Φτιάξτε τα πάντα με ΑΙ

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Για οσους παραπονιούνται ότι όλο για τελε και για πετάλια και λάμπες μιλάνε εδώ μέσα, ιδού κάτι να σας φτιάξει το κέφι.

Φτιάξτε τον δικό σας καλλιτέχνη, τη μουσική, τους στίχους, τα πάντα όλα

και προβληματιστείτε

Το συζητήσαμε και τις προάλλες, όλα τα κομμάτια που ακούστηκαν στο βίντεο του Beato μου φαίνονται ίδια, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα επιλέγοντας κάποια κουτάκια ξέρω γω. Αλλά επειδή ήμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της τεχνολογίας φαντάζομαι ότι όταν αυτό ωριμάσει δεν θα ασχολείται πια κανείς με την σύνθεση μουσικής και μόνο τεχνητά μπορεί αν περιοριστεί αυτό, δηλαδή να μην επιτραπεί η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας με νόμους για την προστασία του πολιτιστικού προϊόντος ξέρω γω...

Μια συναφής περίπτωση που μου ήρθε τώρα είναι η εφεύρεση της φωτογραφίας, έλεγαν τότε ότι θα ήταν το τέλος την τέχνης της ζωγραφικής... Δεν ήταν τελικά το τέλος της αλλά σίγουρα μπήκε στο περιθώριο σε σχέση με το πόσο σημαντική τέχνη ήταν πριν την φωτογραφία, Απλά το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καταλληλότερος παραλληλισμός γιατί η φωτογραφία από μια ζωγραφιά έχει μεγάλη διαφορά ενώ ο σκοπός της ΑΙ μουσικής είναι να είναι μη διακρίσιμη από την πραγματική μουσική

Μια συναφής περίπτωση που μου ήρθε τώρα είναι η εφεύρεση της φωτογραφίας, έλεγαν τότε ότι θα ήταν το τέλος την τέχνης της ζωγραφικής... Δεν ήταν τελικά το τέλος της αλλά σίγουρα μπήκε στο περιθώριο σε σχέση με το πόσο σημαντική τέχνη ήταν πριν την φωτογραφία, Απλά το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καταλληλότερος παραλληλισμός γιατί η φωτογραφία από μια ζωγραφιά έχει μεγάλη διαφορά ενώ ο σκοπός της ΑΙ μουσικής είναι να είναι μη διακρίσιμη από την πραγματική μουσική
Μάλλον όχι η φωτογραφία με τη ζωγραφική, αλλά η ανατύπωση ενός έργου το έκανε αυτό!
Τώρα το κάνει καλύτερα η ΑΙ! Βέβαια το πρωτότυπο έργο στη ζωγραφική έχει υλική υπόσταση και εκεί είναι δύσκολο να φτάσεις ακόμα!
(οφφ τοπικ- Υπάρχει και η χαρακτική αλλά εκεί τα αντιτυπα βγαίνουν σε πολυ περιορισμένο αριθμό από τον ίδιο τον δημιουργό)

Μάλλον όχι η φωτογραφία με τη ζωγραφική, αλλά η ανατύπωση ενός έργου το έκανε αυτό!
Τώρα το κάνει καλύτερα η ΑΙ! Βέβαια το πρωτότυπο έργο στη ζωγραφική έχει υλική υπόσταση και εκεί είναι δύσκολο να φτάσεις ακόμα!
(οφφ τοπικ- Υπάρχει και η χαρακτική αλλά εκεί τα αντιτυπα βγαίνουν σε πολυ περιορισμένο αριθμό από τον ίδιο τον δημιουργό)
η εκτύπωση ζωγραφιών είναι πολύ πρόσφατο επίτευγμα, Εγώ μιλάω για μια άλλη εποχή που πολλοί καλλιτέχνες ζούσαν κάνοντας πορτρέτα και τοπία και η τέχνη τους ήταν ο μόνος τρόπος απαθανάτισης

Έχω τόσα μα τόσα να σας πω, και ως ερασιτέχνης μουσικός και συνθέτης αλλά και ως επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής.
Αντί για αυτά όμως, θα σας πω ότι "το έφερα στα μέτρα μου"
ChatGPT - Μου έγραψε στίχους σε Glam Metal 80s με οδηγία: γράψε μου για love over nuclear weapons
Το τραγούδι: Love is the last explosion. Περνάει στην επόμενη φάση.
Το Suno έβγαλε αυτό....
Θα πω ότι για δημιούργημα μηχανής, το θεωρώ ΑΡΙΣΤΟ. Από κει και πέρα ξεκινάει μία τεράστια συζήτηση.

Attachments

Γκρουπαρα

Μαλακια καναμε που καθομασταν και μαθαιναμε κιθαρα, παραδεχτειτε το.

Να και οι στιχοι απο Grok

Skies burn red, the end is near,Warheads scream through atmosphere.
Cities crumble, ash and dust,Steel and bone reduced to rust.
No salvation, no escape,Humanity's final mistake.
Blinding flash, the world ignites,Apocalypse in dead of night.

Nuclear destruction, annihilation's call,Fire rains down, consumes us all.
Wasteland born from mankind's greed,Death's the harvest, hate's the seed.

Radiant scars paint the ground,Silent screams, no living sound.
Mutant shadows stalk the haze,Lost in endless, toxic days.
Empires fall, their thrones decay,Nature bleeds, skies turn gray.
No gods to save, no prayers heard,Just the echo of a dying world.

Nuclear destruction, annihilation's call,Fire rains down, consumes us all.Wasteland born from mankind's greed,Death's the harvest, hate's the seed.

Blast wave rips through flesh and stone,Earth's last cry, a hollow moan.Poisoned winds, the reaper's breath,Bow to the reign of atomic death.No future left, no tales to tell,This is the end, our man-made hell.

Nuclear destruction, annihilation's call,Fire rains down, consumes us all.Wasteland born from mankind's greed,Death's the harvest, hate's the seed.
Fallout reigns, the skies stay black,No road forward, no turning back.In the ruins, our sins remain,Nuclear death, eternal pain.

Απο κατι εξαμβλωματα που κατα καιρους εχουμε δει, κλασεις ανωτεροι

Έχω τόσα μα τόσα να σας πω, και ως ερασιτέχνης μουσικός και συνθέτης αλλά και ως επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής.
Αντί για αυτά όμως, θα σας πω ότι "το έφερα στα μέτρα μου"
ChatGPT - Μου έγραψε στίχους σε Glam Metal 80s με οδηγία: γράψε μου για love over nuclear weapons
Το τραγούδι: Love is the last explosion. Περνάει στην επόμενη φάση.
Το Suno έβγαλε αυτό....
Θα πω ότι για δημιούργημα μηχανής, το θεωρώ ΑΡΙΣΤΟ. Από κει και πέρα ξεκινάει μία τεράστια συζήτηση.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να πει κανείς αλλά θα σου κάνω την εξής ερώτηση, θεωρείς ότι σου ανήκει με οποιονδήποτε τρόπο το κομμάτι αυτό; ''φέρνοντας το στα μέτρα σου'' θεωρείς ότι συμμετείχες κατά κάποιο τρόπο στην δημιουργία του κομματιού;

Αυτο ακριβως.
Σιγουρα υπάρχουν επανω του ψηφιακες υπογραφές με ποιο app φτιαχτηκε.
Επισης ηδη το youtube εχει αρνηθεί το monetization τετοιων κομματιών

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back