Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

cos_dr είπε:
ωραιο σετυp AΓΓΕΛΕ

Mου εδωσες και ιδεα για τη βαση μικροφωνου που θελω κι εγω
Σ ευχαριστώ στο τετράγωνο Κώστα και για τ βοήθεια χθες..

τι ιδέα? Για το φως?

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ωραίο το setup σου Άγγελε.

Τον υπολογιστή θα μπορούσες να τον βάλεις κάτω από το τραπέζι.
Μανώλη ευχαριστώ..

δε γίνετε αυτό που λες για το pc  υπάρχει σοβαρό λόγος..

Δε θα φαίνονται τα φωτάκια του..  ;D

Ενα είναι το σίγουρο.. Ενώ πλέον μπορώ να κάνω μουσική.. Δεν έχω κάνει τπτ.. Μόνο μπλα μπλα είμαι.. Να αγοράζω και έργο μηδέν..

Όχι το φως, επειδή και εμένα η διάταξη είναι γωνιακή και ο υπολογιστής στη γωνία να βάλω μια τέτοια βάση όπως τη δικιά σου ώστε να έρχεται το μικρόφωνο στην ίδια θέση ψηλά

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
δε γίνετε αυτό που λες για το pc  υπάρχει σοβαρό λόγος..

Δε θα φαίνονται τα φωτάκια του..  ;D
Έχεις τα φωτάκια του Fantom  ;D ;D ;D

Ενα είναι το σίγουρο.. Ενώ πλέον μπορώ να κάνω μουσική.. Δεν έχω κάνει τπτ.. Μόνο μπλα μπλα είμαι.. Να αγοράζω και έργο μηδέν..
Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ν ...
Αρχικά κάνε κάνε κάτι άλλο. Κλείσε το PC, άνοιξε μόνο το Fantom και θα γράψεις μουσική.

cos_dr είπε:
Όχι το φως, επειδή και εμένα η διάταξη είναι γωνιακή και ο υπολογιστής στη γωνία να βάλω μια τέτοια βάση όπως τη δικιά σου ώστε να έρχεται το μικρόφωνο στην ίδια θέση ψηλά
Τ βάση του midi την αγόρασα σήμερα.. ΚαΙ για να έρθει στο ύψος του πάγκου έβαλα από κάτω ένα χοντρό τζαμί 1cm για να πατήσει το MIDI γιατί δεν έφτανε τις δύο πλευρές της βάση για το συγκεκριμένο ύψος.. Δεν νομίζω ότι το έχω και πολύ καλά το setup διότι όταν μπούνε τα monitors πρέπει να έχουν καλή θέση και εγώ από τα δεξιά δεν έχω καθόλου χώρο.. Μόνο εφέ είναι το home studio μου.. Χαχαχα.... Αλλά εντάξει ..λεπτομέρειες...

Ζηλευω. :P Εγω ακομα εδω με τις αδειες βασεις διπλα μου και τα synths διασκορπισμενα σε διαφορα δωματια. ::) Παλευω 2 βδομαδες τωρα να βαλω μια ταξη στη δισκοθηκη μου γιατι αλλιως δεν μπορει να μπει τιποτα μεσα στο δωματιο. Αν δεν ειχα να φτιαξω την δισκοθηκη θα ειχα ετοιμο το στουντιο σε μια μερα. Αλλα πλησιαζει η μερα, ηδη η "αποθηκη" αρχιζει και μπαινει σε μια ταξη. 8)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Έχεις τα φωτάκια του Fantom  ;D ;D ;D

Α π α ρ ά δ ε κ τ ο ν ...

Αρχικά κάνε κάνε κάτι άλλο. Κλείσε το PC, άνοιξε μόνο το Fantom και θα γράψεις μουσική.
;D

Όλη μέρα με το fantom ασχολούμαι.. Αλλά από την ώρα που πήρε και ο φίλος τα g3 και  έβαλα τα creative δεν έχω τον ήχο του fantom..

