πιο punk απο αυτον δεν γινεται....punk
δεν ξερω για μεταλ εχω περασει προ καιρου την εφηβεια..... ;Dως metal
μια κανονικη τελε της σειρας (μοντελλο 66),οποιαδηποτε κανονικη tele με μονους και να παρεις you will be in the ballparkΥΓ: Ο Strummer τι TELE είχε?
Βασικά αυτή που λίνκαρα έχει 2 διπλούς μαγνήτες. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι διαφορές θα έχει με μία ας πούμε με 2 μονούς (όπως αυτή του Στράμμερ πχ.).Superfunk είπε:punk παιζεις με οτιδηποτε κιθαρα, αυτη που εχεις λινκαρει καλη ειναι.
μια κανονικη τελε της σειρας (μοντελλο 66),οποιαδηποτε κανονικη tele με μονους και να παρεις you will be in the ballpark
με μονους ειναι πραγματικη TELECASTER,με διπλους ειναι μια ..... κιθαρα με διπλους που εχει ΣΧΗΜΑ Τelecaster.Γενικά αν μπορείς ανάλυσέ μου λίγο τη σημασία διπλού/μονού μαγνήτη.
Και εγώ τι θα κάνω που δεν έχω μάτια για άλλη (εμφανισιακά), αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά με 2 μονούς αντί για 2 διπλούς? :'(Superfunk είπε:με μονους ειναι πραγματικη TELECASTER,με διπλους ειναι μια ..... κιθαρα με διπλους που εχει ΣΧΗΜΑ Τelecaster.
αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τελε πρεπει να παρεις με μονους (ειναι και πιο ευελικτη)
Μερικά ενδεικτικά βίντεο σχετικά με τη μουσική που λες και την tele. Έχε στο μυαλό σου όμως πως δεν είναι θέμα κιθάρας μόνο.Vandalo είπε:Σημείωση: Θέλω να παίξω πανκ/σκα
ΣΠΙΤΙ σουanorimos είπε:βρε παιδια...στην αθηνα που μπορω να setαρω μια baja γιατι θα τη πεταξω απο το μπαλκονι...ετσι..οπως ηρθε ......καπου στο κεντρο.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
οταν λες θορυβο δεν φανταζομαι να λες τον κλασσικο θορυβο που εχουν οι μονοπηνιοι μαγνητες ο οποιος αν ακουμπας τις χορδες μειωνεται ετσι δεν ειναι?Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
αναθεμα αν καταλαβα τιποτα....say it again please....1... κατω ακριβως απο τον bridge μαγνητη υπαρχει κατι σαν καλωδιο κολλημενο πανω στο μαγνητη ενα καλωδιο ασχετο απο τα δυο μου φευγουν για τα ποντεσιομετρα.