- Πόντοι
- 1
Για σας παιδια.
Θελω να φτιαξω ενα ερασιτεχνικο στουντιο για ηχογραφηση κυριως κιθαρες και μια δυο φωνες. Θα ηχογραφω ενα ενα τα οργανα.
Θελω λοιπον να αγορασω τα παρακατω, και ζητω την βοηθεια σας.
Α..Cubase essential version.
B..Ηχεια μεχρι 200 Ευρω.
Γ..Και πανω απο ολα, μια καλη καρτα, κυριως για τα βασικα:
Μια κιθαρα ηλεκτρικη, μια ακουστικη, εισοδο για ενα μικροφωνο, Midi in,out, Line In Left, Right για κανενα οργανο κ.λ.π..
Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα της καρτας ηχου, η σταθεροτητα, και η συμβατικοτητα με το Cubase και με το LapTop p.c που εχω αυτη την στιγμη. Τα στοιχεια τα γραφω παρακατω.
Με πολυ καλη διπλη προενισχυση για κιθαρα και μικροφωνο, η διπλη εξωτερικη προενισχυση εξτρα.
Τιμη καρτας μεχρι 500 Ευρω περιπου.
Επισης θα ηθελα την συμβουλη σας για τους ρυθμους.
Μπορω να γραψω ρυθμους πολυ πολυ βασικους μονο με το Cubase;
Ενα hardware drummashin θα ηταν προτιμοτερο;
Ενδιαφερομαι για ολους τους ρυθμους ελληνικους και ξενους.
Θελω να χρησημοποιησω το LapTop p.c. σαν ενα τετρακαναλο η οκτακαναλο για demo ταγουδια δικα μου.
Θα μου πη καποιος, τοτε γιατι δεν πας σε αυτη τη λυση;
Τελος παντων, θελω να προσπαθησω, και ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερω με το p.c.
Aυτη την στιγμη εχω τα εξης εργαλεια:
Deel LapTop p.c. Inspiron 5100,
T.I. texas instrument Firewire 400
Pentium 4 2.66 GHRS
Original Windows x.p. sp2.0 english
RAM 1000, usb 2.0...x 2, firewire 400, kαι pcmcia καρτα επισης.
Κιθαρα Strato by usa του 1970 τοσο.
Μια ακουσςτικη μετρια.
1 μικροφωνο παλιο καλο sm58, + 1 μικροφωνο Samson SL7 sudio condencer.
1 VOX VALVETRONIX TONELAB-Χωρις πεταλια
Ενα παλιο YIAMAHA ΕΝΙΣΧΥΤΗ 80 WATT ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ
1 ενισχυτη μπασσου Μarshall 200 watt.
Και καναδυο μπασσο κιθαρες (παλιες δοξες)
Aυτο που ζηταω κυριως και με καιει, ειναι η καρτα ηχου
Δεν θελω να την πατησω και να εχω προβληματα. Θελω ποιοτητα ηχου, απολυτη συμβατοτητα, σταθεροτητα, κατι που να εχει χρησημοποιηθη με επιτυχια απο εσας του forum που δουλευεται με Laptop p.c. Windouse και Cubase.
Επισης ενα καλουτσικο αρμονιο η γενικα πληκτρα με δικους του ηχους για να μην επιβαρεινω το Laptop. Exω ενα psr Yiamaxa 230, ισως κανει για την ωρα.
Αν ολα μου πανε καλα, αργοτερα, θα παω για ενα καλο laptop p.c.δυνατο. Για αυτο θελω να παρω μια καλη καρτα απο τωρα.
Να πω την αληθεια μου, ολο αυτο τον καιρο εχω κουραστη να ψαχνω το internet για μια καρτα. Εχω μαθει τις καρτες ολες μια μια απεξω. Το Noiz το εχω ξεψαχνειση, και ολο μπερδευομαι με τοσες διαφορετικες γνωμες εδω μεσα. Παρα πολυ διαφορετικες γνωμες βρε παιδι μου!!!!
Και για εναν καινουργιο στο αθλημα, που δεν εχει αλλη βοηθεια και δεν ξερει κανενα απο τα παιδια που ποσταρουν μαλλον κατανταει δυσκολο, χωρις βεβαια να θελω να προσβαλω κανεναν. Αντε να ξερεις απο αυτους που σου απαντανε ποιος κατεχει το θεμα και ποιος οχι. Αλλα αμα εισαι στραβαδι σαν και εμενα που ειμαι καλα να παθω!!!!!! Αμα φτιαξω στουντιο εγω, φτυσε με. Αυτα τα ολιγα και ας περιμενω μπας και βγη τιποτα αυτη την φορα.
Παντως, ενα καλο που βγηκε απο ολο το ψαξιμο, ειναι οτι εμαθα παρα πολλα χρησιμα πραγματα απο ολους εσας.
Σας ευχαριστω, και περιμενω απαντηση σας.
