Gilmour

Εεεεστειλα κι εγώ μια εισαγωγή. Δυσκολα αντιστέκομαι σ' αυτά γκαμώτο...  ;D

Εγραψα με :

- Fender Strat 60th Anniversary MIM

- Lace Holy Grail pickups

- Boss ME-20 πεταλιέρα

- Roland Cube 30 ενισχυτής

Μικρόφωνο :AKG 414

κάρτα ήχου :Tascam FW-1804

DAW :Cubase SX-2.

Μπράβο ρε παιδιά! :D

Το επίπεδο ανβαίνει και ανεβαίνει......και ανεβαίνειιιι... 8)

Συγχαρητήρια σε όλους, που είχαν βέβαια τα μέσα και ηχογραφούν γιατί εμάς μας βλέπω του Αγίου Παταπίου να παίρνουμε. ::)

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Γιώργο Trigga, με παραμόρφωση; :o :D

Ρε jazzικάκι αφού το έχεις γιατί το απεχθάνεσαι το διστόρσιο; :)

FatalV είπε:
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Γιώργο Trigga, με παραμόρφωση; :o :D

Ρε jazzικάκι αφού το έχεις γιατί το απεχθάνεσαι το διστόρσιο; :)
Δεν ειναι για πολύ στο αυτί μ ωρε.Αντε λίγο μέταλ, λίγο μπλουζgayn,λίγο φανκο,ότι και τζαζιλοκεφτέδες με σκουμπρί ναούμ και τα λοιπά.

Εχω και ωραίο τζιτζικοδιστόρσιο στο τέρμα ε?Μαμάει το πετάλι για ζουμιές. :P

Λοιπόν κύριοι....

πάμε για 2 τεμάχια:

Συνεχίζοντας την αρίθμηση από εκεί που είχε μείνει έχουμε

#4: yameth, earendil, -κενό- , spyros, kwstas79

#5: neeq, fenderiarhs, -κενό- κενό-, harilatron.

Υπάρχουν ακόμα μια συμμετοχή με όργανο "έκπληξη". Αν τελικώς δεν εμφανιστεί μέχρι το βράδυ, θα πάρω κάποια από τα προηγούμενα και θα τα ξαναχρησιμοποιήσω.  :)

πωπωπωπω

Χάρη πρόσεχε την μικρή σου τρίτη σε συνδιασμό με την μεγάλη 6ή.Σε παρατηρησα κι αλλη φορά που το κάνεις αυτό κ δεν το επιτρέπει κανένα ωδείο. :P

ΟΚ trigga, θα παίξω μόνο μεγάλη τρίτη και μεγάλη παρασκευή για να είμαι μεσα.

Για να συνεννοούμαστε, θα ήθελα 2 συμμετοχές για το μέρος που έχουν παίξει οι greg, kguitar και mscmkr  :)

Επίσης 1 ή 2 συμμετοχές για το μέρος των janick, trigga, Nickolsath72

Αντε και τίποτα νέοι!!! Γράψτε-στείλτε.  :)

Ποιες είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες; To ηχογραφούμε σε στέρεο ή σε μόνο; Ή στο αριστερό κανάλι βάζουμε το backing track και στο δεξί το μέρος μας; Yπάρχει κάποια προτίμηση στο φορμά; (Ok, το wav θα πρέπει να είναι τεράστιο, mp3 μας κάνει; Σε τι ποιότητα?)

bloody_sunday είπε:
Ποιες είναι οι τεχνικές λεπτομέρειες; To ηχογραφούμε σε στέρεο ή σε μόνο; Ή στο αριστερό κανάλι βάζουμε το backing track και στο δεξί το μέρος μας; Yπάρχει κάποια προτίμηση στο φορμά; (Ok, το wav θα πρέπει να είναι τεράστιο, mp3 μας κάνει; Σε τι ποιότητα?)
Οπως αγαπάτε.  :)

trigga είπε:
Εχω και ωραίο τζιτζικοδιστόρσιο στο τέρμα ε?Μαμάει το πετάλι για ζουμιές. :P
;)

Αύριο θα γράψω κάτι για το μέρος των gregg-kguitar-mscmkr και το στέλνω.

harilatron θες το μπάσο μαζί με το backing track (το σημείο εκείνο δηλαδή) ή σκέτο και το φτιάχνεις;

Επομένως με τις συμμεοτoχές Bloody_Sunday και Panagiotis έχει κλείσει το εν λόγω μέρος και χρειαζόμαστε μια συμμετοχή για το μέρος janick/trigga/NickolasAth72

Αν δεν υπάρξει τέτοια συμμετοχή, θα πρέπει να με υποστείτε για 20 sec παραπάνω  ;D

harilatron είπε:
Επομένως με τις συμμεοτoχές Bloody_Sunday και Panagiotis έχει κλείσει το εν λόγω μέρος και χρειαζόμαστε μια συμμετοχή για το μέρος janick/trigga/NickolasAth72
Είναι το τμήμα αμέσως μετά από μένα;

Αν ναι, ας φροντίσει ό,ποιος παίξει να ρίξει μερικές νότες πριν "μπει" κανονικά το μέρος, γιατί στο φινάλε μου είναι λίγο ξεβράκωτο. 8)

ε, μάλλον το "όργανο έκπληξη" θα 'ναι το φλάουτο...:)

σώωωωπα

yameth είπε:
Ελπίζω να ακούσουμε και κανα φλάουτο... Bloody_Sunday.  ;)
ε, μάλλον το "όργανο έκπληξη" θα 'ναι το φλάουτο...:)
Άντε λοιπόν! :)

harilatron είπε:

Αν δεν υπάρξει τέτοια συμμετοχή, θα πρέπει να με υποστείτε για 20 sec παραπάνω  ;D
Προλαβαινω μιστερ να γραψω κατι? Να μπω σφηνα η να δωσω χωρο στο φλαουτο?

makispoll είπε:
Προλαβαινω μιστερ να γραψω κατι? Να μπω σφηνα η να δωσω χωρο στο φλαουτο?
Γραψε!!!  :)

(για εκεί που έπαιξαν - janick-trigga-nickolasAth72)

harilatron είπε:
Γραψε!!!  :)

(για εκεί που έπαιξαν - janick-trigga-nickolasAth72)
OK δεσμευομαι για αυριο βραδυ λογω προχωρημενου της ωρας και δουλειας αυριο...... Μονο πιο κομματι αντιστοιχει σε μενα; Αν ειμαστε 4 και ειμαι στο τελος παει απο 2.19 μεχρι το τελος σωστα;

Ζεστό ζεστό από το φούρνο στα έμπειρα χέρια του Χαριλατρόνιου... αναμένω με αγωνία τους άλλους!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back