- Πόντοι
- 198
marathon είπε:Καλά είστε παλαβοί? Γιατί φωνάζετε? Με ξυπνήσατε! Ώρα για Τέχνη
Μην σκιαζεσαι παληκαρι μου.
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Πεσε κοιμησου. :-*
Δεν χανεις τιποτα. 8)
marathon είπε:Καλά είστε παλαβοί? Γιατί φωνάζετε? Με ξυπνήσατε! Ώρα για Τέχνη
Δεν μπορω να γνωριζω τις βουλες του κυριου Eyeprotocol αλλα ειμαι σιγουρος πως η αποψη του θα ειναι ακρως διαφωτιστικη και απολυτως ορθη για να ειναι αναγκαια η περαιτερω εξελιξη του θεματος.harilatron είπε:billytsak, τι πιστεύεις ότι πιστεύει ο Wow! για το θέμα?
...Στην εποχη μου "Φραντζα" σημαινε "φλωρο"...Duran-Duran! 8)Child Of Story είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ροκας ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΤΖΑ ????????
με ΜΟΥΣΤΑΚΙ και ΦΑΒΟΡΙΤΑ ???????
μα καλα ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
παει πεθανε το ελληνικο ροκ, το ελεγα εγω....................
:![]()
Απ'τα Γιωργιτσα δεν ητανε μωρε? ;D ;DSuperfunk είπε:Σωστος ,εξαλλου η αληθεια βρισκεται στους.... Σεξ Πιστολς (γνωστο παραδοσιακο πανκ συγκροτημα απο τα Γιαννιτσα)
Η ιδιαιτερη ακουστικη υφη των φωνηεντων της γλωσσας. Στα αγγλικα το να πεις 'cash' στην ουσια λες ενα φασμα φωνηεντων απ'το 'ε' ως το 'α'. Oι Ιταλοι εκλαμβανουν το αρχικο 'ε' πιο πολυ και το λενε 'kesh' ενω οι Ελληνες το τελικο 'α' και το λενε 'kash'.boody είπε:εγω παντως δε μπορω με τιποτα να καταλαβω τι ειναι η αγγλικη χροια....![]()
Απλά ο λεοπάρδαλης πάει να πουλήσει λίγο τρέλλα.boody είπε:δε συνηθιζω να ειμαι αγενης φιλε μου , αλλα νομιζω οτι ειναι ακρως επιστημονικα αυτα που λες και γιαυτο δεν τα καταλαβαινω , ή οτι ησουν στην μυροποσια....
Μηπως αυτοσχεδιαζεις με πραματα που μολις σκεφτηκες και δινεις δικους σου ορισμους , ή μηπως οντως ετσι γραφονται σε καποια βιβλια. αυτο δηλαδη που γραφεις παραπανω γιατι να το πουμε αγγλικη χροια και οχι αγγλικη προφορα?
δηλαδη χροια ειναι η ακουστικη υφη των φωνηεντων?
αυτοαναιρείσαι φίλε μου yannyann είπε:Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι γενικα,
η Ελληνικη γλωσσα δεν ταιριαζει αισθητικα με το ξενοφερτο ροκ...
Αυτοι οι λιγοι που ξεχωρισαν καταφεραν ακριβως αυτο:
"Εδεσαν" τη γλωσσα μας με τη ροκ αισθητικη
Αυτο τους ζηταω και εγω,γιατι δεν το κανουν???blues power είπε:αυτοαναιρείσαι φίλε μου yann
αφού το "κατάφεραν αυτοί οι λίγοι",μπορούν να το "καταφέρουν και αυτοί οι πολλοί".