Gilmour

ετοιμος!  :)

1o Part

ποπο που να μου αρεζε κ ο Girmour....xaxaxaxa

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδες καλυτερα να λεμε ο καθενας σε ποιο κομματακι εγραψε γιατι κατι μου λεει οτι θα καταληξουμε με 4 πρωτα μερη και 2 τελευταια :P

bluezlick είπε:
κ μεγαλος αντιFloydakias ειμαι  ::)
και κατα τ' αλλα τρεχουμε κ γραφουμε πρωτοι ετσι?  :D και προτεινουμε κ στα κομματια των αλλων συνοδειες ατμοσφαιρικων slide ...  :D  :D

ασε που αν εισαι ΑΝΤΙφλουντακιας σημαινει μη ουδετεροτητα...κατι χτυπαει ευαισθητες χορδες?

με παρεσυραν οι κακες παρεες! :P

τα ατμοσφαιρικα slide δεν τα ανακαλυψε ο Gilmour  ;D

NicolasAth72 είπε:
ασε που αν εισαι ΑΝΤΙφλουντακιας σημαινει μη ουδετεροτητα...κατι χτυπαει ευαισθητες χορδες?
δεν το πιασα αυτο  :P

bluezlick είπε:
τα ατμοσφαιρικα slide δεν τα ανακαλυψε ο Gilmour   ;D
Sooooo wrong my friend! :-\

Ωραίο μπακτρακι... Λέω να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το τζαμ. Αν με παίζουν και τα άλλα τα παιδάκια βέβαια!

Μπορώ να παίξω στο αργό μέρος του κομματιού? μετά κρατήστε ό,τι θέλετε. Σαν μίξη ισχύουν τα παλιά έτσι? Backtrack παναρισμένο απο τη μία και το σολο απο την άλλη.

lambrosgg είπε:
Ωραίο μπακτρακι... Λέω να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το τζαμ. Αν με παίζουν και τα άλλα τα παιδάκια βέβαια!

Μπορώ να παίξω στο αργό μέρος του κομματιού? μετά κρατήστε ό,τι θέλετε. Σαν μίξη ισχύουν τα παλιά έτσι? Backtrack παναρισμένο απο τη μία και το σολο απο την άλλη.
Παίξε αν θέλεις κάτι στο 2ο αργό μέρος, όταν μπαίνουν τα τύμπανα (00:52 - 1:24) και στείλτο μου.  ;)

Ο Bluezlick μου έχει στείλει ήδη για το πρώτο.

Έλα και κανένας για την αλλαγή!! ( 1:24 - 1:55)  ;)

Εγώ θα στείλω εντός της εβδομάδας το δικό μου, γιατί περιμένω τους (νέους) μαγνήτες της strat και έχω "ξεμείνει" με την Tele και την 335...

longshadow είπε:
Παίξε αν θέλεις κάτι στο 2ο αργό μέρος, όταν μπαίνουν τα τύμπανα (00:52 - 1:24) και στείλτο μου.  ;)
Να σαι καλά! Με προβλημάτιζε το πρώτο μέρος. Δεν ήξερα τι να παίξω... το 52-1.24 μου αρέσει πολύ. Μέχρι αύριο θα το έχεις γιατί τώρα φεύγω για τη δουλειά.

elavd είπε:
Συμφωνώ με τον longshadow για τα μέρη, με τις εξής προσθήκες:

1ο μέρος -> αρχή - 00.52

2ο μέρος -> 00.52 - 1.24

3ο μέρος -> 1.24 - 1.55

4ο μέρος (Bridge) (το "tricky" σημείο που λες)-> 1:55-2.19: αν υπάρχει κάποιος που θέλει να παίξει κάτι εκεί

