το όλο layout με έκανε να νιώσω ότι είναι step back από το cakewal
Δεν μπορεί να έγινε αυτό.
Το layout είναι πολύ πιο πρακτικό και αν δε βαριόμουν τώρα γιατί είμαι κουρασμένος, θα έφτιαχνα ένα βίντεο με 10 τουλάχιστο σημειά που υπερτερεί στο layout και στην διαχείριση των plugin από το γερασμένο Sonar που ανταποκρίνεται και πιο αργά. Μάλλον, δεν του έδωσες την ευκαιρία ουσιαστικά. Τουλάχιστο μιλώντας από την έκδοση 6 που με κέρδισε πέρσι και ευτυχώς δηλαδή γιατί έγινε πολύ τυχαία. Το έβαλα για πλάκα. Έτσι για να δω και κάτι άλλο και μάλιστα το Prime που ήταν συνοδευτικό software. Και στο δεύτερο project, πήρα το πλήρες για να ανοίξουν και τα VST γιατί στην αρχή δούλεψα με τα stock, δεν επέτρεπε η Prime τη χρήση τριτων VST και μετά τα έχασα.
Φτιάχνω κομμάτια στο μισό χρόνο και είμαι δεινός θα έλεγα χρήστης του Sonar μετά από 20 συναπτά έτη. Το κρατάω το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πάω πίσω. Μια φορά όπως είπα το άνοιξα και μου φάνηκε κάπως, λέω, κοίτα που δούλευα
Πέραν από τα λειτουργικά είναι και πολύ πιο όμορφο
O editor πολυ πιο εξελιγμένος.
To console το ίδιο. Οι γραφικές αναπαστάσεις, ακόμα και στα live thumbnails, είναι το κάτι άλλο για τη διαχείριση της πληροφορίας. Οι απεικονίσεις των effect σε πραγματικό χρόνο. Η αμεσότητα που ανοίγουν τα παράθυρα. Στο ίδιο PC φαίνεται πως το πρόγραμμα εκμεταλλεύεται καλύτερα τους πόρους.
Και επειδή το Sonar και το ξέρω καλά αυτό, θα δώσει και dropouts και γενικά έχει bugs, με το Presonus δεν έχω κολλήσει ποτέ σε τίποτα. Ακόμα και η δημιουργία των songs και η εισαγωγή metadata , των version ενος project και πολλά άλλα είναι σε άλλο level. Ta takes, ta layers εσείς που είστε και κιθαρίστες στη διαχείριση........................ Τι να λέμε
Για 139 ευρώ το πρόγραμμα είναι πραγματικά Sonar replacement .
Και τα standard plugin της pro εκδοσης είναι σαφώς για εμένα ανώτερα του Sonar και με κλάσεις ανώτερο layout.
In my opinion, βεβαια..................