Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

neeq είπε:
Κωστα*, αυτο το κουκλί στη φωτογραφια σου, τι ειναι? Ελπιζω όχι ΥΑΜΑΗΑ?

*Waterfall ;D
Hammond XK3c, με λιγο editing στο χρωμα, η οθονη κανονικα δεν ειναι πρασινη.

Hammond_XK3c.png

Πως θα το γουσταρα να είχα ένα hammond με ενα Moog πάνω, κι απ'την αλλη ένα Rhodes με ενα Mellotron (συγχρονο, όπως το Memotron).

neeq είπε:
Πως θα το γουσταρα να είχα ένα hammond με ενα Moog πάνω, κι απ'την αλλη ένα Rhodes με ενα Mellotron (συγχρονο, όπως το Memotron).
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αυτο το Memotron κανει 2 χιλιαρικα, τη στιγμη που ειναι ενα απλο rompler, ουτε καν VA ή εστω ρεπλικα του Mellotron δεν ειναι. ::)

Ειχα δει κάπου μάλιστα, έναν τυπο που έφτιαξε πολύ πιο όμορφο mellotron. Και να πεις ότι ειναι δύσκολα στο σάμπλινγκ :p Ουτε λουπες ουτες κρυσταλλινο ήχο. Κι εγώ δεν ξέρω.

Και αντε να πεις, ότι ειναι ομορφο...η 1U φέτα του, παλι πανακριβη ειναι...

neeq είπε:
+1 και ένα steinway από πίσω...

foxxx είπε:
καλησπερα μια φοτο ακομα απο το στουντιακι μου  8)
Ρε καπετάνιο...Mac και εσύ? Τίποτα δεν έμαθες εδώ μέσα? ;D ;D

Καλοί είστε εσείς οι πληκτράδες...αλλά ακατάδεκτοι!!!!. Ανεβάστε ρε καμμιά μουσική με τα...διαστημόπλοια που έχετε :P :D

marathon είπε:
Ρε καπετάνιο...Mac και εσύ? Τίποτα δεν έμαθες εδώ μέσα? ;D ;D

Καλοί είστε εσείς οι πληκτράδες...αλλά ακατάδεκτοι!!!!. Ανεβάστε ρε καμμιά μουσική με τα...διαστημόπλοια που έχετε :P :D
Να ναι καλα ο φιλος μου ο κυριος Ανεστης που με συμβουλεψε και πηγα παρα περα  ;)

Foxxx...καλορίζικο το μεγαθήριο!!

Ομορφιές!

Φτου...φτού!..Καλές μουσικές !!

Αρχίζω να μην χωράω......αλλά κι εσύ δεν πάς πίσω από ότι βλέπω..

;D

Αυτό εκει πάνω...πάνω από το Μ50 τι κλειδοκύμβαλο είναι;

Costas Siachamis είπε:
Foxxx...καλορίζικο το μεγαθήριο!!

Ομορφιές!

Φτου...φτού!..Καλές μουσικές !!
Σε ευχαριστω Κωνσταντινε να σαι καλα  ;)

Το πηρες τελικα το Kurzweil ε? ;D

Μεγεια ρε Bill, να το χαιρεσαι. ;)

Βγαλε και καμια φωτο ρε με τα synths/Mac σε λειτουργια, ετσι κλειστα δεν "γραφουν" καλα στην καμερα... :P

Νεες φωτος τραβηγμενες με αλλη καμερα, οι προηγουμενες δεν μου καθονταν και πολυ καλα στο ματι...

IMG_4293.png

IMG_4270.png

IMG_4281.png

IMG_4274.png

IMG_4294.png

IMG_4285.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Foxxx,Waterfall-K, ωραιος κ αξιολογος εξοπλισμος,καποια στιγμη θα ηθελα κ γω ενα synth με samples ή/και wavetable synthesis κ πολλες πολλες πολλες πολλες waveforms...προς το παρων αρκουμαι  στο ριζονάκι και σε ενα novation x-station που τσιμπησα μεταχειρισμενο προσφατα...

Waterfall-k,τα συνθια καταλληγουν σε μικτη ή σε audio interface πολλαπλων εισοδων;

Τα ηχεια που μιξαρεις ειναι monitors  η αυτα που φαινονται στις φωτο;

Τα synths πανε σε κονσολα και τα ηχεια ειναι απο στερεο. Συντομα θα συνδεθουν monitors. Τα ηχεια που βλεπεις ειναι για το PC.

Aν θες wavetable synths κοιτας τo Waldorf Blofeld και τα Novation Ultranova/Mininova. Ιδιαιτερα τα Blofeld desktop edition και Mininova ειναι σε τιμες super φτηνες. Το Blofeld εχει και ενα επιπλεον πλεονεκτημα, μπορεις να του φορτωσεις τα δικα σου samples (wav κλπ...) σε 60ΜΒ RAM και να τα επεξεργαστεις κανονικα οπως κανεις με οποιοδηποτε αλλο preset sample του synth, επισης μπορεις να φτιαξεις και τα δικα σου wavetables με το "Blofeld Wavetable Creator".

Waterfall-K είπε:
Βγαλε και καμια φωτο ρε με τα synths/Mac σε λειτουργια, ετσι κλειστα δεν "γραφουν" καλα στην καμερα... :P

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back