5ο μέρος -> 2.19 - fade out - 2:56

6ο μέρος (Coda) -> 2:56 - τέλος (εδώ μπορούν να παίξουν πιθανώς και παραπάνω από 1 κιθάρες)
Ψήνομαι για το τέταρτο μέρος.Πως θα γίνει το σκηνικό να ανεβάσω κάτι για όλο το section και να διαλέξουμε ένα μικρό κομμάτι η να κάνω δυο-τρία μικρά κομμάτια;;

Εγω εγραψα στο 00.00-00.52 και 1.24-1.55. Επισυναπτω και τα 2. Διαλεξτε οποιο νομιζετε πως ταιριαζει καλυτερα. :) :)

@janick

Δεν κατάλαβα τι εννοείς....Στείλε κάτι μόνο για το 4ο μέρος που σ'ενδιαφέρει... ;)

(κιθάρα τέρμα αριστερά, backing τέρμα δεξιά και μου το στέλνεις με πμ)

@gregg

Thanks...Αν και θα ήταν καλύτερα να μου τα είχες στείλει με πμ για να υπάρχει για όλους το στοιχείο της έκπληξης ακούγοντας τα όλα για πρώτη φορά μαζί... ;)

longshadow είπε:
@janick

Δεν κατάλαβα τι εννοείς....Στείλε κάτι μόνο για το 4ο μέρος που σ'ενδιαφέρει... ;)

(κιθάρα τέρμα αριστερά, backing τέρμα δεξιά και μου το στέλνεις με πμ)
Αναφέρθηκες πριν για 4 συμμετοχές ανα section για αυτό ρωτάω.Να γραψω κάτι δηλαδή για όλο το μέρος;;

longshadow είπε:
@gregg

Thanks...Αν και θα ήταν καλύτερα να μου τα είχες στείλει με πμ για να υπάρχει για όλους το στοιχείο της έκπληξης ακούγοντας τα όλα για πρώτη φορά μαζί... ;)
Ααα...ok then. Θα φτιαξω δυο κλιπακια ακομα τοτε, no problem. :)

Σημερα το απογευμα θα στειλω και εγω το δικο μου, θα το εκανα χτες αλλα πεθανε το blues driver μου και δεν εβρισκα μπαταριες.

Ποιο κομματι να γραψω? Εχουμε ελλειψεις σε κανενα να γραψω εκεινο? Η αν θελετε γραφω ολοκληρο και κραταει ο longshadow οποιο χρειαζεται, δεν εχω προβλημα...

Αμα χωραω και με θελετε πειτε μου ποιο μερος να γραψω. Θα προτιμουσα το 2ο αλλα αν (οι διοργανωτες) προτιματε αλλο no problem. Πειτε μου

gregg είπε:
Ααα...ok then. Θα φτιαξω δυο κλιπακια ακομα τοτε, no problem. :)
Αφού θα μπείς στον κόπο να το ξανακάνεις μια θερμή παράκληση...Όχι τόσο δυνατά!!.. ;D

Γράψε πιο σιγά την κιθάρα και μην βάζεις τίποτα maximizer στο τέλος.  ;)

Playloud δεν υπάρχει θέμα προτίμησης.

Έτσι κι αλλιώς μάλλον θα φτιάξουμε πάνω απο ένα τεμάχιο. (για κοίτα όμως λίγο το 5ο μέρος...2:19-2:56... ;))

odis13 είπε:
Σημερα το απογευμα θα στειλω και εγω το δικο μου, θα το εκανα χτες αλλα πεθανε το blues driver μου και δεν εβρισκα μπαταριες.

Ποιο κομματι να γραψω? Εχουμε ελλειψεις σε κανενα να γραψω εκεινο? Η αν θελετε γραφω ολοκληρο και κραταει ο longshadow οποιο χρειαζεται, δεν εχω προβλημα...
Δεν έχω πρόβλημα να το γράψεις όλο και να επιλεγεί κάποιο, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζουν τα μέρη.

(..μην γράψεις δηλαδή κάποια φράση που θα "πατάει" σε δύο μέρη)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back