- Πόντοι
- 1,708
Να βαλουμε κ μεχρι 300 ευρω μεσα μηπως ξεκαθαρισει κ για εμενα λιγο το τοπιο?Θα είχες κάποια καλλίτερη πρόταση σ' αυτή την κατηγορία τιμής, με αυτά τα features?
Να βαλουμε κ μεχρι 300 ευρω μεσα μηπως ξεκαθαρισει κ για εμενα λιγο το τοπιο?Θα είχες κάποια καλλίτερη πρόταση σ' αυτή την κατηγορία τιμής, με αυτά τα features?
Δεν ηχογραφω σπιτι μου για το προτζεκτ (αυτο μπορει ν'αλλαξει στο μελλον). Γι'αυτο καιγομαι για τους DAC κυριως.
Δεν έχω ασχοληθεί ενδελεχώς σε αυτή τη κατηγορία εδώ και πολλά χρόνια.Θα είχες κάποια καλλίτερη πρόταση σ' αυτή την κατηγορία τιμής, με αυτά τα features?
Να βαλουμε κ μεχρι 300 ευρω μεσα μηπως ξεκαθαρισει κ για εμενα λιγο το τοπιο?
δουλευω μονο λιγο τη μιξη με την Μ4
Καποια στιγμη μπορω να σου εξηγησω.Δεν καταλαβαίνω πως προκύπτουν τέτοιες δηλώσεις.
Αν υπάρχει ένα πράγμα που πραγματικά κάνει degrade τον ήχο (και μάλιστα με κακό τρόπο) είναι οι κονβέρτορες.
Μπορεί κάποιος να ακούσει μεγάλη διαφορά πηγαίνοντας από ένα φθηνό dac/adc σε ένα ακριβότερο.
Και ναι, κατα τη γνώμη μου (γενικότερα μιλώντας) τα dac/adc είναι από τα λίγα πράγματα στο audio που όσο περισσότερα πληρώνεις ανά κανάλι τόσο καλύτερα είναι.
Όσον αφορά τις προενισχύσεις, αν είναι από ένα επίπεδο και πάνω, δεν είναι κάτι το οποίο θα σου χαλάσει ή θα σου φτιάξει ένα recording. Απλά λίγο διαφορετικά χρώματα.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος/α να περιμένει να έχει μια καλή πηγή με μια Scarlet πχ. Συγκεκριμένα η scarlet είναι harsh και στενή σε ύψος/βάθος κτλ. Τυπικός ήχος φθηνού interface.
Ακόμα και σε mid-level interfaces να πάει κάποιος (π.χ. RME), πάλι όταν ακούσει ένα hi-end chain θα καταλάβει γιατί ένα home studio πάντα ακούγεται "home" και πόσο relevant είναι ακόμα τα σωστά studio. Ένας από τους λόγους βασικά.
Σκεφτομουν πως αν το ολο πακετο της Μ4 (AD k DA) στους convertors εχει τοσο μεγαλη διαφορα απο τον ανταγωνισμο οσο λενε οι κριτικες
@Slew Rate
Aπλα αναρωτιωμουν αν οι converters της Μ4 ειναι τοσο καλοι ωστε με μελλοντικη αναβαθμιση του preamp αξιζε να κινηθω προς τα εκει
Θα σε ρωταγα αν υποθεσουμε πως οι κονβερτερς της ειναι οντως καλυτεροι, αν υπαρχει λογικη στο να την παρω (γιατι ειναι αλλη κλαση οι κονβερτερς) κ μετα να αναβαθμισω το preampΔεν ξέρω να το απαντήσω.
Μόνο αν τα συγκρίνουμε δίπλα δίπλα με την ίδια πηγή.
Επαναλαμβάνωδεν κλαις λεφτά στην κατηγορία αυτή.
Τωρα dac και τέτοια, άστα, ούτε προενισχυτές ούτε τίποτα. Όλα ίδια είναι
Εκει ισως γινει κατιΗ να παει κατευθειαν σε καρτα των 1200 πχ?
Εγω εθεσα αυτους τους ορους (μεχρι 300 για την ακριβεια)@dimsonic οπότε μιλάς μόνο για το conversion και μόνο για 200ευρώ εύρος τιμής;
Η Audient πάντως έχει διπλάσια χρήματα από την Scarlet. Λογικό να ακούγεται καλύτερα.
9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Γι' αυτό είπα αν θα είχες να προτείνεις κάτι στην ίδια κατηγορία τιμής με ανάλογα features με την scarlett.
Βρασίδα μου δες εδώ για την M2.
Ειχα βαλει αυτο
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/motu-m4-audio-interface-review.15757/
αλλα δεν ξερω να "διαβαζω" τα αποτελεσματα
Στην περιγραφη του κατω απο τις μετρησεις βασιστηκα, αλλα κ παλι ουτε το κυρος του ξερω
Το τσιπάκι από μόνο του δεν λέει πολλά. Πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει το συνολικό implementation.ESS Sabre32