- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Αν δεχτούμε τα παραπάνω, τότε ο πεθερός μου που πήρε σύνταξη σαν μουσικός είναι αξιολογότερος καλλιτέχνης.Wow! είπε:O Wonder είναι πολύ καλά, ευχαριστώ. Πήρε το 25ο Grammy του, μόλις το 2006.
Όχι, δεν ξεπέρασε το Songs In The Key Of Life, αλλά συνέχισε να εργάζεται και αν πεθάνει αύριο (ο μη γένοιτο) θα μιλάμε για έναν εν' ενεργεία μουσικό που πήρε το 25ο Grammy του το 2006.
Ο Jackson διαφέρει από τον Wonder στο εξής σημείο: ο δεύτερος συνέχισε να προσπαθεί και να εργάζεται, και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει πλέον σημαντική εμπορική επιτυχία. Άστο.. ατυχές το παράδειγμα.
Ένα άλλο παράδειγμα ανθρώπου με σημαντική καριέρα που τα έχει παρατήσει είναι ο Captain Beefheart. Ο Beefheart έβγαλε τον τελευταίο δίσκο το 1982. Αν πεθάνει αύριο (ο μη γένοιτο) θα λέμε ότι έφυγε ένας μουσικός... ή ένας ζωγράφος (αυτό κάνει από τότε μέχρι σήμερα);
Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, μόνον ο συναισθηματισμός τα κάνει να φαίνονται περίπλοκα.
Ο καλλιτέχνης κρίνεται από το έργο του.
Αυτό μπορεί να είναι ένα και μοναδικό. Δεν πρόκειται για εργοστάσιο παραγωγής.
Εγω πχ αν ειχα 'κονομησει στα 30 μου, θα εβαζα σε δευτερη μοίρα την συνέχεια της καριέρας μου, αφου δεν θα δουλευα για τον επιούσιο.
Δες τον Roger Hodgson των Supertramp. Στα 23 του είχε το Breakfast in America και μετα έκανε οικογενεια και ζει από τα έσοδα του δισκου. Κατα καιρους κανει καποιο ακουστικό live, παρέα με ένα φίλο. Αυτό εγω το αναγνωρίζω σαν ισοροπία στη ζωή και την αυτογνωσία. Θες να μιλήσουμε για τους απέθαντους δηλαδή; ΑΥτούς που αναρωτιέσαι γιατι επιμένουν να κανουν τα ιδια και τα ίδια στα 200 τους χωρις εξελιξη και αυτοσεβασμό;
Ο Stevie Wonder παραπαίει με ανούσια έργα από τηνεποχή του Songs in the key of life.
Σαν φαν παρακολουθω την καριερα του και μπορει να βρεθω με καποιο νεο του κομμάτι στα χέρια ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ κατα καιρους, αλλά μέχρι στιγμής. Τιποτα δεν προδικάζει ότι δεν θα ξαναμεγαλουργήσει.
Το ίδιο σίγουρα πίστευαν και οι θαυμαστες του MJ, τον οποίο αντιμετωπίζεις υποτιμητικά λόγω βίου (μέσω των ανεπιβεβαίωτων κατηγοριών) και αδιαφορίας απέναντι στη μουσική του. Νομίζω ότι κανείς δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά για τους λόγους που αναφέρεις.
Παράκληση: Πάψτε να μετατρέπετε το θεμα σε προσωπικές αντιδικίες.