Αν πούλαγαν τα vintage όργανα βάσει δυνατοτήτων, τα Minimoog θα τα αγοράζαμε στα €250 max ($250 τα πούλαγαν στα τέλη των '80s, πριν αρχίσει αυτή η ηλίθια μόδα της υπερκοστολόγησης κάθε αρχαίας πατάτας).Βάσει δυνατοτήτων και παλαιότητας, μιά χαρά είναι η τιμή.
Βρήκε και πήρε το Hammond SK2 στα €1,000, αν τώρα πάρει και το YC-45D στα €800, εγώ δεν του ξαναμιλάω.?Έχει πάει επάνω και μετράει τον χώρο, μπήκε και στην τράπεζα να δει πόσα έχει στον λογαριασμό του και κάνει ήδη υπολογισμούς.
"Θα του κάνω κι ένα παζάρι" σου λέει, "να το πάρω φθηνότερα".
Βρήκε και πήρε το Hammond SK2 στα €1,000, αν τώρα πάρει και το YC-45D στα €800, εγώ δεν του ξαναμιλάω.?
Εχεις πολυ παραξενες ιδέες σχετικα με πωλησεις. Τα τελευταία 2 χρόνια εχω πουλησει πανω απο 40 αντικείμενα και φυσικα κανενα ebay και μαλιστα εξωτερικο. Αφ ενος οι κρατησεις του είναι τεραστιες ενω τα ταχυδρομεία μας μπορουν ανετα να σε καψουν. Γι αυτο και η χώρα μας δεν ειναι στις αξιοπιστες του ebay.Οπότε δεν πουλάς τέτοια όργανα στην Ελλάδα. Επειδή οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά πρέπει κάποιος να δώσει τζάμπα τα όργανα του? Αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη, τα πουλάει εκτός Ελλάδας, ebay.
Και πως θα το ηχογραφεί φίλος? Με το κινητό??
YES θα το πούλαγα 800, γιαυτό έγραψα πιό πριν οτι θα'θελα να τον γνωρίσω. Θέλω τα μεταχειρισμένα όργανα να πωλούνται με βάση αυτό που είναι και οχι με βάση αυτό που ήταν. Το χτενάκι που είχε μια κοπελίτσα απο τους Γαργαλιάνους το 1500 π.χ. οφείλει (κατ'εμέ πάντα) να έχει την ίδια μεταπωλητική αξία με το χτενάκι της Κλεοπάτρας. Διότι η Κλεοπάτρα είναι αυτή που έχει ιστορική αξία, όχι το χτενάκι της. Είναι τεράστια κοροϊδία να θέλει ο άλλος να μου πουλήσει ένα συνθ αντικειμενικής αξίας 200€ (Juno 6) στα 3200€ επειδή μ'αυτό έγραψε ο Μίκαελ Τζάκσον. Ο Jackson έχει την αξία φίλεε, όχι το Juno.. To Juno ήταν το φτηνιάρικο συνθ που έπαιρναν όσοι δεν είχαν λεφτά για Jupter-8. Και επειδή ξέρω οτι αυτού του είδους το hype είναι ξενόφερτο, γιαυτό λέω ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο απο την Καβάλα κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Ή μάλλον, για να απαντήσω καλύτερα: Σε έναν ξένο θα το πούλαγα 4 χιλιάρικα, σε εσένα 800 ευρώ.θα το πούλαγες €800, όχι €3,5Κ?
Εγώ μωρέ? Τα όργανα Dim τα πουλάς σύμφωνα με τις διεθνείς τιμές πώλησης μεταχειρισμένων. Είδες την τιμή του YC-45D στο ebay? Πως μπήκε αυτή η τιμή, ξέρεις? Προφανώς ο τύπος έκανε μια έρευνα και είδε ότι τόσο πάνω-κάτω πωλείται αυτό το όργανο. Τι ήθελες να κάνει? Να το πουλήσει στα...€800?? Εσύ θα το έκανες? Μην μας πεις "Ναι" γιατί δεν θα σε πιστέψουμε.Εχεις πολυ παραξενες ιδέες σχετικα με πωλησεις.
