• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fusiongtr

Κατονομάστε τους αγενείς και όσους κάνουν bullying.

Δώστε τους στον admin.

Δώστε τους σε εμένα, φέρτε τους μπροστά μου.

Αυτο καταλαβες?

Εγω βλεπω πως συσσωμο ενα νοιζ ενημερωθηκε με αφορμη το συμβαν του Στρατου για την προσπαθεια αλλαγης της καφενειακης ατμοσφαιρας του νοιζ.

Ναι, αυτό κατάλαβα. Οι mods (Τέρη και LK) είχαν γράψει αρκετές φορές ότι η νέα Διεύθυνση θέλει περισσότερη "σοβαρότητα" στο φόρουμ. Δεν το είχε προσέξει το "σύσσωμο"; Περίεργο.

Ναι, αυτό κατάλαβα. Οι mods (Τέρη και LK) είχαν γράψει αρκετές φορές ότι η νέα Διεύθυνση θέλει περισσότερη "σοβαρότητα" στο φόρουμ. Δεν το είχε προσέξει το "σύσσωμο"; Περίεργο.

Καλό το τι λες, και πως το λες. Αλλά σημαντικό είναι, επίσης, το πότε και το που. Εάν το ανέφεραν στην 87η σελίδα ενός εκτροχιασμενου θρεντ, είναι σίγουρο πως ελάχιστα άτομα θα το μάθουν. Προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο να έχει ειπωθεί. 

Η πρόθεση και η θέληση για τοσο θεμελιώδεις άλλαγες, είναι πρέπον να επικοινωνειται σε ένα ευρύτερο επιπεδο. Όπως έγινε λίγες σελίδες πριν, από το στόμα του admin. 

Χωρις δοση ειρωνιας, κανεις δεν το προσεξε. Αλλα εγω σου ειπα το τι συμβαινει τωρα (απο την πλευρα μου κ μαλλον των περισσοτερων), γιατι προφανως το βλεπεις διαφορετικα απο τους συμμεντεχοντες. Κ εσυ μας νουθετεις κ μας λες πως επρεπε να το εχουμε προσεξει νωριτερα. Δεν το προσεξαμε. Κακο ειναι που το συζηταμε τωρα?

Επισης δε χρειαζεται να απαντας σε ολα κ επειδη δε μ'αρεσουν τα λογια στα ορια της παρεξηγησης να δηλωσω  πως τα εισαγωγικα στο συσσωμο κ το περιεργο στο τελος ειναι αρκετα ειρωνικο

Χωρις δοση ειρωνιας, κανεις δεν το προσεξε. Αλλα εγω σου ειπα το τι συμβαινει τωρα (απο την πλευρα μου κ μαλλον των περισσοτερων), γιατι προφανως το βλεπεις διαφορετικα απο τους συμμεντεχοντες. Κ εσυ μας νουθετεις κ μας λες πως επρεπε να το εχουμε προσεξει νωριτερα. Δεν το προσεξαμε. Κακο ειναι που το συζηταμε τωρα?

Επισης δε χρειαζεται να απαντας σε ολα κ επειδη δε μ'αρεσουν τα λογια στα ορια της παρεξηγησης να δηλωσω  πως τα εισαγωγικα στο συσσωμο κ το περιεργο στο τελος ειναι αρκετα ειρωνικο
Συμφωνώ μαζί σου φίλε.

Προσωπικά μου τη βαράνε αφάνταστα τα θέσφατα και η υποκρισία.

Οι νουθεσίες των ορθολογιστώντου ΚΑΝΑΠΕΟΣ.

Αλλά άσε. Δεν θέλω να φουντώσω βραδιάτικα ?

Λοιπόν παιδιά το αποφάσισα.

Είναι η τελευταία φορά που γράφω.

Θέλω κι εγώ να κάνω ένα διάλειμμα να σκεφτώ.

Θα τα πούμε με τη νέα χρονιά.

Καλό σας βράδυ και καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία. ❤️

Τι εννοείτε αγαπητέ; Δεν χρειάζεται να απαντώ σε όλα; Δύο ποστ έχω κάνει και έχουν γραφτεί τα άπαντα.

Επίσης, που είδες να νουθετώ; Επειδή αναφέρω αυτά που έχουν συμβεί; Αστειεύσαι βέβαια.

Τα εισαγωγικό στο σύσσωμο είναι επειδή επρόκειτο για quote από φράση άλλου (σου). Ούτως ή άλλως είσαι υπερβολικός, κανένα σύσσωμο δεν έχει εμπλακεί.

Το δε "περίεργο" σου φαίνεται ειρωνικό, ένας θεός ξέρει γιατί - είναι όντως περίεργο.

Διακρίνω μία εχθρότητα; Δεν έγινε βρε κανένα μπαν. Ο fusiongtr λογικό είναι να συγχύστηκε, μέχρι να του δοθούν εξηγήσεις. Οι υπόλοιποι τι πρόβλημα έχουμε;

Ο fusiongtr λογικό είναι να συγχύστηκε, μέχρι να του δοθούν εξηγήσεις. Οι υπόλοιποι τι πρόβλημα έχουμε;
ε, αφού του δόθηκαν εξηγήσεις γιατί δεν έρχεται εδώ να μας πει παιδιά τέλος έληξε?

