Φήμη και πράξη (Απ: Αντίο στον Michael Jackson)

Προφανως το θεμα παιζει full time στα media και σίγουρα όχι μονο εδώ.

Αυτό λοιπόν απο μονο του είναι δείγμα του πόσο εντυπωση έκανε στο κοινό.

Επίσης δείτε πόσο χρειάστηκε για να "πέσει" το Ιντερνετ... Ο θανατος του M. Jackson.

Το αν εγω εκτιμώ ότι ο θανών ήταν μια πορδή, αλλο τόσο πορδή είναι και η δική μου γνώμη συγκριτικά με την επίδραση που είχε το γεγονός. Who cares τι λέω εγώ ο ανύπαρκτος που βρηκε βημα για να μιλήσει χωρίς να διακυβεύσει κατι!

Αυτό που θελαμε να κουβεντιάσουμε είναι τι ειναι αυτό που μενει τελικά στην ιστορία από έναν καλλιτεχνη. Η ζωη ή το έργο του;

Οι προσωπικές μας (πολλές φορές αστηρικτες) και απόλυτα υποκειμενικές τοποθετήσεις, δεν μας αφήνουν να αναπτυξουμε μια τετοια κουβεντα.

Η κουφή λεοπάρδαλη είπε τον σοφότερο λόγο. (και όμως...)  ;)

Σε ένα ανοιχτο φόρουμ ο καθενας έχει την ελευθερια να τοποθετηθει ελεύθερα, χωρίς να προσβάλει τον συνομιλητή του.

Συνήθως περιμενουμε να ακουσουμε κατι σοφο και έγκυρο από καποιους μεγαλύτερους και το φόρουμ προσπαθεί να τους υποδεικνύει. Δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται πάντα με τις απόψεις τους όμως. Και καποιες φορές κατακεραυνώνουμε νεώτερους για την αυθάδεια τους. Κανείς δεν λέει όμως ότι δεν γίνεται και το αντίθετο. Ανθρωποι είμαστε και όλοι εχουμε άποψη. Η διαφορά σε ένα φόρουμ όπου τα γραπτά μενουν, είναι το πόσο αντικειμενικά τεκμηριωμένη είναι αυτη η άποψη. Από εκεί κρίνει ο αναγνώστης και συνήθως οι εμπειρώτεροι το αποδεικνύουν στο μεγαλύτερο μερος της συμμετοχής τους.

Ισως το σωστότερο θα'ταν να γράφουμε επώνυμα.

Ετσι θα ξέραμε ότι ο ταδε μαθητης συζητά με τον καθηγητη του με ίσους όρους. Και θα δίναμε και την ανάλογη βαρύτητα. Τοτε θα ξεραμε τι καταλαβαίνει ο συνομιλητής μας αλλά και πως να το πλασάρουμε για να γινουμε κατανοητοί. Και τότε θα σεβόμασταν και την υστεροφημία μας.

Στην πράξη όμως δεχόμαστε αυτό που διαβάζουμε από ενα ψευδώνυμο.

Και άλλο τόσο δεχώμαστε και την άποψη του για τον οποιοδήποτε Michael Jackson.

Το μόνο όπλο της άποψης αυτής, η καταλληλα αναπτυγμένη τεκμηρίωση.

Δύσκολο για όλους μας, και ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τη ματιά σου από τη λάσπη και την ημιμάθεια που απλώχερα προσφέρεται. Κανείς δεν ξέρει 100%

και ιδιαίτερα σε αμφιλεγώμενα θέματα πέρα από την τεχνολογία. Εκεί μια κουβεντα με καλή πρόθεση μπορεί να γίνει και τίποτα παραπάνω. Απαντήσεις δεν δίνονται γιατί δεν υπάρχουν. Είμαστε θεατές και αμπελοφιλοσοφούμε.

Σορι για το οφ-τόπικ, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να τα γραψω καπου αφού βλέπω ότι υπάρχουν εντάσεις, ενώ πρέπει να γίνεται μια απλή κουβέντα.

ΥΓ Ωρα είναι να μας βγάλεις στη φόρα menelaos.  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Αυτό που θελαμε να κουβεντιάσουμε είναι τι ειναι αυτό που μενει τελικά στην ιστορία από έναν καλλιτεχνη. Η ζωη ή το έργο του;
Kι αν καμιά φορά η ίδια η ζωή είναι "έργο τέχνης" από μόνη της ?

Κι αν καμιά φορά η ίδια η ζωή είναι ένα "κακογραμμένο κομμάτι"

με χάλια παραγωγή που πικάρει ενοχλητικά ?

Έχουνε μείνει στην ιστορία καλλιτέχνες όχι τόσο για το έργο τους αλλά και για την

ίδια τους την ζωή.

By the way, αδειάσανε τα ράφια από κάποια cd, τι γίνεται ? τόσο φτωχές ήταν οι

συλλογές ορισμένων φανατικών σκληροπυρηνικών ?

Η ανακάλυψη του τροχού ...

menelaos είπε:
ο Yameth μου έβαλε χέρι στην μπυροποσία
Έχω ακούσει ότι αν είναι μόνο για μια φορά δεν πειράζει.

kwstas79 είπε:
Έχω ακούσει ότι αν είναι μόνο για μια φορά δεν πειράζει.
Δεν έρχεσαι και εσύ στην επόμενη μπυροποσία...να σε βάλουμε να κάτσεις δίπλα στoν Yameth?

Wow! είπε:
Μην αρπάζεστε ρε, κουβέντα κάνουμε για την (όποια) χαρά της κουβέντας. Δεν είναι δικαστήριο εδώ.
+1 ;D

.. τι ειναι αυτό που μενει τελικά στην ιστορία από έναν καλλιτεχνη. Η ζωη ή το έργο του;
..το εργο του, οσοι ασχολουνται με τα υπολοιπα ειναι κατινες  8)

marathon είπε:
Δεν έρχεσαι και εσύ στην επόμενη μπυροποσία...να σε βάλουμε να κάτσεις δίπλα στoν Yameth?
Toν yameth τον ρώτησες;

Μιας και είπαμε για μπυροποσία!

ΠΟΤΕ; Έχασα την προηγούμενη... Και θα ήθελα την δόση μου (και ένα χουφτωματάκι απο τον Yameth, δε πειράζει...  :P)

Lol τι να πω, χαίρομαι που δημιούργησα ένα νέο urban legend χαχαχαχα ;D ;D ;D

Yameth συγνώμη, δεν άντεξα, καταλαβαίνεις :P

Trending...

Νέα θέματα

Back