τι να γράψει ρε σεις....Ο dim πάντως δεν γράφει.
Έχει πάει επάνω και μετράει τον χώρο, μπήκε και στην τράπεζα να δει πόσα έχει στον λογαριασμό του και κάνει ήδη υπολογισμούς.
"Θα του κάνω κι ένα παζάρι" σου λέει, "να το πάρω φθηνότερα".
Οπότε το ίδιο ακριβώς πράγμα θα έκανες κι εσύ. Το να το πουλήσεις σε νορμάλ τιμή σε μένα ή σε κάποιον άλλον γνωστό/φίλο/συγγενή δεν λέει κάτι. Αν είχες την ευκαιρία θα το χρυσοπούλαγες, και πολύ καλά θα έκανες αν με ρωτάς, όταν κάποιος είναι πρόθυμος να σου δώσει για κάτι 1000, Δεν του το πουλάς 10.Σε έναν ξένο θα το πούλαγα 4 χιλιάρικα, σε εσένα 800 ευρώ.
Εγώ μωρέ? Τα όργανα Dim τα πουλάς σύμφωνα με τις διεθνείς τιμές πώλησης μεταχειρισμένων. Είδες την τιμή του YC-45D στο ebay? Πως μπήκε αυτή η τιμή, ξέρεις? Προφανώς ο τύπος έκανε μια έρευνα και είδε ότι τόσο πάνω-κάτω πωλείται αυτό το όργανο. Τι ήθελες να κάνει? Να το πουλήσει στα...€800?? Εσύ θα το έκανες? Μην μας πεις "Ναι" γιατί δεν θα σε πιστέψουμε.
Όχι, δε με κατάλαβες.. 3000 το πουλάω σε κάποιον που καλλιεργεί/υπακούει στο hype και 800 σε όποιον δεν υπακούει στο hype. Δεν έχει να κάνει με γνωστούς κλπσε κάποιον άλλον γνωστό/φίλο/συγγενή
Συνέβη αυτό που λες, πριν 5 χρόνια. Η κόρη του Φίλιππου Σπυρόπουλου (ντράμερ Τερμίτες κτλ) βρήκε και αγόρασε μια Les Paul του 67 ή 68, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος, για 850 ευρώπουλα, απο κάποια κυρία στον Περισσό που πέθανε ο άντρας της και δεν ήξερε τί είχε στα χέρια της η κακομοίρα.. Μου το είχε πεί ο ίδιος ο Φίλιππος και δεν το πίστευα..Γιατί δεν πουλάει κανένας καμιά Les Paul του 68 για 800 ευρώ?
Dim, ξεκόλλα απ'την ψωροκώσταινα, Δεν μιλάμε για την Ελλάδα, γενικά μιλάμε για τις τιμές μεταχειρισμένων ΔΙΕΘΝΩΣ. Σύμφωνα με αυτές τις τιμές πουλάνε Όλοι, και στην Ελλάδα. Τώρα εσύ αν θες να "χαρίζεις" τα όργανα σου επειδή κάποιοι στην Ελλάδα δεν έχουν να τα αγοράσουν, καν'το. Εγώ δεν χαρίζω όργανα πάντως, τα όργανα μου τα πλήρωσα κανονικά και περιμένω να τα πουλήσω σε ΝΟΡΜΑΛ τιμές, σε τιμές δηλαδή που παίζουν πάνω-κατω σε όλο τον πλανήτη, όχι στις τιμές που ο κάθε απίθανός έχει στο μυαλό του επειδή...πεινάει.ζεις σε έναν άλλο κόσμο.
Τα ίδια λέγαμε πάλι προχτές.
Ποιός θα αγοράσει βρε το yc45 στην Ελλάδα?
Dim, ξεκόλλα απ'την ψωροκώσταινα, Δεν μιλάμε για την Ελλάδα, γενικά μιλάμε για τις τιμές μεταχειρισμένων ΔΙΕΘΝΩΣ. Σύμφωνα με αυτές τις τιμές πουλάνε Όλοι, και στην Ελλάδα. Τώρα εσύ αν θες να "χαρίζεις" τα όργανα σου επειδή κάποιοι στην Ελλάδα δεν έχουν να τα αγοράσουν, καν'το. Εγώ δεν χαρίζω όργανα πάντως, τα όργανα μου τα πλήρωσα κανονικά και περιμένω να τα πουλήσω σε ΝΟΡΜΑΛ τιμές, σε τιμές δηλαδή που παίζουν πάνω-κατω σε όλο τον πλανήτη, όχι στις τιμές που ο κάθε απίθανός έχει στο μυαλό του επειδή...πεινάει.
Αν δεν βρεθεί αγοραστής στο τέλος (κάτι που ποτέ δεν μου έχει συμβεί) τότε Δεν το πουλάω. Αν θέλω να χαρίσω κάτι, ξέρω πως και που να το κάνω.
πρέπει να τα πουλάς χαμηλότερα γιατί μεταχειρισμένα όργανα στην Ελλάδα αγοράζουν οι φτωχοί που πεινάνε.να τα πουλήσω σε ΝΟΡΜΑΛ τιμές, σε τιμές δηλαδή που παίζουν πάνω-κατω σε όλο τον πλανήτη, όχι στις τιμές που ο κάθε απίθανός έχει στο μυαλό του επειδή...πεινάει.
Α
Μα αυτό ακριβώς γίνεται. Δεν έχεις δεί στις αγγελίες μας πόσα χρόνια τώρα κάθονται όλα τα υπερκοστολογημένα; Εγώ είμαι μόνο 3 χρόνια εδώ μέσα και επι 3 χρόνια τα βλέπω να ανανεώνονται επ'άπειρον..τότε Δεν το πουλάω
χώρια που οι Ελληνες μόνο χέρι χέρι θέλουν να δώσουν.Μα αυτό ακριβώς γίνεται. Δεν έχεις δεί στις αγγελίες μας πόσα χρόνια τώρα κάθονται όλα τα υπερκοστολογημένα; Εγώ είμαι μόνο 3 χρόνια εδώ μέσα και επι 3 χρόνια τα βλέπω να ανανεώνονται επ'άπειρον..
Η τελευταία φορά που αγόρασα κάτι καινούριο, ήταν το 1997, το drumset που είχα επι 22 χρόνια.. Έκτοτε, μόνο μεταχειρισμένα και όχι μόνο μουσικά όργανα, αλλά καί ηχητικά/ηχοληπτικά που είναι και πιό επίφοβα να έχουν θέματα.. Μόνο μιά φορά έτυχε να πάρω κάτι σκάρτο κι αυτό λόγω ασχετοσύνης, μια φωτογραφική μηχανή. Μιά χαρά είναι τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα.Οι πλούσιοι Έλληνες που τα παίρνουν από ΠΑΝΤΟΥ αγοράζουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
Δεν είσαι πλούσιος, ε? ?Η τελευταία φορά που αγόρασα κάτι καινούριο, ήταν το 1997, το drumset που είχα επι 22 χρόνια.. Έκτοτε, μόνο μεταχειρισμένα και όχι μόνο μουσικά όργανα, αλλά καί ηχητικά/ηχοληπτικά που είναι και πιό επίφοβα να έχουν θέματα.. Μόνο μιά φορά έτυχε να πάρω κάτι σκάρτο κι αυτό λόγω ασχετοσύνης, μια φωτογραφική μηχανή. Μιά χαρά είναι τα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα.
Αυτό το είχα κι εγώ μέχρι πέρισυ, αλλά άλλαξα γνώμη ύστερα απο μια επιτυχή συναλλαγή με έναν φανταστικό πωλητή απο την Κρήτη. Ο φόβος του άγνωστου, το ρίσκο με τα λεφτά κλπ.. ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά δεν ίσχυε, ο άνθρωπος ήταν καλύτερος κι απο επαγγελματία.χώρια που οι Ελληνες μόνο χέρι χέρι θέλουν να δώσουν
Καθόλου. Τώρα μάλιστα που σιγο-αποσύρομαι απο τον ήχο και πέφτω στην ανειδίκευση.. θα πάνε τα επιδόματα σύννεφο. Καί απο ΟΑΕΔ καί απο γονείς.. κλάφτα.Δεν είσαι πλούσιος, ε? ?