Ε, τι να πω ... αυτό που φαίνεται ... βασικά ήταν ένα όνειρο ζωής που το πραγματοποιώ μόνο τώρα που 50ρίζω ... είναι σχεδιασμένο για τον τρόπο που μου αρέσει εμένα να δουλεύω, δηλαδή όλα τα πλήκτρα όσο πιο προσβάσιμα γίνεται και όλα online (MIDI/USB και audio), ώστε να στήνω τους ήχους που θέλω και μετά να αυτοσχεδιάζω/συνθέτω ελεύθερα σε όποια θέλω, ενώ όλα γράφονται σε ανεξάρτητα κανάλια, για μετέπειτα επεξεργασία. Κι επίσης μου αρέσουν τα τεράστια layers ήχων, γι' αυτό και τόσο hardware. EX5, DX7II, M3, MicroX, Triton, VsynthGT, Radias, Supernova, CS30, MOX8, VirusTI2, XV5080, JV2080, JD990, TG77, Morpheus, FantomXR, X5DR, DarkEnergy, Nova Laptop, V50, AN1x, Xstation, M1, DW8000, MX49, RY30, κλπ ... Cubase, Reason, FL studio και πολλά softsynths (όλα νόμιμα, αγορασμένα). Δύο μίκτες τροφοδοτούν μία κάρτα με 18 εισόδους για εγγραφή και τρία MIDI interfaces συνδέουν όλα τα παλιά synths, τα νέα με usb ... αυτά!
Waterfall-K και το δικό σου στούντιο είναι πολύ ωραίο, με ενδιαφέρει πολύ η εμπειρία σου από το UFX1604 .... αξίζει;