ε, δεν ειναι και ακριβως ετσι ΑΓΓΕΛΕ λολ
Ακομα και η βαση παιζει ρολο σε αυτα τα ηχεια, ακομα και η επαφη με το ξυλο η το mdf, χωρις αντικραδασμικα επιθεματα, αλλιώνει τον χαρακτηρα τους. ιδιαιτερα οταν θελεις να τα χρησιμοποιησεις για να εχεις ακριβη "εικονα" των συχνοτήτων, των εντάσεων και των θεσεων στη στερεοφωνία της μίξη. Ναι, ειμαι ξερολας, βαρατε με.
Εγω λεω να βρεις τροπο μιας και τα εφτιαξες ωραια να θεσεις τα ηχεια σωστα και περιορισε τα monitor σε 2, μπορει να γινει δουλεια και με 2 μονιτορ, εκτος και αν μου παιζεις τιποτα ραλλακια και battlefield σε 3 οθονες..
Ειναι τεράστια η διαφορα στην ακουστικη αμα τα βαλεις σωστα , το καταλαβαινεις με τον καιρο και για παιξιμο αλλα και για μιξη και το αποτελεσμα θα φανει στη δουλεια.
Προταση κανω , μην βαρατε, αλλαξα γνωμη, γιατι ειστε και αγριοι εσεις, δεν ειναι να πει ανθρωπος κουβεντα, σας εχει φοβηθει το ματι μου. λολ
Παλιοτερα που ειχα και εγω synth με τετοια διαταξη σε σχεση με το pc, και τα ηχεια χυμα, σπαζομουν ιδιαιτερα οταν επαιζα και τα ακουγα ολα απο αριστερα και χαμηλα, μονο με ακουστικα το φχαριστιομουν και μετα τα εφτιαξα ολα με τα ηχεια οπως πρεπει χωρις να μετακινουμαι και ακουω πολυ καλυτερα και τις μιξεις και φχαριστιεμαι και περισσοτερο οταν παιζω, γιατι ολα ακουγονται οπως πρεπει.
τι να την κανεις τη φερραρι αμα εχεις λαστιχα toyo.