- Πόντοι
- 1,848
Μεγειες!
Καλοπαιχτο. 8)

Εντυπωσιακά τα synths….εξαιρετική θέα, ψαρωτικό το triplehead!!!Waterfall-K είπε:Αντε να βαλω και γω μερικες pics που εβγαλα πριν λιγο.
Το setup αποτελειται απο τα
Yamaha MOX6
Korg M50 (limited edition green)
Waldorf Blofeld (keyboard black)
Novation Ultranova
M-Audio Venom
Α, εντάξει τότε....άστο εκεί που είναι! ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Αν εννοεις ενα κουτι στη δευτερη φωτο, αυτο ειναι απο Klinex Lemon ;D ;D
Ξέρω τι λες, και εγώ δεν χωράω.Waterfall-K είπε:Το αφηνω γιατι πανω του εχω ενα mini stereo.Ασε το δωματιο δεν με χωραει πια, κατι πρεπει να κανω και γρηγορα. Πρεπει να γινει μια γενικη ανακαταταξη αλλα θελει χρονο και χρημα. Τον πρωτο τον εχω, το δευτερο..... >
![]()
To εχω κανει απειρες φορες. Η τελευταια ηταν σημερα κατα τις 8 το βραδυ, οταν εκανα μια ανακαταταξη στα synths με την αφιξη του Venom. Πριν τα ειχα και τα 4 στα δεξια του PC, οπως μπορεις να δεις στο avatar μου.LK είπε:Κάμνεις καφέ, βάζεις κάτι να παίζει….και κυλίεσαι στα πατώματα."Δεματάκια" καλωδίων στα δόντια και κόφτης στο χέρι.
Ρίχνεις και μερικά γαλλικά γιατί δεν φτάνεις, και μια χαρά. ;D
Thanks Neeq, να'σαι καλα.neeq είπε:Παντως πολυ το χαίρομαι το σεταπ σου![]()
Ευχαριστω Bill.foxxx είπε:Κωστα καλοριζικο το εργαλειο![]()
Σε θάλασσα με ούριο άνεμο είσαι!Waterfall-K είπε:Απο Hammond δεν σκεφτομαι παλιο/μεταχειρισμενο, αλλα το XK3c ή XK1. Και τα δυο "σκοτωνουν".
Οχι γενικα. Σπανια με φιλους, αλλα οχι καπου επαγγελματικα.Costas Siachamis είπε:live παίζεις;
Ακομα δεν το εχω ψαξει πολυ, χτες μου ηρθε με καθυστερηση μιας βδομαδας (αθανατα ΕΛΤΑ...) αλλα απο ενα προχειρο περασμα απο τους ηχους του το synth επιβεβαιωνει το ονομα του. ;Dκάτι ακόμα (2) του venom η αγριάδα μαζεύεται να αποκτήσει μια παχύρευστη αναλογικούρα;..Aπό pads τι λέει;
Tα Nord ειναι καλα, αλλα οχι Hammond. Και η ελλειψη πραγματικων drawbars στα οργανα τους (πλην του καινουργιου Nord C2D) ειναι ενα μειον.Το 102 το πήρα 300 ευρώ. Κατάσταση κουτιού. Μου το έφεραν κιόλας. 2 μεγάφωνα και το έχω στο 4/10 volume.