- Πόντοι
- 138
ετοιμος! 
1o Part
ποπο που να μου αρεζε κ ο Girmour....xaxaxaxa

1o Part
ποπο που να μου αρεζε κ ο Girmour....xaxaxaxa
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και κατα τ' αλλα τρεχουμε κ γραφουμε πρωτοι ετσι?bluezlick είπε:κ μεγαλος αντιFloydakias ειμαι :![]()
δεν το πιασα αυτοNicolasAth72 είπε:ασε που αν εισαι ΑΝΤΙφλουντακιας σημαινει μη ουδετεροτητα...κατι χτυπαει ευαισθητες χορδες?
Sooooo wrong my friend! :-\bluezlick είπε:τα ατμοσφαιρικα slide δεν τα ανακαλυψε ο Gilmour ;D
Παίξε αν θέλεις κάτι στο 2ο αργό μέρος, όταν μπαίνουν τα τύμπανα (00:52 - 1:24) και στείλτο μου.lambrosgg είπε:Ωραίο μπακτρακι... Λέω να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το τζαμ. Αν με παίζουν και τα άλλα τα παιδάκια βέβαια!
Μπορώ να παίξω στο αργό μέρος του κομματιού? μετά κρατήστε ό,τι θέλετε. Σαν μίξη ισχύουν τα παλιά έτσι? Backtrack παναρισμένο απο τη μία και το σολο απο την άλλη.
Να σαι καλά! Με προβλημάτιζε το πρώτο μέρος. Δεν ήξερα τι να παίξω... το 52-1.24 μου αρέσει πολύ. Μέχρι αύριο θα το έχεις γιατί τώρα φεύγω για τη δουλειά.longshadow είπε:Παίξε αν θέλεις κάτι στο 2ο αργό μέρος, όταν μπαίνουν τα τύμπανα (00:52 - 1:24) και στείλτο μου.![]()
Nα παιξω εγω σε αυτο το σημειο?longshadow είπε:Έλα και κανένας για την αλλαγή!! ( 1:24 - 1:55)![]()
Ψήνομαι για το τέταρτο μέρος.Πως θα γίνει το σκηνικό να ανεβάσω κάτι για όλο το section και να διαλέξουμε ένα μικρό κομμάτι η να κάνω δυο-τρία μικρά κομμάτια;;elavd είπε:Συμφωνώ με τον longshadow για τα μέρη, με τις εξής προσθήκες:
1ο μέρος -> αρχή - 00.52
2ο μέρος -> 00.52 - 1.24
3ο μέρος -> 1.24 - 1.55
4ο μέρος (Bridge) (το "tricky" σημείο που λες)-> 1:55-2.19: αν υπάρχει κάποιος που θέλει να παίξει κάτι εκεί
5ο μέρος -> 2.19 - fade out - 2:56
6ο μέρος (Coda) -> 2:56 - τέλος (εδώ μπορούν να παίξουν πιθανώς και παραπάνω από 1 κιθάρες)
Αναφέρθηκες πριν για 4 συμμετοχές ανα section για αυτό ρωτάω.Να γραψω κάτι δηλαδή για όλο το μέρος;;longshadow είπε:@janick
Δεν κατάλαβα τι εννοείς....Στείλε κάτι μόνο για το 4ο μέρος που σ'ενδιαφέρει...
(κιθάρα τέρμα αριστερά, backing τέρμα δεξιά και μου το στέλνεις με πμ)
Ααα...ok then. Θα φτιαξω δυο κλιπακια ακομα τοτε, no problem.longshadow είπε:@gregg
Thanks...Αν και θα ήταν καλύτερα να μου τα είχες στείλει με πμ για να υπάρχει για όλους το στοιχείο της έκπληξης ακούγοντας τα όλα για πρώτη φορά μαζί...![]()
Αφού θα μπείς στον κόπο να το ξανακάνεις μια θερμή παράκληση...Όχι τόσο δυνατά!!.. ;Dgregg είπε:Ααα...ok then. Θα φτιαξω δυο κλιπακια ακομα τοτε, no problem.![]()
Δεν έχω πρόβλημα να το γράψεις όλο και να επιλεγεί κάποιο, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζουν τα μέρη.odis13 είπε:Σημερα το απογευμα θα στειλω και εγω το δικο μου, θα το εκανα χτες αλλα πεθανε το blues driver μου και δεν εβρισκα μπαταριες.
Ποιο κομματι να γραψω? Εχουμε ελλειψεις σε κανενα να γραψω εκεινο? Η αν θελετε γραφω ολοκληρο και κραταει ο longshadow οποιο χρειαζεται, δεν εχω προβλημα...