τελικά είναι στραβός ο γιαλός ?

• Συμφωνώ
Reactions: σκούφοΣ
ε, αφού του δόθηκαν εξηγήσεις γιατί δεν έρχεται εδώ να μας πει παιδιά τέλος έληξε?

Διότι, όπως μας ενημέρωσε, είχε την ευκαιρία να δει την όλη φάση από διαφορετική σκοπιά και να επανεξετάσει τη σχέση του με το noiz. Τι σημαίνει "έληξε"; Δεν είναι ελεύθερος να καθορίζει τη στάση του; Θα πρέπει να επιστρέψει στις συνήθειες της προηγούμενης εβδομάδας; Μπορεί να βρει μία νέα ισορροπία,  μπορεί να την βρει απόψε, μπορεί σε ένα χρόνο. Ξαναρωτάω: εμείς τι πρόβλημα έχουμε;

τελικά είναι στραβός ο γιαλός ?
Απαντήστε του ρε παιδιά τι πρόβλημα έχετε.

Σας ρωτάει.

Δεν είναι ρητορική η ερώτηση.

θα απαντήσετε?

Α, δεν απαντάτε λοιπόν.

Δεν έχετε να απαντήσετε τίποτα.

Κέρδισε πάλι ο ορθολογισμός!!!!

Αν ήταν όλοι σαν τον trolley, και η χώρα και ο κόσμος θα ήταν καλύτερα?

Ένας παράδεισος για να ζει ο κάθε ορθολογιστής.

Πόσο λίγοι είναι σαν αυτόν και πόσο μόνος θα νιώθει και τι θα σκέφτεται για τους υπόλοιπους πραγματικά πέραν από αυτά που λέει, γιατί συγκρατείται λόγω αβροφροσύνης.

χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι εννοείτε αγαπητέ; Δεν χρειάζεται να απαντώ σε όλα; Δύο ποστ έχω κάνει και έχουν γραφτεί τα άπαντα.

Επίσης, που είδες να νουθετώ; Επειδή αναφέρω αυτά που έχουν συμβεί; Αστειεύσαι βέβαια.

Τα εισαγωγικό στο σύσσωμο είναι επειδή επρόκειτο για quote από φράση άλλου (σου). Ούτως ή άλλως είσαι υπερβολικός, κανένα σύσσωμο δεν έχει εμπλακεί.

Το δε "περίεργο" σου φαίνεται ειρωνικό, ένας θεός ξέρει γιατί - είναι όντως περίεργο.

Διακρίνω μία εχθρότητα; Δεν έγινε βρε κανένα μπαν. Ο fusiongtr λογικό είναι να συγχύστηκε, μέχρι να του δοθούν εξηγήσεις. Οι υπόλοιποι τι πρόβλημα έχουμε;
Δε θα κατσω να παιξω με τις λεξεις Τρολλευ.

Αν παρεξηγησα τα λεγομενα σου κ ειναι ετσι τα πραγματα οπως λες, ζητω συγγνωμη.

Το συσσωμο αναφερεται στο ποσοι συμμετεχουν... γενικως.

Η σταση μου (η εχθροτητα που λες) εχει να κανει με το οτι σε κατι που προφανως απασχολει οσους συμμετεχουν σε αυτο το θρεντ κ που επιτελους ξεκινησε μια κουβεντα να διευκρινιστουν καποια πραγματα, μπαινεις κ το χαρακτηριζεις ως μπηχτη σε νεα διοικηση. Αυτο για εμενα ειναι ή προχειροτητα στο πως διαβασες τα ποστ, ή αδυναμια κατανοησης πως οντως θελουμε να διευκρινιστουν αυτα τα πραγματα ή βαζω φυτιλι στο θρεντ. Α κ για να ειμαι δικαιος ή ανικανοτητα δικια μας να δειξουμε πως οντως εχουμε προβληματιστει κ πως θελουμε να κανουμε δημιουργικη κουβεντα

Το να μη μου απαντησεις που ειπα εχει να κανει καθαρα με προθεση απο τη μερια μου να μην το ξεχειλωσουμε με απαντησεις επι απαντησεων. Για εμενα πχ ειναι ξεκαθαρη νουθεσια, οταν 10 νοματαιοι προσπαθουν να πουν για αυτους τους προβληματισμους που εχουν, να καταλαβουν πως πρεπει να συνεχισουν κ πεταγεται ενας κ τους λεει μη ριχνετε σποντες στη διοικηση. Αν διαφωνεις απαντα οσο θες, εγω δε θα συμμετεχω. Αυτο εννοουσα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για εμενα πχ ειναι ξεκαθαρη νουθεσια, οταν 10 νοματαιοι προσπαθουν να πουν για αυτους τους προβληματισμους που εχουν, να καταλαβουν πως πρεπει να συνεχισουν κ πεταγεται ενας κ τους λεει μη ριχνετε σποντες στη διοικηση.

