Fiesta Red Strat

Ποιά από τις τρεις Fiesta Rer Strats?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    26
Mπα για τον γνωστό λέει και μια χαρά έπαιζε ΚΑΙ με humbuckers αν και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην κιθαρα την εκανε με μια strat του 61 με 8αρες και εναν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ Twin Reverb, αυτος αλλωστε ειναι και ΗΧΟΣ του Mark Knopfer για το 99% των ανΘρωπΩνε...ενταξει μετα ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ και πλακωσε τα ΟΒΕΡΝΤρΑβγΙΑα Και τους διπλΟΙ και τις Les Paul και αλλες κιθαρες-σερβαντες αλλα ολοι κανουν ΛΑΘΙ
 κΟΡΕΚΤΕΝΤ ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 κΟΡΕΚΤΕΝΤ ?

Όχι, απλά σταμάτα.

Έχει γράψει ύμνους ΚΑΙ με τα δύο όργανα και ΔΕΝ είχε Fender  ενισχυτές ΚΑΝ, όταν ξεκινούσε. Και τα τελευταία χρόνια παίζει πολύ περισσότερο με Les Paul, συγκεκριμένα με την '59 του, με την οποία έχει παίξει live μέχρι και τον "ύμνο" (που ηχογράφησε με Strat), Once upon in the time in the west.

Money_for_Nothing_single.JPG

Εδω ξεκινάει (και τελειώνει) ο Knopfler και οι Dire Straits για το 90% του κοσμου, οπότε...

Δεν είναι Fiesta αλλά CAR και κατόπιν παραγγελίας. Το κατάστημα γνωστό και στα Γιάννενα

https://www.guitars.gr/product/sx-electric-guitar-sst-57-car/

Αυτό το τσαρούχι το headstock δεν χωνευεται.....?

Συγνώμη, θα το πω, το CAR πατάει κάτω (σαν χρώμα) το Fiesta Red. I’m just saying…
Όλα τα reds είναι ωραία.

Το fiesta είναι πιο Iconic απλά.

Συγνώμη, θα το πω, το CAR πατάει κάτω (σαν χρώμα) το Fiesta Red. I’m just saying…
Μη ντρέπεσαι.

Υπάρχουν μερικά κόκκινα που δεν παλεύονται. Το Fiesta δε μου αρέσει. Αλλά το dakota red, το burgundy wine red, wine red, cimarron red κλπ δεν παλεύονται. Όπως και κάτι αηδιες see through reds.

Αδικημένα κατα τη γνώμη μου ήταν το πολύ ωραίο Torino Red και το Sunset Glow Metallic που ok δεν ήταν και τοσο red. 

Torino-Red-2-1080x1080.jpg

Sunset-Glow-Metallic-custom-Shop.jpg

Επίσης τούμπανο ήταν και το Mystic Red που είναι λιγο πιο έντονο απο το CAR σαν κόκκινο και εχει μεγαλύτερη κόκκωση στο υπόστρωμα.

Mystic-Red.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μη ντρέπεσαι.

Υπάρχουν μερικά κόκκινα που δεν παλεύονται. Το Fiesta δε μου αρέσει. Αλλά το dakota red, το burgundy wine red, wine red, cimarron red κλπ δεν παλεύονται. Όπως και κάτι αηδιες see through reds.

Αδικημένα κατα τη γνώμη μου ήταν το πολύ ωραίο Torino Red και το Sunset Glow Metallic που ok δεν ήταν και τοσο red.
Εγώ πάλι τις CAR δεν μπορώ να τις βλέπω, οι Fiesta είναι meh, οι Dakota με tortoise pickguard εξαιρετικές και οι Burgundy είναι κιθάρες που θα μπορούσα και να έχω.

Αν και καθαρά λόγω αντιπάθειας προς τον Ολυμπιακό, δε νομίζω πως θα αγόραζα ποτέ κόκκινη κιθάρα 😅

Sherwood Green ή British Racing Green με μαύρο pickguard και parchment μαγνήτες θα είναι η επόμενη :)

Εγώ δύο πράσινες είχα και η τελευταία πουλήθηκε χθες... :D
Έχω μία Strat και δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζομαι δεύτερη. Αφού και την πρώτη στα 45 την απέκτησα😁

Είναι MJT βαμμένη Sea Foam Green. Kάποιες φορές το σκέφτομαι να τη βάψω αλλά μετά συνέρχομαι 😂

ΥΓ: Σκεφτόμουν μήπως έβαφα την Alpine White LP Studio που έχω σε British Racing Green και με πρόλαβε η Gibson

Gibson-1957-Les-Paul-Standard-British-Racing-Green-Murphy-lab-Light-Aged-34-2048x1366.jpg

Εγώ πάλι τις CAR δεν μπορώ να τις βλέπω, οι Fiesta είναι meh, οι Dakota με tortoise pickguard εξαιρετικές και οι Burgundy είναι κιθάρες που θα μπορούσα και να έχω.

