Από τη στιγμή που έφυγε το θέμα από τα clips, πάει χαμένο και το Framed των Sensational Alex Harvey Band, γιατί εκεί στο ημερολόγιο δεν θα το ακούσει κανένας.Nestoras είπε:Eπί τη ευκαιρία της τελευταίας (μάλλον) εμφάνισης των Four Wheel Drive για τη σεζόν, στο Lazy τη Παρασκευή 3 Ιουλίου.Όσοι ελθουν θ' ακούσουν κάτι σαν αυτό.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το κομμάτι είναι διασκευή από ένα γκρούπ της δεκαετίας του '70 που λεγόντουσαν The Sensational Alex Harvey Band. Μάλιστα ο Alex Harvey είχε κάνει και συναυλία στην Ελλάδα το '79 -'80 λίγο πριν αποδημήσει εις Κύριον.Vintager είπε:Αγαπήτε Νεστωρ το άκουσα και θα προσπαθήσω να έρθω να σας δω.
Ακόμα και στο ημερολόγιο σας βρήκα και σας άκουσα!
Τρομερό το κομμάτι. Το έχω ξαναπεί πως έχετε ένα τρομερό δέσιμο σαν μπάντα και βγάζετε ένα πολύ ωραίο feeling με τα κομμάτια σας.
Διασκευή είναι το συγκεκριμένο;
Off topic αλλα αρκετοι εχουν αποδημησει εις Κυριον ΛΙΓΟ μετα αφου επισκευτηκαν την Ελλαδα.Nestoras είπε:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το κομμάτι είναι διασκευή από ένα γκρούπ της δεκαετίας του '70 που λεγόντουσαν The Sensational Alex Harvey Band. Μάλιστα ο Alex Harvey είχε κάνει και συναυλία στην Ελλάδα το '79 -'80 λίγο πριν αποδημήσει εις Κύριον.
Τάκη καλό καλοκαίρι και σε σένα. Ρόδο τώρα, αχ! τι μου θυμίζεις. Πρέπει να κατέβω κάποια στιγμή.playloud είπε:Off topic αλλα αρκετοι εχουν αποδημησει εις Κυριον ΛΙΓΟ μετα αφου επισκευτηκαν την Ελλαδα.
JINX
καλο καλοκαιρι Νεστορα και στους υπολοιπους
1) Bεβαίως, όπως και άλλα πολλά 12μετρα.Vintager είπε:Η εισαγωγή τπυ κομματιού δν θυμίζει αρκετά το walking by myself απο Moore?
Νέστωρ νομίζω πως πρέπει να κάνετε πανελαδική περιοδεία!
Μη με κάνεις να κοκκινίζω.bihlas87 είπε:Nα ψαξω να σας κλεισω μερικες εμφανισεις στη Λαρισα?
Πρόσεχε τι ζητάς Δημήτρη, γιατί στη γιάφκα της Πατησοκυψέλης έχουν τόσα κομμάτια γραμμένα που είναι περισσότερα κι από τη δισκογραφία των Stones.....................μαζί με με τα bootlegs......... ;DVintager είπε:Έχετε προφιλ στο myspace; Κάπου μαζεμένες τις διασκευές που κατά καιρούς έχεις ανεβάσει;
Εκτός των συνεργασιών με έτερα αδελφά συγκροτήματα τα οποία εντός ολίγου θα κοσμούν το site.audiokostas είπε:Πρόσεχε τι ζητάς Δημήτρη, γιατί στη γιάφκα της Πατησοκυψέλης έχουν τόσα κομμάτια γραμμένα που είναι περισσότερα κι από τη δισκογραφία των Stones.....................μαζί με με τα bootlegs......... ;D
Εγώ πάντως εκεί θα είμαι.bihlas87 είπε:Tην επομενη εβδομαδα που τελειωνει η εξεταστικη μπορει να κατεβω μια
βολτα εις την πρωτευουσα να δω και καποιους συγγενεις.
Vintager θα παμε?
Αλλη μέρα εκτός Σ/Κ ? Και πως θα σηκωθούμε την άλλη μέρα για δουλιά.kguitar είπε:Kαταραμενη Παρασκευη παλι >
Nεστορα απο Σεπτεμβρη κλειστε και
καμμια αλλη μερα πληζ μπας και τα
καταφερω να σας δω