ΕΥΓΕ νεε μου ;Droussos είπε:Ηρθε! gibson les paul custom reissue 68 vos, black beauty. Με seth lovers, μολις τους εβαλα!
Εβγαλα και φωτογραφια για να ανεβασω, αλλα δεν το βλεπω ευκολο (μα καλα, να μην εχει επιλογη για επισυναψη και ειμαι πολυ απασχολημενος στο να παιζω για να διαβασω πως μπορω να το κανω....
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες, ισως σε καποιο τζαμιν τη φερω!
Η αληθεια ειναι οτι θα την επαιρνα! Το αν με σωσατε..... ισως!!!oselifer είπε:Εσύ μπορεί να μη συμφωνείς αλλά σε σώσαμε απο την αγορά της custom και του ριχλίτη!! ;D ;D ;D
Καταρχας ευχαριστω, ενω παιζω με ταυρους πραγματι αυτη την κιθαρα θα την κρατησω και διεκδικει πρωτια...scofield είπε:να τολμησουμε να ρωτησουμε ποσο πηγε το τελωνειο με την εισαγωγη απο Αμερικη ? (λογικα χονδρικα χονδρικα 26-29%)
ρουσος μεγεια παντως,νομιζω μια τετοια καστομ ειναι σαφως keeper... 8)
ακομη καλυτερα ;Droussos είπε:Καταρχας ευχαριστω, ενω παιζω με ταυρους πραγματι αυτη την κιθαρα θα την κρατησω και διεκδικει πρωτια...
Λογω του οτι η κιθαρα εσταλει σε φιλο στην Αμερικη κι απο εκει σε εμενα, δεν πληρωσα τελωνειο! Επισης για τους μαγνητες, ισως λογω του χαμηλου κοστους (<200Ε) παλι δεν πληρωσα.
Σε παλαιοτερη αγορα μου αν θυμαμαι καλα του υψους των 1500 ευρω ειχα πληρωσει αλλα 300 ευρω. Δηλαδη περιπου 33%. Δεν γνωριζω καθολου αν τα ποσοστα ειναι στανταρ ή εχουν αλλαξει.
Αυτό είναι πολύ καλό. Από περιέργεια, ξέρεις πόσο ακριβώς ζυγίζει; (καθένας με τα βίτσια του... ;D)roussos είπε:Το οργανο εχει πολυ δονηση με καθε χτυπημα των χορδων, το νιωθεις στο παιξιμο παρα πολυ.
Δεν τη ζυγισα, αλλα 4 κιλα ελεγε ο πωλητης. Εχει το ιδιο βαρος περιπου με την sg με τους 3 διπλους που εχω.S9F είπε:Μεγειά!
Αυτό είναι πολύ καλό. Από περιέργεια, ξέρεις πόσο ακριβώς ζυγίζει; (καθένας με τα βίτσια του... ;D)