Δεν έγραψα ούτε εννοήσα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν βρήκαν αφορμή για "σπόντες στη διοίκηση". Κάποιοι όμως το έκαναν, και δεν επέστρεψαν να αναιρέσουν όταν δόθηκαν εξηγήσεις - το οποίο δείχνει ότι έχω δίκηο, σωστά;

Το οποίον είναι ένας ακόμη τρόπος να λένε με τον τρόπο τους ότι δεν πείθονται από τις εξηγήσεις που δόθηκαν - άλλη μία ένδειξη ότι έχω δίκηο.

Τέλος, προς Θεού ρε, τι συγνώμη και τέτοια, κουβέντα γίνεται. Ούτως ή άλλως δεν εννοούσα εσένα.

Για περισσότερα υπάρχουν και τα Π.Μ.

Οι υπόλοιποι τι πρόβλημα έχουμε;
Εγώ έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι 5 άτομα, εμού συμπεριλαμβανομένου, δε βγάζω την ουρά μου απ έξω, με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνουμε να αποτρέπουμε τη συμμετοχή χιλιάδων. Μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο.

Γιατί το 1/10 να μπει από αυτούς και να συζητούν ανά πεντάδες για 20 θέματα, το σήμα τους θα πνίξει το δικό μας θόρυβο. (Άσε που θα διαβάζουμε και κάτι καινούργιο, δε θα χρειάζεται να γράφουμε καν, και να θέλαμε δηλαδή επιτούτου να χαλάμε τα θρεντ για να υπονομεύσουμε το φόρουμ, πόσα να προλαβαίναμε να χαλάσουμε;)

Αργία μήτηρ πάσης κακίας μπρο.

Τέλος πάντων. Καλές γιορτές, με υγεία για όλον τον κόσμο.

Εγώ έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι 5 άτομα, εμού συμπεριλαμβανομένου, δε βγάζω την ουρά μου απ έξω, με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνουμε να αποτρέπουμε τη συμμετοχή χιλιάδων. Μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο.

Κακώς έχεις πρόβλημα, διότι δεν έγραψε αυτό.

Την καφενειακή ατμόσφαιρα την έφτιαξαν σιγά-σιγά εκατοντάδες μέλη - και εγώ βέβαια. Χρειάστηκε δέκα χρόνια για να φτιαχτεί. Είναι όντως αστείο να διανοηθεί κάποιος να ρίξει "φταίξιμο" στη νεότερη γενιά μελών. Ίσα-ίσα, είστε οι τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε στη διόρθωση του προβλήματος. Μπράβο σε εσάς λοιπόν.

Ο καθενας λεει το παραπονο του, γιατι πρωτη φορα νιωθουμε πως συζηταμε υπο την παρουσια της διοικησης καποια πραγματα που αφορουν το νοιζ κ το μελλον του.

Η διοικηση τα βλεπει, τα αξιολογει, αποφασιζει κ πραττει.

Για την ακριβεια ανακοινωνει ποια ειναι η νεα γραμμη κ αν θελει λαμβανει υποψιν ο,τι την ενδιαφερει απ'ο,τι γραφτηκε (ακομα κ το ανακοινωνει αν θελει το κανει)

Οι χρηστες αναλογα με το πως νιωθουν σε αυτο το χωρο, αποφασιζουν αν θα μπαινουν, ποσο θα μπαινουν κ πως θα συμπεριφερονται

Επειδη ολους μας ενδιαφερει το νοιζ (με διαφορετικο τροπο τον καθενα) κ με αφορμη το τι εγινε, ο καθενας λεει το τι τον "καιει" για το λογο του. Δε βλεπω κατι το περιεργο ή το ματαιο σε αυτο 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δηλ πόσα 'αστεια' για τις γ@μοτελεκαστερ μπορεί να αντέξει κάποιος? 
Ουτε εγω τα αντεχω, αλλα δεν με προσβαλλουν και δεν ειμαι και υποχρεωμενος να συμμετεχω, ουτα καν να τα διαβαζω.

Γιατι να τη χαλασω σε καποιους που φτιαχνονται με αυτα?

• Συμφωνώ
Reactions: Nekkon
Γτ τον τελευταίο πολύ καιρό ΟΠΟΊΟ θέμα και να μπεις να διαβάσεις, από κιθάρες μέχρι ποδόσφαιρο, κατέληγε εκεί... Ήθελα να ξερά όλοι αυτοί που συμμετέχουν δε βαρέθηκαν... 

Κακώς έχεις πρόβλημα, διότι δεν έγραψε αυτό.

Την καφενειακή ατμόσφαιρα την έφτιαξαν σιγά-σιγά εκατοντάδες μέλη - και εγώ βέβαια. Χρειάστηκε δέκα χρόνια για να φτιαχτεί. Είναι όντως αστείο να διανοηθεί κάποιος να ρίξει "φταίξιμο" στη νεότερη γενιά μελών. Ίσα-ίσα, είστε οι τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε στη διόρθωση του προβλήματος. Μπράβο σε εσάς λοιπόν.

Ναι, αλλά την νύφη την πληρώνουν οι 5. Ο 1ος έφαγε ήδη το μπαν. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα