Γνωρίζετε αυτό το μέρος?

το χαβα μου εγω... ;D

Σύμφωνα με στοιχεία του Interbank Card Center, μόνο κατά την πρώτη εβδομάδα το φεστιβάλ εμφάνισε έσοδα της τάξης του 1,5 δισ. τουρκικών λιρών.
οσα δηλ. "εξοικονομησε" η...κυβερνηση (λεμε τωρα) κοβοντας τη συνταξη της γιαγιας και του παππου.... :P

epikouris είπε:
και οι "ιερές" business.Ειδικά οι τελευταίες ούτε φόρους δεν πληρώνουν γιατί είναι πολύ απλά "ιερές".
Για εμάς, δεν έχει καμμιά δουλειά εκεί? Μέχρι που γίνομαι και ευσεβής 8)

Έχω ένα αντίστοιχο ραντεβού αύριο...στο μυαλό μου είσαι! ;D

marathon είπε:
Για εμάς, δεν έχει καμμιά δουλειά εκεί? Μέχρι που γίνομαι και ευσεβής 8)

Έχω ένα αντίστοιχο ραντεβού αύριο...στο μυαλό μου είσαι! ;D
εσυ μη φοβασαι,ξηγημενα μιλημενα τα εχουμε...σου εχω φυλαξει θεση δεξιου ΨΗΣΤΗ!! ;D

(Εχω και μια θεση για ζυμωμα πιτας,στο Βερολινο τις ζυμωνουν φρεσκιες επιτοπου σε στυλ Ιστανμπουλ,αλλα ειναι δυσκολη δουλεια & εσυ γερος και αρρωστος....)

Μάραθε, έχουν πολύ καλή ανάπτυξη αλλά πλήττονται από προβλήματα υπερπαραγωγής, κακού σχεδιασμού, απ'τις νέες καταστάσεις της κρίσης (ΦΠΑ, ασφαλιστικά, έλλειψη ρευστού, κακές αμοιβές εξειδικευμένου προσωπικού κλπ), σχεδόν μηδενικού R&D, εγκληματικά πλημμελούς εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων για νέα πειραματικά είδη κλπ. Έχουν αρχίσει πάντως να δραστηριοποιούνται ξένα κεφάλαια που με επιθετικές κινήσεις αγοράζουν μεγάλες και μικρές εταιρίες - μερικοί το βλέπουν σαν έναν εθνικό πλούτο που χάνεται, άλλοι σαν μια κίνηση εκσυγχρονισμού. Θα δούμε...

Μα μην κλαίγεστε!!!  ;D

Σκεφτείτε σαν τον Ken Warmoth (δεν λέω Έλληνες επιτυχημένους για να μην αδικήσω αυτούς που δεν θα αναφέρω).

Θα τον πείραζε ο κάθε Φωτόπουλος? Θα τον πείραζε ο αργοκίνητος δημόσιος τομέας? Θα τον πείραζε η γραφειοκρατία?

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι κυρίως στην σπανιότητα με την οποία βρίσκουμε επιτυχημένους και ικανούς ανθρώπους. Το πρόβλημα σαφώς επιτείνεται από τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά. Αλλά δεν πηγάζει από εκεί. Όπως προαναφέρθηκε ακόμα και στην Κίνα μπορεί να κινηθεί επιχειρηματικότητα.  

Superfunk είπε:
εσυ μη φοβασαι,ξηγημενα μιλημενα τα εχουμε...σου εχω φυλαξει θεση δεξιου ΨΗΣΤΗ!! ;D
Δύσ-κολα τα πράγματα. Μπορεί και τρίσ-κολα. Πάντως όπως και να έχει το θέμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το δεύτερο συνθετικό της λέξης.

Superfunk είπε:
Aυτά είναι...από εκεί που θα ήμουν μέτοχος...άτιμη κρίση...

bloody_sunday είπε:
Έχουν αρχίσει πάντως να δραστηριοποιούνται ξένα κεφάλαια που με επιθετικές κινήσεις αγοράζουν μεγάλες και μικρές εταιρίες - μερικοί το βλέπουν σαν έναν εθνικό πλούτο που χάνεται, άλλοι σαν μια κίνηση εκσυγχρονισμού. Θα δούμε...
να περιμένουμε να δούμε  ή θα είναι αργά

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι κυρίως στην σπανιότητα με την οποία βρίσκουμε επιτυχημένους και ικανούς ανθρώπους.
ναι αλλα ακριβως επειδη αυτα τα δυο επιθετα ειναι ποινικως...κολασιμα στην Ελλαδα για αυτο ολοι την αραζουν,ή μαλλον την αραζαν, στο δημοσιο......

