- Πόντοι
- 1,848
Hammond XK3c, με λιγο editing στο χρωμα, η οθονη κανονικα δεν ειναι πρασινη.neeq είπε:Κωστα*, αυτο το κουκλί στη φωτογραφια σου, τι ειναι? Ελπιζω όχι ΥΑΜΑΗΑ?
*Waterfall ;D

Hammond XK3c, με λιγο editing στο χρωμα, η οθονη κανονικα δεν ειναι πρασινη.neeq είπε:Κωστα*, αυτο το κουκλί στη φωτογραφια σου, τι ειναι? Ελπιζω όχι ΥΑΜΑΗΑ?
*Waterfall ;D
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αυτο το Memotron κανει 2 χιλιαρικα, τη στιγμη που ειναι ενα απλο rompler, ουτε καν VA ή εστω ρεπλικα του Mellotron δεν ειναι. :neeq είπε:Πως θα το γουσταρα να είχα ένα hammond με ενα Moog πάνω, κι απ'την αλλη ένα Rhodes με ενα Mellotron (συγχρονο, όπως το Memotron).
+1 και ένα steinway από πίσω...neeq είπε:Πως θα το γουσταρα να είχα ένα hammond με ενα Moog πάνω, κι απ'την αλλη ένα Rhodes με ενα Mellotron (συγχρονο, όπως το Memotron).
Ρε καπετάνιο...Mac και εσύ? Τίποτα δεν έμαθες εδώ μέσα? ;D ;Dfoxxx είπε:καλησπερα μια φοτο ακομα απο το στουντιακι μου 8)
Να ναι καλα ο φιλος μου ο κυριος Ανεστης που με συμβουλεψε και πηγα παρα περαmarathon είπε:Ρε καπετάνιο...Mac και εσύ? Τίποτα δεν έμαθες εδώ μέσα? ;D ;D
Καλοί είστε εσείς οι πληκτράδες...αλλά ακατάδεκτοι!!!!. Ανεβάστε ρε καμμιά μουσική με τα...διαστημόπλοια που έχετε![]()
![]()
Σε ευχαριστω Κωνσταντινε να σαι καλαCostas Siachamis είπε:Foxxx...καλορίζικο το μεγαθήριο!!
Ομορφιές!
Φτου...φτού!..Καλές μουσικές !!
Waterfall-K είπε:Βγαλε και καμια φωτο ρε με τα synths/Mac σε λειτουργια, ετσι κλειστα δεν "γραφουν" καλα στην καμερα...![]()