Αν και καθαρά λόγω αντιπάθειας προς τον Ολυμπιακό, δε νομίζω πως θα αγόραζα ποτέ κόκκινη κιθάρα 😅

Sherwood Green ή British Racing Green με μαύρο pickguard και parchment μαγνήτες θα είναι η επόμενη :)

Και εγώ τρελός Παναθηναϊκός είμαι αδερφέ, αλλά το καλύτερο χρώμα ηλεκτρικής κιθάρας είναι το άσπρο (για live ιδιαίτερα - δεν έχω) και το κόκκινο. (Κοίτα στο νήμα με τα straps να δεις τις δύο δικές μου). Άσε που και η ΑΕΚ-τζίδικη yellow striped EVH είναι και εκείνη κούκλα. Ακόμα δεν έχω πράσινη κιθάρα και συντάσσομαι απόλυτα με Sherwood Green ή British Racing Green με μαύρο pickguard, όπως είπες. Χρωματάρες.

καλύτερο χρώμα ηλεκτρικής κιθάρας είναι το άσπρο
Οι πιο ανοιχτόχρωμες κιθάρες κάνουν τρελό stand out στα live, είναι γεγονός. Μια σκουροπράσινη κιθάρα σε μια σκοτεινή σκηνή δε θα φαίνεται καν.

Απλά το λευκό μου βγάζει κάτι πιο late 70s. Η μόνη λευκή κιθάρα που δε μου το έβγαζε αυτό ήταν η Polar White PRS του Navarro (η παλιά η Αμερικάνικη όχι η SE):
PRS Navarro.jpg

H πιο "fashion statement"🕵️‍♀️ κιθάρα μου, νομίζω είναι η Faded Blue Jean PRS του avatar

Πόσο μου αρέσουν τα κόκκινα της Fender με άριστα το 10:

Torino Red - 1
Race Red - 1
Fiesta Red - 1
Hot Rod Red - 1
Metallic Red - 2
Metallic KO - 2
Dakota Red - 2
Flame Orange - 2
Crimson Red Transparent - 4
Red Sparkle - 5
Candy Cola - 6
Candy Apple Red - 7
Midnight Wine Burst - 8
Midnight Wine - 9
Burgundy Mist Metallic - 9
Purple Metallic - 9
Black Cherry Burst - 10

Γενικά, σαν χρώμα το κόκκινο δεν μου αρέσει.
Δεν το αντιπαθώ όσο το φούξια βέβαια που είναι το χειρότερο μου, αλλά δεν τρελαίνομαι με τίποτα με το κόκκινο.
Ειδικά, έχω στην κατοχή μου μία Fender American Standard Stratocaster 1998 σε Midnight Wine. Είναι η μοναδική κιθάρα μου στην οποια αν καποια στιγμή είχα λεφτά για πέταμα, θα άλλαζα χρώμα.

@kpeyos ας το εκτροχιάσουμε (και άλλο :LOL: ) το νήμα με πράσινες κιθάρες! Έλα άλλη μία british racing green που μόλίς βρήκα online:

1764145846640.webp

Και εγώ τρελός Παναθηναϊκός είμαι αδερφέ, αλλά το καλύτερο χρώμα ηλεκτρικής κιθάρας είναι το άσπρο (για live ιδιαίτερα - δεν έχω) και το κόκκινο. (Κοίτα στο νήμα με τα straps να δεις τις δύο δικές μου). Άσε που και η ΑΕΚ-τζίδικη yellow striped EVH είναι και εκείνη κούκλα. Ακόμα δεν έχω πράσινη κιθάρα και συντάσσομαι απόλυτα με Sherwood Green ή British Racing Green με μαύρο pickguard, όπως είπες. Χρωματάρες.
Ξεκάθαρα το καλύτερο χρώμα ηλεκτρικής κιθάρας είναι το άσπρο για Live. Η κιθάρα "δείχνει" τα πάντα της, το hardware της, τις καμπύλες της, τις γωνίες της, όλα.
Το κόκκινο εγώ δεν το βλέπω τόσο πολύ.
Συνήθως εκτός από άσπρες εντυπωσιάζομαι (για Live πάντα) με διάφορα Bursts και με ανοιχτόχρωμες στην παλέτα του γαλάζιου - γαλαζοπράσινου (τύπου ice blue ή seafoam κλπ)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back