και δυστυχως ειναι κολασιμα και σε μεγαλο μερος του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομεα.... :-\  

Aυτά είναι...από εκεί που θα ήμουν μέτοχος...άτιμη κρίση...
οχι ρε...θα εισαι και μετοχος αλλα που λεφτα για εξτρα χερια στο μαγαζι....πρεπει και οι ιδιοκτητες να κανουν χειρονακτικη δουλεια....αλλα γιατι παραπονιεσαι?μπας και εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ που εχει να παει στο χωραφι 26 χρονια και δεν μπορει να κουνηθει απο τα προκοιλια?

μια χαρα fit σε βλεπω!!!!

;D

bloody_sunday είπε:
αλλά πλήττονται από προβλήματα υπερπαραγωγής, κακού σχεδιασμού, απ'τις νέες καταστάσεις της κρίσης (ΦΠΑ, ασφαλιστικά, έλλειψη ρευστού, κακές αμοιβές εξειδικευμένου προσωπικού κλπ), σχεδόν μηδενικού R&D, εγκληματικά πλημμελούς εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων για νέα πειραματικά είδη κλπ. Έχουν αρχίσει πάντως να δραστηριοποιούνται ξένα κεφάλαια που με επιθετικές κινήσεις αγοράζουν μεγάλες και μικρές εταιρίες - μερικοί το βλέπουν σαν έναν εθνικό πλούτο που χάνεται, άλλοι σαν μια κίνηση εκσυγχρονισμού. Θα δούμε...
Μας έκανες τη καρδιά περιβόλι...

lgbesios είπε:
να περιμένουμε να δούμε  ή θα είναι αργά
Αργά είναι. Γι' αυτό είπα και καληνύχτα.

Με τις ευλογίες μου.

Με την ευκαιρία, πιστεύω πως αν και έχουμε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους, μας λείπουν ακόμα μερικές ειδικότητες. ΘΑ προτείνω μερικές και συμπληρώστε τις υπόλοιπες εσείς αν θέλετε:

1) Σιτιστής περιστεριών πλατείας Συντάγματος 2) Υπεύθυνος ταράτσας 3) Διοικητής Ασανσέρ 4)χειριστής ανεμιστήρα και airconditioning  5)καταμετρητής πτυέλων

5)καταμετρητής πτυέλων
ασε αυτη θα ειναι ΠΟΛΥ βαρια δουλεια με το...φτυσιμο που εχει να πεσει...κανεις δεν θα την θελει...

harilatron είπε:
Σκεφτείτε σαν τον Ken Warmoth
να ρωτήσω από την άλλη, (κουβέντα να γίνεται...) γιατί θεωρούμε τον Warmoth case study και επιτυχημένο? Έχουμε δεί κανένα ισολογισμό του ότι είναι κερδοφόρος και δεν βγάζει απλά ένα μεροκάμματο...Από την άλλη (αληθεύει ότι) τον έχει αγοράσει η Fender?

+πολλά epikouris για όλα. Εγώ σου λέω ότι υπάρχουν αυτές οι ειδικότητες, δεν θα μου έκανε εντύπωση.  :) αλλά και  :'(

Δυστυχώς βλέπω έναν αυξανόμενο εκνευρισμό από το κομμάτι των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα (και τους άνεργους από εκεί) απέναντι σ' αυτούς στο δημόσιο (δικαιολογημένος κατ' εμε). Αν σφίξουν κι άλλο τα πράγματα (που θα σφίξουν) προβλέπω άσχημες καταστάσεις. Ο νέος εμφύλιος. Και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι οι ίδιοι οι συμπολίτες μας δεν έχουν την τσίπα να κάνουν πίσω και να κάνουν λίγη αυτοκριτική. Να βγείς στον δρόμο γιατί θα δουλεύεις τις ίδιες ώρες με τους άλλους, ποιός είσαι ρε μεγάλε; Αδιανόητο και ο textbook ορισμός του παραλογισμού. Που είναι το ριμαδιασμένο το restart?

