• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Free Daw , που να τρέχει 64bit Vst

Άλλη μία λύση, ελπίζω (δηλαδή, δεν έχει χρειαστεί να την δοκιμάσω):

Ναι, ειναι και αυτη μια λυση, καποια στιγμη το ειχα δοκιμασει και δουλευε κανονικα.

Το γεγονος ομως ειναι οτι και το δευτερο PC, και το jbridge, και το extra DAW, ειναι λυσεις που περιπλεκουν την κατασταση, ειναι λυσεις δηλαδη που σπαταλανε χρονο.

Εφοσον ο LK εχει ηδη ολο το hardware στημενο και ετοιμο, αν βρει και ενα συγχρονο DAW που μπορει να το δουλεψει, θα κανει τη δουλεια του ΠΟΛΥ πιο γρηγορα.

Διαολε, αν θυμαμαι καλα, ΑΝ θυμαμαι λεω, στο sx 2 δεν μπορεις καν να αλλαξεις τη σειρα στα insert fx με drag and drop, πρεπει να τα κλεινεις, να σωζεις προηγουμενως τις ρυθμισεις, να τα ξανανοιγεις και να τις επαναφερεις, κατι τετοια κουφα θυμαμαι, δηλαδη ελεος :ROFLMAO:

Παντα κατι θα χανεις και κατι θα κερδιζεις.

Νομίζω ότι κάτι ανάλογω μπορώ να κάνω και με το midi yoke.

Για ένα πιο σύγχρονο (με την έννοια ότι αναμένεται να λειτουργεί καλύτερα σε σύγχρονες εκδόσεις των Windows) Virtual Midi Cable (όπως το Midi Yoke), δες εδώ:

Αλλά στη λύση που γράφεις, OK, ναι, θα στέλνεις Midi στο Lab, αλλά πως θα παίρνεις το Audio από το Lab; Θα βάλεις δεύτερη audio κάρτα;

παιδιά οκ, έγινε η δουλειά.
Αυτό το wav το έγραψα (midi) στο cakewalk με το vst analog lab V της arturia (που το βρηκε αμέσως το cakewalk) . Το έκανα epxort σαν wav , και import στο cubase σαν audio track....Ολα οκ, Αυτο ακριβως ηθελα να κάνω.

@

Trolley Ναι πριν το έκανα με 2 pc , από μια κρτα ηχου το καθενα.

Attachments

Last edited:
Και ένα συγκριτικό.
Δύο Grand Piano.
Το ένα είναι γραμμενο στο cakewalk με σύγχρονο vst (Analog Lab V- Arturia) και το αλλο στο cubase sx 2.2 με το Hypersonic της steinberg (20 + χρόνια πριν).
Προφανώς τα daw δεν παίζουν ρόλο, αλλά τα vst.
Η διαφορά είναι αισθητή.
Εσεις τι λέτε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και ένα συγκριτικό.
Δύο Grand Piano.
Το ένα είναι γραμμενο στο cakewalk με σύγχρονο vst (Analog Lab V- Arturia) και το αλλο στο cubase sx 2.2 με το Hypersonic της steinberg (20 + χρόνια πριν).
Προφανώς τα daw δεν παίζουν ρόλο, αλλά τα vst.
Η διαφορά είναι αισθητή.
Εσεις τι λέτε;
Αυτό του SX 2 ακούγεται σαν να είναι από το καινούριο MONTAGE της ΥAMAHA 😄 Βασικά, μάλλον είναι και καλύτερο🤣

Cakewalk χρησιμοποιούσα μεχρι και πριν λίγες βδομαδες. Εννοείτε δεν κοιτάς κανένα άλλο, οταν μιλάμε για δωρεάν. Είναι σύγχρονο και κανει τα πάντα και πολύ καλα.

Να συμπληρώσω οτι για τα mac υπάρχει φυσικά το Garageband (ενσωματωμενο στο MacOS).

