http://www.tdpri.com/2010/05/07/tdpri-210-tele-build-challenge-finale/audiokostas είπε:Και όμως κάτι θυμάμαι να συζητάμε τότε που είχες παραθέσει και κάτι Tele από το TDPRI. Η μία αν θυμάμαι ήταν από φράχτη και η άλλη από πλακάκια πατώματος (καμιά 30αριά κομμάτια ;D θα τανε το σώμα).
Βαριέμαι να ψάξω όμως.
καλυτερα ειναι το μπρατσο να ειναι ΔΥΟ κομματια (οπως ειναι πχ ολα τα μπρατσα με rosewood ταστιερα) και ακομα καλυτερα round lam δυο κομματια..ενταξει κυριοι με καλυψατε πληρως αλλα να υποθεσω οτι το το ιδιο δεν ισχυεικαι για το μπρατσο η και εδω εχω λαθος
Σωστά....γι αυτό κάποιοι..... ;D ;DSuperfunk είπε:φυσικα ολα τα παραπανω ειναι γενικευσεις μια και κανενα κομματι ξυλου δεν ειναι ιδιο με το...αλλο...
Superfunk είπε:οχι πως τα κλασσικα One piece maple necks εχουν προβλημα αλλα σιγουρα τα 2 Piece ειναι πιο ανθεκτικα στο wraping warping.
Superfunk είπε:ειδικα στις strat/tele κτλ....ενα μονοκοματο σωμα κρυβει και εναν ακομα κινδυνο,ειδικα αν η κιθαρα βρισκεται σε μερος με μεγαλες μεταβολες στην υγρασια,τον κινδυνο του warping
Tώρα που το λες δίκιο έχεις...Ώρα να ανοίξουμε σχετικό thread... ;DSuperfunk είπε:Mπα για το ΕΙΔΟΣ των ξυλων εχουμε μαλωσει πολλες φορες εδω μεσα για τον..αριθμο των...κομματιων τους ποτε,απο οτι θυμαμαι τουλαχιστον...βεβαια ποτε μη πεις ποτε.... ;D
Προσωπικά, βρήκα μία στους ορόφους του Παναγόπουλου, στη Σόλωνος.. Μπορείτε να ρίξτε μια ματιά και εκεί.dopehat είπε:εξαιρετικο αρθρο!και φυσικα μου εβαλε το μικροβιο να αγορασω μια baja ;D!θελω να ρωτησω σε ποιο καταστημα στην αθηνα μπορω να την δοκιμασω;
ειναι οτι πρεπει για οσους...μισουν θανασιμα (γιατι αραγε τι σου εκαναν,σου εκαψαν το σπιτι? ;D) τις telecaster,μια και ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν ηχητικα με telecaster...PRSteve είπε:Συγχαρητήρια για το άρθρο!! Πάρα πολύ καλή δουλειά!!
Γενικότερα μέχρι πρότινος μισούσα θανάσιμα τις Tele μέχρι που είδα την J5 της Squier (που δυστυχώς δεν υπάρχει στη λίστα...) Τι έχετε να πείτε γι' αυτήν?
LOLWUT?mpikoz είπε:
Όχι, παρεξήγηση δεν είμαι με την πιστωτική στο χέρι. ;DSuperfunk είπε:σοβαρεψου και παρε μια κανονικη τελε......![]()
εμποδιζει κατα... 100%... ;D,για αυτο και μονο ο ALBERT COLLINS το χρησιμοποιουσε ,ολοι οι υπολοιποι τα εκαναν...τασακια για αυτο αλλωστε και λεγονται "ash tray covers"... ;Dyannis37 είπε:αυτό κατα πόσο εμποδίζει το να μιουντάρεις με το δεξί?
;D ;D ;D εχω ηδη πολλά τασάκια,,,,δεν θα το παρω ;D ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εμποδιζει κατα... 100%... ;D,για αυτο και μονο ο ALBERT COLLINS το χρησιμοποιουσε ,ολοι οι υπολοιποι τα εκαναν...τασακια για αυτο αλλωστε και λεγονται "ash tray covers"... ;D