Προσωπικά δεν έχω δει τον ισολογισμό του αλλά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ψάχνει να προσλάβει 5 άτομα (απ ότι λέει στο site) δείχνει ότι μάλλον πάει καλά.

Δεν νομίζω ότι προκύπτει από κάπου ότι έχει εξαγοραστεί.

Ασφαλώς και δεν θεωρώ την εταιρεία αυτή case-study συνολικά. Αλλά αναμφίβολα κυριαρχεί σε μια αγορά (custom κιθαρο-parts).

Αδιανόητο και ο textbook ορισμός του παραλογισμού
εγω το εχω πει...σε 100 χρονια στα πανεπιστημια ολου του κοσμου οταν φτασουν στο κεφαλαιο "αποτυχημενα οικονομικα συστηματα" μαζι με τον μαρξισμο θα διδασκουν και "ελληνικο οικονομικο σουρεαλισμο"........ ;D ;D ;D

harilatron είπε:
αλλά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ψάχνει να προσλάβει 5 άτομα (απ ότι λέει στο site) δείχνει ότι μάλλον πάει καλά.
Αυτό μπορεί να λέει ότι έφυγαν 5 δυσαρεστημένοι... ;)

theoctapus, συμφωνώ μαζί σου (και νομίζω όλοι) ότι υπάρχει μία άνιση κατάσταση σε αυτή τη χώρα. Όμως δεν είναι ΟΛΟΙ αυτοί που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν. Κάποιοι (ίσως αρκετοί) αντιλαμβάνονται ότι είναι προνομιούχοι σε αυτή την κατάσταση και σιωπούν.

Θα το επαναλάβω: Ας μην στοχοποιήσουμε τους Δ.Υ. συνολικά επειδή διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι εκπρόσωποί τους. Ας κρατήσουμε κατά νου ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που η ακραίες κινήσεις εκπροσώπων δεν έχουν κατ' ανάγκη τη συνολική στήριξη των εκπροσωπούμενων.

harilatron είπε:
Θα τον πείραζε ο κάθε Φωτόπουλος? Θα τον πείραζε ο αργοκίνητος δημόσιος τομέας? Θα τον πείραζε η γραφειοκρατία?
Θα τον πείραζε αν έχουν κλείσει τα σύνορα από τον Καναδά που είναι δίπλα του για να έρθουν τα ξύλα.

Θα τον πείραζε αν μεταξύ Καναδά και Αμερικής υπήρχε τεράστιος φόρος εισαγωγής.

Θα τον πείραζε αν έχουν κλείσει οι δρόμοι για τα δικαιώματα του ........... (fill the blank)

Θα τον πείραζε αν είχαν απεργία τα USPS και δεν φεύγαν τα πράγματα.

Θα τον πείραζε αν ο ΦΠΑ του ήταν 23%

Θα τον πείραζε αν η βενζίνα στοίχιζε όσο εδώ.

.....

...

..

.

Οιονδήποτε Warmoth .....

Η δαιμονοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων με ενοχλεί. Δεν είναι φυλή από άλλο πλανήτη ούτε ξεφύτρωσαν από το χώμα, ούτε το αόριστο Κράτος τους δημιούργησε και δεν συμβαίνει τα τελευταία 20 ή 30 χρόνια. Είναι συνάνθρωποί μας και σε ένα δημοκρατικό καθεστώς και για την δημιουργία αυτού του πολυκέφαλου τέρατος και της κοινωνίας που ζούμε έχουμε όλοι το μερίδιό μας. Μπορεί να μη φάγαμε όλοι μας αλλά κάπου φταίμε όλοι μας.

Και οι πατεράδες μας/μανάδες/παπούδες/γιαγιάδες/μπαρμπάδες.

Είναι τέλος πάντων κοινωνική ευθύνη.&-

Και είναι και κοινωνική ευθύνη να κάνουμε κάτι.

Πέρα από το να γκρινιάζουμε συνέχεια για πόσο σκατά είναι όλα γύρω μας.

Δημήτρη, σ' αγαπάω σ' εκτιμάω αλλά ο λόγος σου βγάζει λίγο ρατσισμό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back