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    8.5 KB · Εμφανίσεις: 0
Τι είναι το mac; :p
Και εγώ έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτά από τότε που γεννήθηκα και δεν έχει βρεθεί μπροστά μου τέτοιο λειτουργικό ποτέ. Είναι φοβερό. Ούτε μια φορά δεν έχω δει αυτό το περιβάλλον ενώ ασχολούμαι με τους υπολογιστές. Ούτε μια. Αν μου δώσουν υπολογιστή ή κινητό φοβάμαι πως δε θα μπορώ να πλοηγηθώ στα μενού. 50 χρόνια και δεν έτυχε ούτε μια φορά. 😯Και είχε η γυναίκα μου και έχει και ο γιος μου και δεν έχω δει τις οθόνες τους στα iphone.
Μια φορά πριν κλείσω τα μάτια μου για πάντα, ελπίζω να τύχει μια φορά να δω πως είναι.🤣

Πάντως λίγο που το σκάλισα το cakewalk μια χαρά είναι.
Αν κρατήσεις αυτό για audio , έχεις και το resolve DaVinci, για video , που είναι επίσης free, μπορείς να κάνεις υπερπαραγωγές χωρίς να δώσεις cent.

Πάντως λίγο που το σκάλισα το cakewalk μια χαρά είνα
Ε, εδώ που τα λέμε δεν είναι απλά μια χαρά.
Είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ και όπως έχει αναλυθεί και εδώ στο παρελθόν έδειξε το δρόμο σε πολλά άλλα στην πορεία μιας και ενσωμάτωνε πράγματα αναγκαζοντας το cubase και τα άλλα να ακολουθήσουν.
Και είναι ακόμα ΔΩΡΕΑΝ. Και μπορείς να δουλέψεις με VIDEO μέσα του, εξαιρετικά.

Το cake walk είναι free?

ναι και παραμενει το καλυτερο daw ολων των εποχων (εχω και cubase αλλα δεν μου αρεσει τοσο πολυ λειτουργικα, δεν εχει λογικη,το χρησιμοποιω μονο οταν μιξαρω παραγωγες που εχουν γινει σε αυτο και μου ερχονται ετοιμα τα files)

ναι και παραμενει το καλυτερο daw ολων των εποχων
Δάσκαλε, εσύ μας το έμαθες εδώ και μας έκανες παραγωγούς μεγάλους 😄

ναι και παραμενει το καλυτερο daw ολων των εποχων
Καλλίτερο, χειρότερο δεν ξέρω. Αλλά τη δουλειά που ήθελα, μου την έκανε στο 100%.
Το έβαλα σε 3 pc....και όλα μια χαρά.

Τι είναι το mac; :p
Tα Μacs είναι κάτι που λείπει από τη συλλογή σου...!!! Ένα έχω εγώ (που σε αυτό ξεκίνησα να πρωτοδουλεύω) και ένα είναι στο ΜΟΜΑ!!!! Το Garageband...άσε το...είναι για άντρες!!!! Μα...πoυ πήγαν τα emojis?
image.jpeg

Tα Μacs είναι κάτι που λείπει από τη συλλογή σου...!!! Ένα έχω εγώ (που σε αυτό ξεκίνησα να πρωτοδουλεύω) και ένα είναι στο ΜΟΜΑ!!!! Το Garageband...άσε το...είναι για άντρες!!!! Μα...πoυ πήγαν τα emojis?
Προβολή συνημμένου 49629
Έχω αυτόν

Attachments

• Messenger_creation_BD3ED759-49B4-4145-B7F2-510C89DD4A53.jpeg
    Messenger_creation_BD3ED759-49B4-4145-B7F2-510C89DD4A53.jpeg
    110.6 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Messenger_creation_2E69D992-B5A7-42FF-9088-6E133BA4A313.jpeg
    Messenger_creation_2E69D992-B5A7-42FF-9088-6E133BA4A313.jpeg
    100.9 KB · Εμφανίσεις: 0

Attachments

• Screenshot_20241222_133750_Chrome.jpg
    Screenshot_20241222_133750_Chrome.jpg
    33.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Πάντως επειδή ασχολήθηκα αρκετα χθες και σημερα με το cakewalk, όλα καλά, ΑΛΛΑ γιατι τα amp simulations γενικά του TH3 μου φάνηκαν λίγο muddy ;
Η ιδέα μου είναι;

Trending...

Νέα θέματα

Back