Θελω να φτιαξω ενα ερασιτεχνικο στουντιο για ηχογραφηση κυριως κιθαρες και μια δυο φωνες. Θα ηχογραφω ενα ενα τα οργανα.
Θελω λοιπον να αγορασω τα παρακατω, και ζητω την βοηθεια σας.
Α..Cubase essential version.
B..Ηχεια μεχρι 200 Ευρω.
Γ..Και πανω απο ολα, μια καλη καρτα, κυριως για τα βασικα:
Μια κιθαρα ηλεκτρικη, μια ακουστικη, εισοδο για ενα μικροφωνο, Midi in,out, Line In Left, Right για κανενα οργανο κ.λ.π..
Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα της καρτας ηχου, η σταθεροτητα, και η συμβατικοτητα με το Cubase και με το LapTop p.c που εχω αυτη την στιγμη. Τα στοιχεια τα γραφω παρακατω.
Με πολυ καλη διπλη προενισχυση για κιθαρα και μικροφωνο, η διπλη εξωτερικη προενισχυση εξτρα.
Τιμη καρτας μεχρι 500 Ευρω περιπου.
Επισης θα ηθελα την συμβουλη σας για τους ρυθμους.
Μπορω να γραψω ρυθμους πολυ πολυ βασικους μονο με το Cubase;
Ενα hardware drummashin θα ηταν προτιμοτερο;
Ενδιαφερομαι για ολους τους ρυθμους ελληνικους και ξενους.
Θελω να χρησημοποιησω το LapTop p.c. σαν ενα τετρακαναλο η οκτακαναλο για demo ταγουδια δικα μου.
Θα μου πη καποιος, τοτε γιατι δεν πας σε αυτη τη λυση;
Τελος παντων, θελω να προσπαθησω, και ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερω με το p.c.
Aυτη την στιγμη εχω τα εξης εργαλεια:
Deel LapTop p.c. Inspiron 5100,
T.I. texas instrument Firewire 400
Pentium 4 2.66 GHRS
Original Windows x.p. sp2.0 english
RAM 1000, usb 2.0...x 2, firewire 400, kαι pcmcia καρτα επισης.
Κιθαρα Strato by usa του 1970 τοσο.
Μια ακουσςτικη μετρια.
1 μικροφωνο παλιο καλο sm58, + 1 μικροφωνο Samson SL7 sudio condencer.
1 VOX VALVETRONIX TONELAB-Χωρις πεταλια
Ενα παλιο YIAMAHA ΕΝΙΣΧΥΤΗ 80 WATT ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ
1 ενισχυτη μπασσου Μarshall 200 watt.
Και καναδυο μπασσο κιθαρες (παλιες δοξες)
Aυτο που ζηταω κυριως και με καιει, ειναι η καρτα ηχου
Δεν θελω να την πατησω και να εχω προβληματα. Θελω ποιοτητα ηχου, απολυτη συμβατοτητα, σταθεροτητα, κατι που να εχει χρησημοποιηθη με επιτυχια απο εσας του forum που δουλευεται με Laptop p.c. Windouse και Cubase.
Επισης ενα καλουτσικο αρμονιο η γενικα πληκτρα με δικους του ηχους για να μην επιβαρεινω το Laptop. Exω ενα psr Yiamaxa 230, ισως κανει για την ωρα.
Αν ολα μου πανε καλα, αργοτερα, θα παω για ενα καλο laptop p.c.δυνατο. Για αυτο θελω να παρω μια καλη καρτα απο τωρα.
Να πω την αληθεια μου, ολο αυτο τον καιρο εχω κουραστη να ψαχνω το internet για μια καρτα. Εχω μαθει τις καρτες ολες μια μια απεξω. Το Noiz το εχω ξεψαχνειση, και ολο μπερδευομαι με τοσες διαφορετικες γνωμες εδω μεσα. Παρα πολυ διαφορετικες γνωμες βρε παιδι μου!!!!
Και για εναν καινουργιο στο αθλημα, που δεν εχει αλλη βοηθεια και δεν ξερει κανενα απο τα παιδια που ποσταρουν μαλλον κατανταει δυσκολο, χωρις βεβαια να θελω να προσβαλω κανεναν. Αντε να ξερεις απο αυτους που σου απαντανε ποιος κατεχει το θεμα και ποιος οχι. Αλλα αμα εισαι στραβαδι σαν και εμενα που ειμαι καλα να παθω!!!!!! Αμα φτιαξω στουντιο εγω, φτυσε με. Αυτα τα ολιγα και ας περιμενω μπας και βγη τιποτα αυτη την φορα.
Παντως, ενα καλο που βγηκε απο ολο το ψαξιμο, ειναι οτι εμαθα παρα πολλα χρησιμα πραγματα απο ολους εσας.
Σας ευχαριστω, και περιμενω απαντηση σας.