• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Free Daw , που να τρέχει 64bit Vst

Ανακεφαλαίωση:

- Το Cakewalk δεν είναι πλέον δωρεάν.
- Εξακολουθεί να διατίθεται μία δωρεάν έκδοση, μαζί με το disclaimer ότι εφ' εξής θα δέχεται μόνο "maintenance updates". Ο όρος δεν έχει νομικό περιεχόμενο στην Ελλάδα, αλλά έχει στο Corporate Talk των πολυεθνικών και των κατασκευαστών λογισμικού, και σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάψει να λειτουργεί, ίσως αύριο, ίσως σε δέκα χρόνια.
- Η λογική λέει, η κοινή λογική, you know, αυτή που λέει ότι 2+2=4, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ένας νέος φίλος του home recording να εμπιστευτεί ένα προϊόν με αυτή την προοπτική, είτε είναι δωρεάν, είτε κάνει 5.000 κιλά χρυσού. Για νέο επαγγελματία... τι να πω, δεν ξέρω κανέναν που να επενδύει χρόνο, χρήμα ή γνώσεις σε ένα εργαλείο με ημερομηνία λήξης, είτε είναι πρόγραμμα, είτε είναι κατσαβίδι, είτε είναι πάγκος εργασίας.
- Και όλα τα παραπάνω, με την αυθαίρετη προϋπόθεση ότι κάποιος δεν θα προτιμήσει να έχει Mac, στο οποίο τα προϊόντα της Cakewalk δεν έτρεχαν ποτέ.

Αυτά.

Ανακεφαλαίωση:

- Το Cakewalk δεν είναι πλέον δωρεάν.

Παρακολουθώ το νήμα λόγω του ότι μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έχω να πω ότι ο κώνωπας έχει διυλισθεί σε τέτοιο βαθμό που οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

και μια παράκληση από εμένα... μην επικοινωνείτε άλλο με μένα ιδιωτικά για το συγκεκριμένο θέμα... ότι είχα να πω το είπα... ευχαριστώ... όπως είπε και ο Σπύρος:

ο κώνωπας έχει διυλισθεί σε τέτοιο βαθμό που οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back