Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Ο ΠΟΙΟ αργός..
smileyvault-cute-big-smiley-animated-016.gif

πολυ ωραιο set up  waterfall k...
thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-023.gif

κωστα respect setup και πολυ ωραιες photo...
thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-053.gif

*waterfall k το καλαθάκι να αδειάσεις
thumb_smileyvault-cute-big-smiley-animated-085.gif

Waterfall-K είπε:
Τα synths μπηκαν επιτελους στις βασεις τους. Αυτο που μενει ειναι να συνδεθουν στην κονσολα και στο ρευμα και τελος να συνδεθουν τα monitors και να αρχισουμε να τεσταρουμε. Περιμενω αυριο να μου ερθει μια νεα μπαταρια για το 2ο UPS στο οποιο θα συνδεθουν τα synths και η κονσολα.

IMG_4869.png

image.png
Ωραιο setup ελπιζω οι βασεις να μεταφερθουν σε μια βολικη θεση για να μην εχεις τραβα,σπρωξε  :P

Costas Siachamis είπε:
Earthsound's home setup.

image.jpg

2014_03_07_222.jpg

2014_03_07_223.jpg
Πώς φαίνεται ο καλλιτέχνης σε όλους τους τομείς. Ακόμα και οι φωτογραφίες του setup καλλιτεχνικές, ιδίως η πρώτη. Ωραίος ο Κώστας. 8)

foxxx είπε:
Ωραιο setup ελπιζω οι βασεις να μεταφερθουν σε μια βολικη θεση για να μην εχεις τραβα,σπρωξε  :P
Thanks Bill. Οι βασεις δεν πανε πουθενα, θα μεινουν εκει που τις βλεπεις. Και να ηθελα να τις παω αλλου δεν υπαρχει χωρος, αλλα ετσι που ειναι στημενα τα synths ειναι μια χαρα και το παιξιμο τους ειναι ευκολο. Η μπαλκονοπορτα απο πισω τους ανοιγει στο τσακ, λιγο ακομα και θα εβγαινα στο μπαλκονι απο το διπλανο δωματιο. :P Στο μελλον πρεπει μαλλον να αλλαξω την μπαλκονοπορτα με μια συρωμενη για να την ανοιγω πιο ανετα, αλλα προς το παρον δεν εχω μια για τετοιες αλλαγες.
Τα synths ακομα να συνδεθουν στην κονσολα και στο UPS, ελειπα ολη μερα σημερα οποτε θα τα συνδεσω μαλλον αυριο ή τη Δευτερα. Τελευταια στιγμη αναγκαστηκα και αγορασα νεα 6μετρα καλωδια γιατι τα synths ειναι μακρια απ'την κονσολα, ετσι τα καλωδια απο τα synths πρεπει να περασουν πισω απο τις οθονες για να φτασουν στην κονσολα. Τα παλια καλωδια δεν εφταναν. Τελος παντων ελπιζω αυτα να ηταν τα τελευταια εξοδα.

Δυο ακομα φωτος που τραβηξα πριν απο λιγο.

image.png

image.png

Τα monitor μην μου πεις οτι θα μεινουν πισω απο τις οθονες  :o

τα ηχεια εκει θα ειναι πισω απο τις οθονες? Δεν κοβουν τα tweeter?

Και τα tweeter για να γινει "δουλεια" θα πρεπει να ειναι στο υψος του αυτιου οταν καθεσαι

Με προλαβες βασιλη, μολις το εγραφα ειδα οτι ειχες την πρωτια στην απορια λολ

Φυσικα εκει θα μεινουν. Οι οθονες ειναι σε τετοιο υψος ωστε να μην καλυπτουν τα tweeter. ;)

Τη Δευτερα θα περασω και ενα εξτρα ξυλο που εχω πει να μου φτιαξουν κατω απο τη βαση των οθονων. Μη φοβαστε, τα monitors ακουγονται μια χαρα. 8)

cos_dr είπε:
τα ηχεια εκει θα ειναι πισω απο τις οθονες? Δεν κοβουν τα tweeter?

Και τα tweeter για να γινει "δουλεια" θα πρεπει να ειναι στο υψος του αυτιου οταν καθεσαι

Με προλαβες βασιλη, μολις το εγραφα ειδα οτι ειχες την πρωτια στην απορια λολ
;)

για να μπουνε σωστα τα μονιτορ θελει πολυ χωρο ..  σχεδον ολοι τα εχουμε λαθος..

λεπτομέρειες πιστευω που είναι μόνο για να το παίξεις ξερόλας.. εκτός και αν είσαι και γαμ τα αυτιά...

Και να ηθελα παντως να τα βαλω στο υψος των αυτιων μου δεν γινεται, εκτος κι αν βγαλω εντελως τις δυο ακριανες οθονες. Κατι που φυσικα ειναι αστειο και μονο να το σκεφτω. 8)

ε, δεν ειναι και ακριβως ετσι ΑΓΓΕΛΕ λολ

Ακομα και η βαση παιζει ρολο σε αυτα τα ηχεια, ακομα και η επαφη με το ξυλο η το mdf, χωρις αντικραδασμικα επιθεματα, αλλιώνει τον χαρακτηρα τους. ιδιαιτερα οταν θελεις να τα χρησιμοποιησεις για να εχεις ακριβη "εικονα" των συχνοτήτων, των εντάσεων και των θεσεων στη στερεοφωνία της μίξη. Ναι, ειμαι ξερολας, βαρατε με.

Εγω λεω να βρεις τροπο μιας και τα εφτιαξες ωραια να θεσεις τα ηχεια σωστα και περιορισε τα monitor σε 2, μπορει να γινει δουλεια και με 2 μονιτορ, εκτος και αν μου παιζεις τιποτα ραλλακια και battlefield σε 3 οθονες..

