Ναι αλλά την Π παίζεις για να μην έχεις να σηκωθείς πρωϊ Σ. Σκέψου live βράδυ Κ και εγερτήριο Δ πρωϊ.kguitar είπε:Σκ μεσα ειμαι. Π ειναι το προβλημα
Παύλο ευχαριστώ πολύ που ήρθες. Ελπίζω να πέρασες καλά.distortion είπε:Η μπάντα ροκάρει γερά και έχει εξαιρετικό δέσιμο!
Όταν με αποκαλούν κύριο αναβιβάζομαι. Ξέρεις κάθε φορά που παίζω έχω τα ίδια συναισθήματα με εκείνα που ένιωσα όταν πρωτόπαιξα με τη σχολική μπάντα το '79. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά το γκρούπ είναι αυτό που μας βοηθάει ώστε να μη φαινόμαστε σαν <<ΚΎΡΙΟΙ>> με τη κανονική έννοια.bihlas87 είπε:Tα σεβη μου κυριοι, ετσι απλα.
To 'κυριοι' προκυπτει απο τον σεβασμο μου που προκαλεσε η αποδοση σας,Nestoras είπε:Όταν με αποκαλούν κύριο αναβιβάζομαι. Ξέρεις κάθε φορά που παίζω έχω τα ίδια συναισθήματα με εκείνα που ένιωσα όταν πρωτόπαιξα με τη σχολική μπάντα το '79. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά το γκρούπ είναι αυτό που μας βοηθάει ώστε να μη φαινόμαστε σαν <<ΚΎΡΙΟΙ>> με τη κανονική έννοια.
Πολύ ωραία λόγια, χάρηκα πολυ που σε γνώρισα.bihlas87 είπε:To 'κυριοι' προκυπτει απο τον σεβασμο μου που προκαλεσε η αποδοση σας,
οχι απο την ηλικια σας
Ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια.klhronomos είπε:Καλόοο! Μπράβο παίδες. Πώς φαίνεται η καλή η μπάντα...
Tώρα από Σεπτέμβρη.Vintager είπε:Ξανά το έχασα το live σας. Που θα πάει θα σας δω κάποια στιγμή!
....με καινουργιες ταινιες (επιγραφη χειμερινου σινεμα το καλοκαιρι)Nestoras είπε:Tώρα από Σεπτέμβρη.
Τάκη κάπου κάποτε θα πρέπει να βρεθούμε. Καλό καλοκαίρι.playloud είπε:....με καινουργιες ταινιες (επιγραφη χειμερινου σινεμα το καλοκαιρι)