Έχω έτοιμη μουσική πιστεύω σύντομα να το τελειοποιήσω

Waterfall-K είπε:
Ζηλευω. :P Εγω ακομα εδω με τις αδειες βασεις διπλα μου και τα synths διασκορπισμενα σε διαφορα δωματια. ::) Παλευω 2 βδομαδες τωρα να βαλω μια ταξη στη δισκοθηκη μου γιατι αλλιως δεν μπορει να μπει τιποτα μεσα στο δωματιο. Αν δεν ειχα να φτιαξω την δισκοθηκη θα ειχα ετοιμο το στουντιο σε μια μερα. Αλλα πλησιαζει η μερα, ηδη η "αποθηκη" αρχιζει και μπαινει σε μια ταξη. 8)
Πραγματικά όμως ενα studio desk σου λύνει τα χέρια... Αν είχα τα χρήματα θα έπαιρνα.. Αλλά δε τα έχω  ;D

3 φωτος απο τα χαλια μας. :P Τραβηχτηκαν μολις τωρα. Το δωματιο ειναι αχουρι και μπαινω μεσα κανοντας τον ακροβατη. Η τριτη φωτο ειναι μια τριπλη βαση και 2 εξτρα βραχιονες, οπως βλεπετε ειναι ακομα στα κουτια τους και εξω στη σκαλα εδω και πανω απο ενα μηνα.
eyeroll.gif

image.png

image.png

image.png

Ρε διάολε, έχεις της Παναγιάς τα μάτια.

Βάλε ένα ρημαδοκλιπ, ένα κομματάκι ρε παιδί μου, έτσι να γουστάρουμε.

Που τα ειδες ρε τα ματια της Παναγιας? ;D Ουτε ενα synth δεν υπαρχει στις παραπανω φωτος. Αλλα σκεφτομαι οταν φτιαξω το στουντιο να παρω φωτος και να φτιαξω ενα βιντεακι μ'αυτες και να βαλω και μουσικη. 8)

Waterfall-K είπε:
Που τα ειδες ρε τα ματια της Παναγιας? ;D Ουτε ενα synth δεν υπαρχει στις παραπανω φωτος.
Δεν μιλάω γι' αυτές τις φωτό βρε συ.

Από πιο παλιές το λέω.

Edit: Τίγκα στα moog θυμάμαι! ;D ;D ;D

Οι καινουργιες θα ειναι πιο "εμπλουτισμενες"... ;D Αντε να δω το στουντιο ετοιμο γιατι τα εχω παρει, μου εχει παρει πολυ χρονο. Ελπιζω στο τελος να χωραω τελικα, υπαρχει μια πιθανοτητα να στριμωχτω χειροτερα. :P Α να δουμε...

Άντε βρε, να ανεβαίνουμε καμιά Χαλκίδα το καλοκαίρι, να κάνουμε το μπάνιο μας, να πίνουμε το ποτάκι μας, και να βαράμε και κανένα fusion! :D

Ολα αυτα μαζι? ;D Το μονο που μπορω να σου υποσχεθω ειναι το ποτακι(α)... :P Και τελος παντων δεν χρειαζεται να καλοκαιριασει, και τωρα μπορειτε να κατεβετε, μιση ωρα δρομο ειμαι. Δεν εχω και αμαξι να ερχομουν εγω, οποτε κανονιστε. 8)

SY77/Blofeld/Ultranova και η κονσολα σε διπλανο δωματιο, MOXF6/M50/Venom/Symphony Module και τα monitors στο σαλονι. Το νεο γραφειο σε κομματια, το μισο στην σκαλα και το αλλο μισο στο κατω διαμερισμα, τη μια βαση την ειδες ηδη στη σκαλα και 2 βασεις ακομα στο δωματιο. Να δουμε ποτε θα βρεθουν μαζι ολα αυτα... :P

Είμαι περίεργος να τα δω όλα αυτα σε ένα δωμάτιο... Τα CDs επιβάλλεται να φύγουν ναι.. Το υπόγειο τα περιμένει...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
Τα CDs επιβάλλεται να φύγουν ναι.. Το υπόγειο τα περιμένει...
Are you crazy???
2894558.png
Aν ηταν να φυγουν τα CD και να πανε στο υπογειο (που δεν εχω) τι καθομαι εδω και δυο βδομαδες και παιδευομαι να τα βαλω σε μια ταξη? Τα CD φιλε δεν κανουν ρουπι εξω απ'το δωματιο, αυτο ειναι νομος. 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back