• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Φυλλα υαλοβαμβακα στο ηρακλειο κρητης;

• Thread starter Thread starter Holystone
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 4K

Holystone

Νέο μέλος
16 Οκτωβρίου 2007
2,175
85
0
43
Everywhere and nowhere...
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπερα παιδια, αυπνιες, και η ερωτηση λακωνικη:

Πού μπορω να βρω στο ηρακλειο κρητης φυλλα υαλοβαμβακα τυπου owens corning 703 ή 705,της 1 ή 2 ιντσας;

Στην knauf που ρωτησα δεν εχει...

ΥΓ: ξερω, ξερω θα διαβαστει 256 φορες, αλλά please, καμια βοηθεια;

Thanx ;)

Όχι δεν ξέρω, αλλά δεν είναι ακριβά υλικά αυτά συνήθως. Πήγαινε εκεί χαμηλά στην 62 Μαρτύρων - νομίζω έχει και άλλα 1-2 σχετικά μαγαζιά.

---------

Παρεμπιπτόντως, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο Ηράκλειο κόλλα Arctic Silver  ;D ? Είναι για να κολλάς ψύκτρες σε τσιπάκια κλπ. Δεν ψάχνω την κοινή "πάστα". Ψάχνω αυτή (ή κάτι ανάλογο) που συγκολλά ταυτόχρονα. Ίσως κάποιο μαγαζί που να πουλάει ψύκτρες/ανεμιστηράκια και γενικώς case mod πράγματα για υπολογιστές...

harilatron είπε:
Παρεμπιπτόντως, μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στο Ηράκλειο κόλλα Arctic Silver  ;D ? Είναι για να κολλάς ψύκτρες σε τσιπάκια κλπ. Δεν ψάχνω την κοινή "πάστα". Ψάχνω αυτή (ή κάτι ανάλογο) που συγκολλά ταυτόχρονα. Ίσως κάποιο μαγαζί που να πουλάει ψύκτρες/ανεμιστηράκια και γενικώς case mod πράγματα για υπολογιστές...
multirama - arctic και ceramic φερνουν μονο

messalion είπε:
multirama - arctic και ceramic φερνουν μονο
Ρώτησα και δεν είχαν ... Θα ξαναπάρω να τους πω να μου φέρουν.

Ευχαριστώ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα