Βασικα μου ετυχε εμενα (στην Αγγλια)' date=' να δοκιμασω 3εις αμερικανικες Στρατ, ιδιο χρωμα, ιδια χρονια κτλ κτλ ολα σχεδον ιδια, την ιδια μερα... (οι δυο στο ΙΔΙΟ μαγαζι με τον ιδιο ενισχυτη...με κοντινους αριθμους σειρας).
Αν και δεν πιστευα ατομα που μου ελεγαν για μεγαλες διαφορες μεταξυ κιθαρων ιδιου μοντελου... κτλ κτλ.... πραγματικα βρηκα σοβαρες (για εμενα) διαφορες στην πραξη. Ο ηχος ηταν στρατ και στις δυο... αλλα η μια κιθαρα ηταν σαφως πιο αερινη... πιο ελαφρια και ειχε πιο πλουσιο ηχο. Γενικα νομιζες οτι επαιζες με διαφορετικης αξιας οργανο. Πειρα αυτην που νομιζα οτι μου αρεσε περισοτερο (ο πωλητης-φιλος μου συμφωνησε) και εφυγα.
Την αλλη αμερικανα που δεν πειρα... την δοκιμασα κοντρα σε 2-3 καλες μεξικανικες... και οι διαφορες δεν ηταν ορατες.
Συμπερασμα? Για μενα ναι... πειρα την κιθαρα που θεωρησα καλυτερη αν και ολες ηταν ιδιο μοντελο κτλ κτλ. Διαφορες βρηκα αναμεσα σε ιδια μοντελα σημαντικες.
Το ιδιο και σε σχεση με Γκιμπσον ΛΠ...
αυτα...[/quote']
Επιτέλους βρέθηκε ένας
Thanx που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου (αλήθεια, σε ποιό μέρος της αγγλίας ήσουν
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
!
Πως σου φάνηκε το σετάρισμα που είχαν τα κιθαρόνια;;; Ήταν παρόμοιες τουλάχιστον ή είχαν αισθητές διαφορές (action, κτλ);