπαιζα πιάνο για να γίνω ο καλύτερος και ευτυχώς που κάποιος μου άνοιξε τα μάτια μετά τα 20 και μου είπε να μπω στο ΔΗΜΌΣΙΟ για ΣΙΓΟΥΡΙΆ και για να χαρώ τη ζωή και άμα παντρευτώ να βρω κοπέλα με μόνιμη δουλειά και προίκα. 

Σκέψου να ακολουθούσα τις κλίσεις μου και τα πάθη μου και να γινόμουν μεγάλος πιανίστας διάσημος, τζαζιστας, fusionas και να ανοίγω ωδείο και να με τρώει η δούλεια και η μελέτη ενω μπορώ να χαρώ περισσότερο και τη ζωή και τη μουσική. Γι αυτό, ψηφιζουμε Σαττι. ?

θα βάλει tatata.
Εχει και άλλες Ελληνικές παραγωγές που κουνάνε κόσμο,απλά σας διαβάζω αποσβολωμένος οτι δέν υπάρχουν.

Ενα μικρό παράδειγμα,από τα πολλά που θα μπορούσα να δώσω,αλλά θα καταντούσε βαρετό.

Το σκάουτινγκ εκεί στην ΕΡΤ δέν το λές και επιπέδου μπαρτσελόνας,σε καμία περίπτωση?.

Αυτό γράψαμε,αυτό θα στείλουμε και καλή τύχη❤️.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει είπαμε να τον τιμωρήσεις τον Παραγκα αλλά όχι κι έτσι.

Δείξε λίγο έλεος.
Έχεις δίκιο, δεν ξέρω τι μ'έπιασε..?

Sorry ρε Samy, φταίει ότι αρπάζω εύκολα, δεν είμαι κακός. image.gif

Εχει και άλλες Ελληνικές παραγωγές που κουνάνε κόσμο
Προφανώς.

• Like
Reactions: MGs
Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε το μεγαλείο του τραγουδιού της Satti

Αν δεν μιλήσει ο Βασίλης Λεβέντης, ακόμη και εγώ αμφιταλαντεύομαι.

Ναί. 

Είπα ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα. 

Αλλά δεν θα θεωρούσα ότι έκαμα τέχνη και θα χαμογελούσα με τους λόγιους υπερασπιστές μου.

να προσυπογράψω μετά λόγου γνώσεως ότι ναι... έτσι κι αλλιώς το ίδιο κάνουν (και έκαναν κατά καιρούς)...

από την άλλη μακριά από μένα η δίκη προθέσεων οπότε δεν ξέρω αν (οι καλλιτέχναι τουλάχιστον) θεωρούν ότι κάνουν τέχνη (ελπίζω όχι)... ξέρω όμως ότι κάποιοι (των επιτελείων ντε) όχι απλά χαμογελούν αλλά ξεκαρδίζονται στα γέλια με τους "λόγιους" υπερασπιστές τους... κι αυτό γιατί το έχουν κάνει μπροστά μου (οι ίδιοι) πάνω από μια φορές σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν...

κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε δεν περιγράφω άλλο μια και οσονούπω περνάμε το ψυχολογικό (μου) όριο των 50 σελίδων...???

-

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back