Ειναι τεράστια η διαφορα στην ακουστικη αμα τα βαλεις σωστα , το καταλαβαινεις με τον καιρο και για παιξιμο αλλα και για μιξη και το αποτελεσμα θα φανει στη δουλεια.

Προταση κανω , μην βαρατε, αλλαξα γνωμη, γιατι ειστε και αγριοι εσεις, δεν ειναι να πει ανθρωπος κουβεντα, σας εχει φοβηθει το ματι μου. λολ

Παλιοτερα που ειχα και εγω synth με τετοια διαταξη σε σχεση με το pc,  και τα ηχεια χυμα, σπαζομουν ιδιαιτερα οταν επαιζα και τα ακουγα ολα απο αριστερα και χαμηλα, μονο με ακουστικα το φχαριστιομουν και μετα τα εφτιαξα ολα με τα ηχεια οπως πρεπει χωρις να μετακινουμαι και ακουω πολυ καλυτερα και τις μιξεις και φχαριστιεμαι και περισσοτερο οταν παιζω, γιατι ολα ακουγονται οπως πρεπει.

τι να την κανεις τη φερραρι αμα εχεις λαστιχα toyo.

cos_dr είπε:
Εγω λεω να βρεις τροπο μιας και τα εφτιαξες ωραια να θεσεις τα ηχεια σωστα και περιορισε τα monitor σε 2, μπορει να γινει δουλεια και με 2 μονιτορ, εκτος και αν μου παιζεις τιποτα ραλλακια και battlefield σε 3 οθονες..
Να βγαλω μια οθονη για να ανεβασω μερικα εκατοστα πιο πανω τα monitors? Τετοια "πισωγυρισματα" δεν γινονται Κωστα. :P Δουλευω αρκετα χρονια με 3 οθονες και οτιδηποτε λιγοτερο απλα δεν μου κανει πλεον. Ασε που το να εχεις δυο οθονες ειναι το πλεον κουραστικο γιατι τα ματια δεν εχουν καποιο κεντρο να εστιασουν και αυτο μετα απο λιγο σπαει νευρα και κουραζει. Προτιμοτερο ειναι να εχεις μια μεγαλη οθονη παρα δυο μικροτερες. Οι τρεις οθονες ειναι το ιδανικο, κι αν εχεις συνηθισει σε τετοιο setup δεν το αλλαζεις με τιποτα.
Ακομα ομως και να φερω με καποιο μαγικο τροπο τα monitors στο υψος των αυτιων μου, οταν θα παιζω με τα synths παλι απο αριστερα θα ακουω. Αρα πρεπει να βαλω τα monitors καπου πισω ή δεξια και αριστερα απο τα synths. Δεν υπαρχει χωρος να γινει αυτο, αλλα ακομα και αν γινοταν, οταν θα ειμαι μπροστα στο PC για καποια μιξη θα ακουω απο τα δεξια μου. Αρα παλι εχουμε προβλημα.

Γι αυτο σου λεω, αστα εκει που ειναι, μια χαρα ειναι εκει. 8)

βαλτα στον τοιχο με βαση και βραχιονες με κλιση προς τα κατω. πανω απο τα monitor. Ετσι δεν μου αρεσουν, μου τη βαράνε χαχαχα.

Πλακα κανω, εσυ πως βολευεσαι, αυτο μετραει.

cos_dr είπε:
βαλτα στον τοιχο με βαση και βραχιονες με κλιση προς τα κατω. πανω απο τα monitor.
Kαλη ιδεα, αλλα δεν γινεται, στη θεση που λες σκεφτομαι να βαλω αλλες 3 οθονες. :P ;D Θα το ειχα κανει ηδη γιατι εχω 3 οθονες που μου περισσευουν αλλα ειναι μικροτερες απο αυτες που βλεπεις στις φωτογραφιες οποτε το αποτελεσμα δεν θα ειναι ομοιομορφο. Ετσι η μια απ'αυτες παιζει το ρολο της tv, φαινεται αν δεις στα αριστερα της τελευταιας φωτο.

Waterfall-K είπε:
Και να ηθελα παντως να τα βαλω στο υψος των αυτιων μου δεν γινεται, εκτος κι αν βγαλω εντελως τις δυο ακριανες οθονες. Κατι που φυσικα ειναι αστειο και μονο να το σκεφτω. 8)

φανταζομαι την εμποροπανηγυρη που θα γινεται με τις αντανακλασεις...

τυχερουλη εχεις και τσαμπα delay & reverb απο αυτα και δωρεαν.... ;D

Waterfall-K είπε:
Kαλη ιδεα, αλλα δεν γινεται, στη θεση που λες σκεφτομαι να βαλω αλλες 3 οθονες. :P ;D Θα το ειχα κανει ηδη γιατι εχω 3 οθονες που μου περισσευουν αλλα ειναι μικροτερες απο αυτες που βλεπεις στις φωτογραφιες οποτε το αποτελεσμα δεν θα ειναι ομοιομορφο. Ετσι η μια απ'αυτες παιζει το ρολο της tv, φαινεται αν δεις στα αριστερα της τελευταιας φωτο.
Θα πρέπει στο τέλος να ονοματοδοτήσεις το στούντιο σου. Σαν πρόταση ονόματος έχω το The ScreenSix Studio  ;D

mamonu είπε:
φανταζομαι την εμποροπανηγυρη που θα γινεται με τις αντανακλασεις...
Μεγαλη φαντασια εχεις Mamonu.
toothpic2.gif
@Axtarmas, δεν ειναι κακη ιδεα...
chin2.gif

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back