Όχι ρε, για Κ@λοpιcάκια είναι...ελπίζω να κάνει για τη δουλειά σου...audiokostas είπε:Το συζητάς; Θενξ κε Λωτ.
Μόνο τίποτα μισοφαγωμένα μήλα να μην έχει πάνω της.
Να γλυτώσει και το forum από τη τσιγκουνιά σου...
Όχι ρε, για Κ@λοpιcάκια είναι...ελπίζω να κάνει για τη δουλειά σου...audiokostas είπε:Το συζητάς; Θενξ κε Λωτ.
Μόνο τίποτα μισοφαγωμένα μήλα να μην έχει πάνω της.
Η alesis multimix έχει stereo έξοδο στο USB και όχι πολυκάναλη, δηλαδή, αυτό που βγάζει το usb είναι το master.funky_bassman είπε:Εγώ θα σου έλεγα κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/alesis_multimix_16usb.htm
ώστε να έχει κάθε όργανο το κανάλι του, να πέφτει η φωνή κατευθείαν εκεί και να μπορείτε να ηχογραφείτε με κάποιο DAW όλα τα κανάλια...
Αρα τα 4 mic της μικρής στο ένα της μεγάληςaudiokostas είπε:Αλλά αν όχι, μια μικρή κονσολίτσα και το out της στο in της αυτοενισχυόμενης (μην ξεχνάς ότι έχει μόνο 5 κανάλια).
α) Για την ανοχή τους, τους μεθάω. Για να γουστάρουν χρειάζονται "σκληρά". Και αυτά κοστίζουν.fleamail είπε:Αλλιώς για να πάτε σε ποιο close mic καταστάσεις πρέπει να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές στον χώρο. Πχ εκείνα τα monitor πρέπει να φύγουν δίπλα από τον ντράμερ και να πάνε στα πόδια σου, ή το ένα στα πόδια σου και το άλλο κοντά σε όποιον γουστάρει να ακούει την φωνή σου ;D ;D
Από ένα δυναμικό στις κιθάρες, ένα τέτοιο σετάκι για over στα τύμπανα σε x/y στήσιμο και ένα δυναμικό στην κάσα και d.i. στο μπάσο.audiokostas είπε:β) Γιατί πρέπει να φύγουν από κει; Θα τραβάνε τα drum mics τη φωνή;
γ) Τα boundary είναι κάτι σαν ambience. Παντοκατευθυντικά; Στο πάτωμα; Δεν έχω δουλέψει με τέτοια. Ενα (cardio) πάνω από τη drums και από ένα (omni) κοντά στους guit. amps;
Κοίταξε όλα χρειάζονται κάτι καλύτερο! Απλά τυγχάνει τα t.bone να είναι ψηλά στην εκτίμηση μου διότι υπάρχουν μερικά μοντέλα τους, κυρίως ribbon, τα οποία είναι αξιοπρόσεκτα! Δηλαδή γενικά σαν εταιρία μ'αρέσει γιατί ρε παιδί μου αντιγράφει αλλά δε το κρύβει κι όλας! Όσο απεχθάνομαι την breninger ;D τόσο αγαπώ t.bone ;DΠες μου και τα φθηνά δυναμικά (κιθ & μπότα) και αν χρειάζεται κάτι καλυτερο για τη φωνή
Έχω ένα κόλλημα με το xy στα over είναι η αλήθεια ;D ;D ;D και δεν σκέφτηκα τις επιπτώσεις!nikodemos είπε:πχ
- στέρεο xy overheads = προβλήματα φάσης (όχι με τα ίδια τα τύμπανα αλλά με όλα τα όργανα-ανακλάσεις) , έντονο spill και πιθανότατα ελάχιστο κέρδος.
κόιτα ένα coincident pair δεν θα ήταν προβληματικό κανονικά σε ότι αφορά την φάση, αλλά στο συγκεκριμένο set up τα τύμπανα είναι στριμωγμένα στην γωνία, με ότι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με άμεσες και ανξέλεγκτες ανακλάσει τόσο από το ίδιο το σετ αλλά και από τα υπόλοιπα όργανα.fleamail είπε:Έχω ένα κόλλημα με το xy στα over είναι η αλήθεια ;D ;D ;D και δεν σκέφτηκα τις επιπτώσεις!![]()