Gilmour

Κύριοι....

τα clips θα ανέβουν σήμερα στις 1600 ώρες. :)

(Δηλαδή σήμερα στις 16:00 βρε μικρό-κουτό trigga  :-* .)

Λοιπόν, έχουμε 2 supergroups  :P τα οποία έχουν ως εξής:

Πρώτο supergroup

yameth - Earendil - panagiotis(bass) - spyros - kwstas79

To clip αυτό δεν έχει "τέταρτο" μέρος (σύμφωνα με τον αρχικό ορισμό) αλλά έχω κουρέψει/λουπάρει το backing track ώστε να έχει δύο 5α μέρη.

...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...

και το δεύτερο supergroup αποτελείται από τους 

neeq (πλήκτρα) - fenderiarhs - Bloody_Sunday (φλάουτο) - makispoll - harilatron

Απολαύστε υπεύθυνα.  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spyros καίω φλάντζες για πάρτη σου. Στην αρχή νόμιζα θα έπαιζες την "Bonanza" αλλά μου την έφερες.

Neeq, γεγάμηκας. :-X 8)

Όλοι εξαιρετικοί, θα πω ευθαρσώς ότι σκ@τογούσταρα και τα δύο κλιπάκια! :) ;D

Τα σχόλιά μου για τα "highlights" είναι ότι ο neeq τα έσπασε (OB12 rulez), όπως και ο bloody με το φλάουτό του (απλά έμεινα αυνανιστής με το πόσο καλά το λαλάς το εργαλείο ρε Σπύρε, respect)!

Μπράβο και πάλι σε όλους και φυσικά στον Χαρίλαο για την κοπτική-ραπτική! ;)

Υ.Γ. Ρε υπερδιπλάσιε, αφού το γουστάρεις το single coil, δεν μπορείς να κρυφτείς... 8)

Bravo και στον Χαριλαο για την μιξη! Και σε ολα τα παιδια τα κλιπακια ειναι πολυ δυνατα! Εις στο επανιδειν!

Πολύ ωραία και η δέυτερη φουρνιά μάγκες.!!

panagiotis ωραίος ρε παιδί, αλλά λίγο ένταση παραπάνω;:-\ Ωραία μελωδιούλα πάντως. ;)

earendil έτσι ακούγεται η SG; Τότε είναι καλήηηη.! ;)

kwsta να σου πω, έπαιξες με τη χρυσή σου; :) (epiphone)

neeq είσαι ωραίος ρε συ! 8)

bloody, σφυράς καλά ρε συ! Πολύ καλά! ;)

fenderiarh, είσαι με διαφορά (μαζί με τον harilatron) ο προτιμότερός μου για ήχο, παίξιμο και χροιά Gilmour...Από παλαιότερα.

makipoll ωραίες φράσεις.! ;)

harilatron, είσαι με διαφορά (μαζί με τον fenderiarh) ο προτιμότερός μου για ήχο, παίξιμο και χροιά

Gilmour....Από παλαιότερα.

FatalV είπε:
earendil έτσι ακούγεται η SG; Τότε είναι καλήηηη.! ;)
H SG ακούγεται καλύτερα, in fact.

Στο κλιπ χρησιμοποίησα τη φρέσκια μου Tokai Les Paul Special (P-90) με την Tonelab.

Χαρίλαε, ευχαριστούμε πολύ ρε. Τον Yameth βρήκες να βάλεις πριν από μένα;

Robe de chambre Earendil... ;D ;D

Earendil είπε:
H SG ακούγεται καλύτερα, in fact.

Στο κλιπ χρησιμοποίησα τη φρέσκια μου Tokai Les Paul Special (P-90) με την Tonelab.
Μάλιστα... :)

FatalV είπε:
Πολύ ωραία και η δέυτερη φουρνιά μάγκες.!!

kwsta να σου πω, έπαιξες με τη χρυσή σου; :) (epiphone)
Harley Benton precision copy (tonerider pickup, 50-110 flatwounds) ---> Guitar Rig ---> Ο θάνατος έρχεται από ψηλά.

Mπραβο παιδες :)

Χαρηκα που ακουσα και αλλα οργανα

(μπουχτησαμε με τις κιθαρες  ;D)

Bloody sunday περιμενα ενα crescendo στο σολο σου,

παρ' ολα αυτα μου αρεσε πολυ  ;)

kwstas79 είπε:
Harley Benton precision copy (tonerider pickup, 50-110 flatwounds) ---> Guitar Rig ---> Ο θάνατος έρχεται από ψηλά.
HELL YEAH! :)

Πολλά μπράβο σε όλους!!!!

τα απόλαυσα και τα δύο κλιπάκια.....

δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι έπαθα πλάκα με neeq και fenderiarh (με αυτούς βασικά, έπαθα την περισσότερη πλάκα.. ;D)....

Όλοι όμως καταπληκτικοί!!

Εμένα, με πρόδωσαν τα πρωτόγονα μέσα ηχογράφησης....δεν πειράζει, next time... :)

Και φυσικά, ευχαριστούμε τον harilatron για τον κόπο του και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.  ;)

panagiotis είπε:
Πολλά μπράβο σε όλους!!!!

τα απόλαυσα και τα δύο κλιπάκια.....

δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι έπαθα πλάκα με neeq και fenderiarh (με αυτούς βασικά, έπαθα την περισσότερη πλάκα.. ;D)....
+10

Όντως η τριάδα neeq, fenderiarhs, bloody ξεχώρισε  ;)

@kwstas79: in spaghetti we trust  ;D

Συγχαρητήρια παίδες. Σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε μια πολυ-πολυμελή Pink Floyd cover band. "The Pink Noiz All Stars"!  :D

Το κομμάτι με τα "εναλλακτικά" όργανα (!) ξεχώρισε βέβαια.

Neeq και Bloody made the difference, έτσι μπράβο! (ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε σάιτ μουσικών και όχι κιθάρας  ;D ;D ) Ο Panagiotis παρα το γεγονος ότι δεν υπάρχει σόλο μπασο στους Floyd ακούστηκε ωραία, καθώς και ο έταιρος μπασίστας kwstakis79 που όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έπαιζε με μπάσο ή κιθάρα. Παρασύρθηκες από τις κιθαροκουβέντες.  Αστα αυτά για τον Fenderiaris που μας έκανε αναδρομή στα best of... του Gilmour και που θα έπρεπε να αναφέρει τουλάχιστον με τι εφέ πέτυχε τα ηχητικά μέρη. Κύριε Harilatre θενκ γιου φορ γιορ τάιμ εντ σκιλ.

Εύγε για την προσπάθεια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back