Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Ωραία η γωνία σου Άγγελε με ωραία μηχανήματα και χρώματα και κυρίως δεν φαίνονται τα καλώδια χαχα, σε αντίθεση με την δικιά μου που είναι σαν ξεμαλλιασμένη. ;D

axtarmas είπε:
ωραία μηχανήματα και χρώματα και κυρίως δεν φαίνονται τα καλώδια
Ασύνδετα τα έχει..ούτε καν στο ρεύμα..  :)

Ιδού και ο δικός μου εξοπλισμός. Αυτό που δεν φαίνεται είναι πίσω απο τη καρέκλα τα 2 pc towers όπου σύντομα θα αντικαταστήσω με το νέο Mac mini (όταν βγει), ενώ μέσα στα συρτάρια κρύβονται αρκετά καλώδια (όπως και κάτω απο το γραφείο σε ράφι ειδικό ώστε να μην φαίνονται στο μάτι) και η κάρτα M-Audio Firewire 410 που επίσης θέλω να αλλάξω.

konstudio14.jpg

Ωραιο setup αλλα το νου σου στο δεξι σου μονιτορ καλο θα ειναι να βαλεις κατι αλλο κατω απο αυτα  ;)

Μια απορια γιατι δεν εχεις για master keyboard το motif es 88 ?

Καλησπέρα Fox! Σαν τι πιστεύεις θα επρεπε να βαλω;;

Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι η εξης. Το ES8 είναι πολυ βαρύ για να μπει πανω στο γραφείο. Επισης αν τοποθετηθεί εκει πανω θα είναι πολυ ψηλά. Εχω λοιπόν midi keyboard προς το παρόν το 01 (σχεδιάζω να παρω αλλο midi σαν το komplete) και σαν audio synth εχω το ES8. Αν εχεις καμία ιδέα πολυ ευχαρίστως να την ακούσω

KonstantinoP είπε:
Καλησπέρα Fox! Σαν τι πιστεύεις θα επρεπε να βαλω;;

Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι η εξης. Το ES8 είναι πολυ βαρύ για να μπει πανω στο γραφείο. Επισης αν τοποθετηθεί εκει πανω θα είναι πολυ ψηλά. Εχω λοιπόν midi keyboard προς το παρόν το 01 (σχεδιάζω να παρω αλλο midi σαν το komplete) και σαν audio synth εχω το ES8. Αν εχεις καμία ιδέα πολυ ευχαρίστως να την ακούσω

Επειδή το ρικοφον είναι ένα μαλακό υλικό και είδα ότι έχει πάρει κλίση το δεξί μόνιτορ σου  θα σου έλεγα κάτω από το μόνιτορ να βάλεις κάτι τετοιο:

http://www.thomann.de/gr/the_takustik_isopad_6.htm

Όσο για το 88αρι ερώτηση έκανα αν εσύ βολεύεσαι έτσι κανένα πρόβλημα  ;)

εγώ π.χ. είχα μια βάση για το 88αρι μου την οποία την είχα ακριβώς κάτω από τον πάγκο μου και την τράβαγα ελαφρώς προς τα έξω όταν ήθελα να δουλέψω και να διαβάσω σε αυτό.

Πλέον όμως θα βάλω μηχανισμό στον πάγκο από κάτω ο οποιος θα μπαίνει και θα βγαίνει συρταρωτά από κάτω.Αυτα από μένα καλη συνεχεια  8)

Ηθελα κ εγω να το κανω αλλα 35 kg δε θα τα αντέξει. Αυτο για το οποίο ανυπομονώ είναι η αλλαγ απο PC σε MAC. Θα φύγει το 50% των καλωδίων απο εκει...

Η αιώνια μάχη ενάντια στην έλειψη εργονομίας σε "στούντιο" υπνοδωματίου συνεχίζεται ακάθεκτη! Αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σεταπ που έχω κάνει στον χώρο μου μέχρι σήμερα. Φρέσκο και σχεδόν ετοιμοπόλεμο. 8)

2014-10-04_11-30-54.798.jpg

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους πληκτράδες.....!!!Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο να αναφερθώ όμως είμαι ήδη πολύ προβληματισμένος όσον αφορά τα synth γιατί συνηθίζω στα live να χρησημοποιώ πλέον στανταρ ήχους όπως πιανο,elect,pads,organ,sax,brass και ψάχνω καιρό τώρα αλλά δεν πολυβρίσκω κάποιο που να τα πλησιάζει σε ήχο ικανοποιητικά....Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες τύπου(βαρυκεντρισμένα,πλήκτρα,pa klp)....Όποιος έχει κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα φίλοι μου.....ΥΓ:Μια ιδιαίτερη εκτίμηση ίσως στο roland fa 06.!! ;) ;) :D

Φτιαξε ενα νεο θεμα στο Keyboards και ρωτα, εδω ποσταρουμε μονο φωτογραφιες των πληκτρων μας, οπως λεει και ο τιτλος του θεματος.

foxxx είπε:
Επειδή το ρικοφον είναι ένα μαλακό υλικό και είδα ότι έχει πάρει κλίση το δεξί μόνιτορ σου  θα σου έλεγα κάτω από το μόνιτορ να βάλεις κάτι τετοιο:

http://www.thomann.de/gr/the_takustik_isopad_6.htm

Όσο για το 88αρι ερώτηση έκανα αν εσύ βολεύεσαι έτσι κανένα πρόβλημα  ;)

εγώ π.χ. είχα μια βάση για το 88αρι μου την οποία την είχα ακριβώς κάτω από τον πάγκο μου και την τράβαγα ελαφρώς προς τα έξω όταν ήθελα να δουλέψω και να διαβάσω σε αυτό.

[glow=red,2,300]Πλέον όμως θα βάλω μηχανισμό στον πάγκο από κάτω ο οποιος θα μπαίνει και θα βγαίνει συρταρωτά από κάτω.Αυτα από μένα καλη συνεχεια  8)[/glow]
Καπως ετσι?

P6250041.JPG

P6250043.JPG

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back