- Πόντοι
- 38
Σίδερα (κατά το metal, Κουταλιανός) βρε, κουβέντα θέλει;spy είπε:Τι τρώνε οι ροκάδες κανονικά;![]()
![]()
![]()
Σίδερα (κατά το metal, Κουταλιανός) βρε, κουβέντα θέλει;spy είπε:Τι τρώνε οι ροκάδες κανονικά;![]()
![]()
![]()
α) κι ομως και τις γνωριζω και το ντοκυμαντερ πολυ προσφατα ειδα! Η γαλλια π.χ. το '60 δεν ειχε ροκ, οχι τοσο ωστε να δικαιολογει την απελευθερωση, το μεγεθος του πληθυσμου κλπ. Η Ελλαδα ειχε και παραειχε(εχω και το λαιβ στο Κυτταρο μεταξυ αλλων), ασχετα το πως ηρθε αρχικα (σαν ροκ'ν'ρολ μοδα/χορος στα παρτυ στα πλουσια σαλονια). Κρινω το ελληνικο ροκ βασει των συνθηκων που επικρατουν στον ελλαδικο χωρο. Οπως π.χ. η παραδοση. Η ισπανια εχει μεγαλη και αργησε ΠΟΛΥ να αφομοιωσει το ροκ. κι εμεις το ιδιο, αλλα πως να το κανουμε, το δεχτηκαμε.audiokostas είπε:Φίλτατε Child, δεν θα προβώ σε εκτενή σχολιασμό του διάτρητου "μανιφέστου" που είπε και ο Spy.
Είναι όμορφο το πάθος με το οποίο ορμάς σε ένα ζήτημα αλλά πριν κάνεις κατι τέτοιο και αρχίζεις τους αφορισμούς να προσέχεις να έχεις σωστά στοιχεία.
α) Δεν γνωρίζεις από κοντά την Ισπανική, την (πλουσιότατη) Γαλλική ή την Ιταλική ή ούτε καν την Τουρκική (ρίξε και μια ματια στο ντοκυμαντερ Crossing the bridge) rok σκηνή, παρόλα αυτά αποφαίνεσαι. Τώρα για Αίγυπτο, Μαρόκο και Αλγερία δεν γνωρίζω.
β) Η Ισπανία είχε χούντα μέχρι το 1978
γ) Η Αγγλική γλώσσα είναι μία και καταγεγραμμένη (αντίθετα με το Σύνταγμά τους). Οι προφορές της, εκ των πραγμάτων πολλές). FYI, ο Rotten καθότι μορφωμένος μεσοαστός, μιλάει πάρα πολύ καλά Αγγλικά με την μεγαλοαστική Λονδρέζικη προφορά. Ο τρόπος τραγουδιού ήταν statement. Αντίθετα εάν ακούσεις πρώιμους (ο Paul ειδικά, "έστρωσε" κατόπιν αρκετά την προφορά του) Beatles θέλεις μεταφραστή. Η γλώσσα, πέραν των τοπικών ιδιωματισμών, παραμένει μία.
δ) Ο Lou Reed μου αρέσει πάρα πολύ. Τον έχεις δει live. Σαν τον Δρόλαπα να σολάρει ;D Και;
Αφού ξεκίνησες με επίπληξη "εφυγες" σε μονόλογο που ήταν δύσκολο να παρακολουθηθεί.
Μην αφήνεις το πάθος σου να άγει και να φέρει τον γραπτό σου λόγο.
Βαρέθηκα να το λέω. Το πάθος δεν είναι συγχωροχάρτι για όλες τις ατέλειες.
Βρε αιωνόβιε, 9 χρόνια πριν δημιουργηθεί;Child Of Story είπε:β) ειμαι FAI-CNT απο το 1918.
Child Of Story είπε:ΣουπερΦανκ εισαι σε πλεονεκτικη θεση ως "παλιος". Αν το ελεγα εγω αυτο θα ακουγα "α, Child Of Story δεν εισαι στο πνευμα του φορουμ κλπ".-
audiokostas είπε:Για αυτό σου λέω, ο καθένας πως το αντιλαμβάνεται. Διάβασέ το http://nikosdimou.blogspot.com/2006/02/blog-post_21.html ..... δεν είμαι πολύ διάφωνος, για να μην πω ότι είμαι πολύ σύμφωνος.
Μεγα λαθος.....αν και μονο το γεγονος οτι στη συνειδηση ενος λαου ειναι ΘΕΟΣ ενας καλλιτεχνης, αρκει για να τον κατοχυρωσει ως μεγαλη καλλιτεχνικη αξια δεν θελω να σκεφτω σε τι συμπερασματα μπορει να οδηγησειΑποψεις φιλε μου αποψεις,στη συνειδηση του ελληνικου λαου ΕΙΝΑΙ θεος και αυτο μετραει.
Αχ βρε κλειδοκράτορα, αυτή τη συζήτηση είπα να αποφύγουμε και εσύ την θέτεις επι τάπητος. Anyway, μαζί σου.fenderiarhs είπε:Μεγα λαθος.....αν και μονο το γεγονος οτι στη συνειδηση ενος λαου ειναι ΘΕΟΣ ενας καλλιτεχνης, αρκει για να τον κατοχυρωσει ως μεγαλη καλλιτεχνικη αξια δεν θελω να σκεφτω σε τι συμπερασματα μπορει να οδηγησει
άλλαξε το γιατί βγάζει λάθος νόημαΚαι γι αυτο πιστευω οτι ο Δημου οχι μονο δεν ξερει τι του γινεται αλλα και το σχολιο του ειναι πολυ ευστοχο.
διαβαζε πιο προσεκτικα ΕΓΩ το ειπα αυτο οχι εσυ,για ΕΜΕΝΑ το πανκ ειναι η πεμπτουσια της ροκ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (οχι μουσικης)Ουτε ειπα τιποτα για "πανκ η πεμπτουσια ροκ", ΣουπερΦανκ μην βαζεις λογια στο στομα μου, δεν τσιμπαωωωω8
Ε?Superfunk είπε:(μια και το πανκ ειναι η πεμπτουσια της ροκ ιδεολογιας αυτο ουσιαστικα ισχυριζεσαι και μπορει και να εχεις δικιο ξερω εγω??)
Καλά είστε παλαβοί? Γιατί φωνάζετε? Με ξυπνήσατε! Ώρα για ΤέχνηChild Of Story είπε:... η τεχνη δεν γνωριζει συνορα ρε ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
marathon είπε:Καλά είστε παλαβοί? Γιατί φωνάζετε? Με ξυπνήσατε! Ώρα για Τέχνη