Φτιάξτε τα πάντα με ΑΙ

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Για οσους παραπονιούνται ότι όλο για τελε και για πετάλια και λάμπες μιλάνε εδώ μέσα, ιδού κάτι να σας φτιάξει το κέφι.

Φτιάξτε τον δικό σας καλλιτέχνη, τη μουσική, τους στίχους, τα πάντα όλα

και προβληματιστείτε

Το συζητήσαμε και τις προάλλες, όλα τα κομμάτια που ακούστηκαν στο βίντεο του Beato μου φαίνονται ίδια, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα επιλέγοντας κάποια κουτάκια ξέρω γω. Αλλά επειδή ήμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της τεχνολογίας φαντάζομαι ότι όταν αυτό ωριμάσει δεν θα ασχολείται πια κανείς με την σύνθεση μουσικής και μόνο τεχνητά μπορεί αν περιοριστεί αυτό, δηλαδή να μην επιτραπεί η εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας με νόμους για την προστασία του πολιτιστικού προϊόντος ξέρω γω...

Μια συναφής περίπτωση που μου ήρθε τώρα είναι η εφεύρεση της φωτογραφίας, έλεγαν τότε ότι θα ήταν το τέλος την τέχνης της ζωγραφικής... Δεν ήταν τελικά το τέλος της αλλά σίγουρα μπήκε στο περιθώριο σε σχέση με το πόσο σημαντική τέχνη ήταν πριν την φωτογραφία, Απλά το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καταλληλότερος παραλληλισμός γιατί η φωτογραφία από μια ζωγραφιά έχει μεγάλη διαφορά ενώ ο σκοπός της ΑΙ μουσικής είναι να είναι μη διακρίσιμη από την πραγματική μουσική

Μια συναφής περίπτωση που μου ήρθε τώρα είναι η εφεύρεση της φωτογραφίας, έλεγαν τότε ότι θα ήταν το τέλος την τέχνης της ζωγραφικής... Δεν ήταν τελικά το τέλος της αλλά σίγουρα μπήκε στο περιθώριο σε σχέση με το πόσο σημαντική τέχνη ήταν πριν την φωτογραφία, Απλά το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ο καταλληλότερος παραλληλισμός γιατί η φωτογραφία από μια ζωγραφιά έχει μεγάλη διαφορά ενώ ο σκοπός της ΑΙ μουσικής είναι να είναι μη διακρίσιμη από την πραγματική μουσική
Μάλλον όχι η φωτογραφία με τη ζωγραφική, αλλά η ανατύπωση ενός έργου το έκανε αυτό!
Τώρα το κάνει καλύτερα η ΑΙ! Βέβαια το πρωτότυπο έργο στη ζωγραφική έχει υλική υπόσταση και εκεί είναι δύσκολο να φτάσεις ακόμα!
(οφφ τοπικ- Υπάρχει και η χαρακτική αλλά εκεί τα αντιτυπα βγαίνουν σε πολυ περιορισμένο αριθμό από τον ίδιο τον δημιουργό)

Μάλλον όχι η φωτογραφία με τη ζωγραφική, αλλά η ανατύπωση ενός έργου το έκανε αυτό!
Τώρα το κάνει καλύτερα η ΑΙ! Βέβαια το πρωτότυπο έργο στη ζωγραφική έχει υλική υπόσταση και εκεί είναι δύσκολο να φτάσεις ακόμα!
(οφφ τοπικ- Υπάρχει και η χαρακτική αλλά εκεί τα αντιτυπα βγαίνουν σε πολυ περιορισμένο αριθμό από τον ίδιο τον δημιουργό)
η εκτύπωση ζωγραφιών είναι πολύ πρόσφατο επίτευγμα, Εγώ μιλάω για μια άλλη εποχή που πολλοί καλλιτέχνες ζούσαν κάνοντας πορτρέτα και τοπία και η τέχνη τους ήταν ο μόνος τρόπος απαθανάτισης

Έχω τόσα μα τόσα να σας πω, και ως ερασιτέχνης μουσικός και συνθέτης αλλά και ως επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής.
Αντί για αυτά όμως, θα σας πω ότι "το έφερα στα μέτρα μου"
ChatGPT - Μου έγραψε στίχους σε Glam Metal 80s με οδηγία: γράψε μου για love over nuclear weapons
Το τραγούδι: Love is the last explosion. Περνάει στην επόμενη φάση.
Το Suno έβγαλε αυτό....
Θα πω ότι για δημιούργημα μηχανής, το θεωρώ ΑΡΙΣΤΟ. Από κει και πέρα ξεκινάει μία τεράστια συζήτηση.

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back