...ή επειδή κάποιοι νομίζουν ότι παίζουν ροκ...ας μην γελιόμαστεSPEEDHEEL είπε:Δυστηχως επειδη το ροκ δεν πουλαει στην Ελλαδα(Επειδη "καποιοι" αποφασιζουν οτι δεν πουλαει )
...ή επειδή κάποιοι νομίζουν ότι παίζουν ροκ...ας μην γελιόμαστεSPEEDHEEL είπε:Δυστηχως επειδη το ροκ δεν πουλαει στην Ελλαδα(Επειδη "καποιοι" αποφασιζουν οτι δεν πουλαει )
boody είπε:Δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανουν οι τρυπες ρε συ φιλε speedheel για να ειναι "ροκ"? να τρωνε νυχτεριδες?
Τα πρασινα αλογα τι πηγαν να κανουν και τους ξεπαστρεψαν τα..κυκλωματα? ωραια η προσωπικη σου γνωμη αλλα μην ξανοιγεσαι με τετοιες βαρυσημαντες δηλωσεις ...!
???αλλά λαμβάνοντας υπ'όψιν και σε ποιο φόρουμ είμαστε, μάλλον για AC/DC πάει το πράγμα...
Προς τι η έκπληξη σεβαστέ Μπίχλα;bihlas87 είπε:
μου εκανε εντυπωση τοέχουμε πολλούς κιθαρίστες και λάτρεις του ηλεκτρικού δη και σκληρού δη και βρωμερού ήχου, αλλά ΟΧΙ από την πάνκ πλευρά
αλλα μαλλον τους βλεπουμε τελειως διαφορετικα, εγω εστιαζω στη συνθεση και τους θεωρω απλους, ενω εσυ εστιαζεις στον ηχο και τους θεωρεις σκληρους...λαμβάνοντας υπ'όψιν και σε ποιο φόρουμ είμαστε
Yπάρχει κάποια μαθηματική απόδειξη; Kάποια δημοσίευση σε peer reviewed journal έστω; Μην μας αφήνετε στο σκοτάδι!SPEEDHEEL είπε:Οι Πρασσειν Αλλογα ηταν τυχαιο παραδειγμα,αλλα οτι ειναι πιο κοντα στο Ροκ απο τους Τρυπες ειναι δεδομενο
Δεν θα το 'λεγα...SPEEDHEEL είπε:Αν ειναι το Ροκ πολυ συγγεκριμενο πραγμα?Και φυσικα ειναι πολυ συγγεκριμενο πραγμα.
Μα... δε σου τη λέω. Χρησιμοποίησα τον όρο "παλιοροκάς" σαν προσδιοριστικό της αφετηρίας των απόψεών σου, όχι υποτιμητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να είναι κάποιος "παλαιοροκάς", παρ' ότι νομίζω ότι κάποιος πρέπει να έχει συναίσθηση του αναχρονισμού που εμπεριέχεται σε απόψεις σαν αυτές που διατύπωσες.SPEEDHEEL είπε:Προς Eyeprotocol Καλα ρε φιλε δεν εχεις βαρεθει να μου τη λες?Αλλη δουλεια καλλιτερη δεν εχεις να κανεις?
χαχαχαχ μα τι λες ρε άνθρωπε?!SPEEDHEEL είπε:Οι Τρυπες Δεν ειναι Ροκ(Pank wanna be ισως)
Ισως μια απο τις πλεον ΕΥΣΤΟΧΕΣ παρατηρησεις που εχω διαβασει ποτε μουΌτι υπάρχει μια γενικότερη mainstream μουσική σκηνή όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου, μόνο που οι μουσικοί που λένε ότι θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό κάθονται όλη μέρα και συζητάνε πόσο άδικη είναι η μουσική βιομηχανία και πόσο ζημιά έχει κάνει ο Χατζιγιάννης αντί να βγάλουν κανένα δίσκο..
μπορεις και εσυ να με διαψευσεις (αν θελεις) με 5 μεγαλα live που εχεις κανει στη ζωη σου...Wow! είπε:Μα... δε σου τη λέω. Χρησιμοποίησα τον όρο "παλιοροκάς" σαν προσδιοριστικό της αφετηρίας των απόψεών σου, όχι υποτιμητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό να είναι κάποιος "παλαιοροκάς", παρ' ότι νομίζω ότι κάποιος πρέπει να έχει συναίσθηση του αναχρονισμού που εμπεριέχεται σε απόψεις σαν αυτές που διατύπωσες.
Γιατί είσαι τόσο παρεξηγιάρης; Δηλαδή νομίζεις ότι να γράφεις φόρα-παρτίδα ότι οι "Τρύπες" δεν είναι ροκ, δεν είναι αρκετά προκλητικό από μόνο του; Ο καθένας με την άποψή του, αλλά οι απόψεις έχουν αιτία, δεν είναι ξεκάρφωτες. Αυτό (και μόνο αυτό) εννοούσα.
Μπορείς πάντως να με διαψεύσεις (αν θέλεις), γράφοντάς μας πέντε καλούς δίσκους που έκουσες και εγκρίνεις για το 2008.
Τι σχέση έχουν τα live;SPEEDHEEL είπε:μπορεις και εσυ να με διαψευσεις (αν θελεις) με 5 μεγαλα live που εχεις κανει στη ζωη σου...
Μην υποτιμας τον αλλο μαγκα μου στο εχω ξαναπει...ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου...