Fender "Red Dog" Telecaster

Αργύριος Βασιλείου

Shelter

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938

Το έβλεπα και εγώ πριν.
Αν ήταν ash...θα το σκεφτόμουν 😜

Μάλιστα... μάλιστα... Αλλά tele;

Δεν θα ήθελες κάτι πιο... επιβλητικό; Κάτι πιο... μπαμπάτσικο; Κάτι πιο... vintage;
Εντελώς τυχαία θα έλεγα, δεν θα ήθελες μια 335;

Μάλιστα... μάλιστα... Αλλά tele;

Δεν θα ήθελες κάτι πιο... επιβλητικό; Κάτι πιο... μπαμπάτσικο; Κάτι πιο... vintage;
Εντελώς τυχαία θα έλεγα, δεν θα ήθελες μια 335;
Θα θελα, αλλά φοβάμαι μην με δολοφονήσουν τίποτα εξτρεμιστες 😜

Για να επανέλθω στο θέμα, η συγκεκριμένη βγαίνει και σε CS...,μόνο με 20Κ

Attachments

• Screenshot_20250408_214503_Facebook.jpg
    Screenshot_20250408_214503_Facebook.jpg
    245.2 KB · Εμφανίσεις: 0
μόνο με 20Κ
Με κίνδυνο το ερώτημα μου να θεωρηθεί αρχικά άσχετο με το θέμα, αλλά πόσο χρεώνεις το διαζύγιο- πόσο για συναινετικό και πόσο για... μαλλιά-κουβάρια;
Ξέρεις, προσπαθώ να κάνω τα μαθηματικά που να καταλήγουν στα 20Κ και να υπολογίσω τους χρόνους κτήσης.

Με κίνδυνο το ερώτημα μου να θεωρηθεί αρχικά άσχετο με το θέμα, αλλά πόσο χρεώνεις το διαζύγιο- πόσο για συναινετικό και πόσο για... μαλλιά-κουβάρια;
Ξέρεις, προσπαθώ να κάνω τα μαθηματικά που να καταλήγουν στα 20Κ και να υπολογίσω τους χρόνους κτήσης.
20Κ τρώω το ΣΚ στην Κύπρο :p 😜

Ενταξει ρε παιδια, μια χαρα τιμη ειναι 20 χιλιαρικα για μια tele.

Φτανει βεβαια να σου δινουν και μια θηκη μαζι, σκληρη. Και εναν twin reverb. Και ενα μικροφωνο, λαμπατο κατα προτιμηση. Και εναν Manley προενισχυτη. Και μια καρτα ηχου, απο Antelope και πανω. Ε, ας ριξουν και ενα mac pro με το logic και 2-3 σουιτες plug in και ενταξει, καλη τιμη για τελε θα ειναι.

Το έβλεπα και εγώ πριν.

Εγώ πάλι δεν θα ξαναπέρνα ποτέ fender σε ash - είναι ελαφρύτερες αλλά ξυρίζουν

Disclaimer: Γνώμη ενός άσχετου ερασιτέχνη

Αν δει κανείς την προσωπική συλλογή του Mike Campbell , θα δει ότι φλεξάρει την Broadcaster....με ash και νίτρο.
Ούτε καν εμφανίζει τη συγκεκριμένη.
Το ότι η fender αποφάσισε να βγάλει signature αυτό το μοντέλο, δείχνει ότι απλά θέλει να βγάλει 20Κ από την CS και καμία 3.5Κ από την απλή.
Από που και ως που βγήκξε historic αυτή η κιθάρα......και να κοστίζει τόσο ,ουτε κατάλαβα.
Από το Refugee?
Αλλά δεν με ακούτε....παίρνουμε ΜΟΝΟ τα πρώτα μοντέλα....με τα VOS...... :LOL:

Αν δει κανείς την προσωπική συλλογή του Mike Campbell , θα δει ότι φλεξάρει την Broadcaster....με ash και νίτρο.
Ούτε καν εμφανίζει τη συγκεκριμένη.
Το ότι η fender αποφάσισε να βγάλει signature αυτό το μοντέλο, δείχνει ότι απλά θέλει να βγάλει 20Κ από την CS και καμία 3.5Κ από την απλή.
Από που και ως που βγήκξε historic αυτή η κιθάρα......και να κοστίζει τόσο ,ουτε κατάλαβα.
Από το Refugee?
Αλλά δεν με ακούτε....παίρνουμε ΜΟΝΟ τα πρώτα μοντέλα....με τα VOS...... :LOL:
Τη συγκεκριμένη δε γινόταν να τη μοστραρει γιατί δεν την έχει... Την έδωσε δώρο αλλού. Επίσης ο campbell κάθε τρεις και λίγο φλεξαρει άλλη κιθάρα. Έχει τις φάσεις του. Όλη την ώρα βρίσκει και αυτός το holly grail. Πρέπει να έχει βρει καμία 300ρια μέχρι στιγμής.

Τη συγκεκριμένη δε γινόταν να τη μοστραρει γιατί δεν την έχει... Την έδωσε δώρο αλλού. Επίσης ο campbell κάθε τρεις και λίγο φλεξαρει άλλη κιθάρα. Έχει τις φάσεις του. Όλη την ώρα βρίσκει και αυτός το holly grail. Πρέπει να έχει βρει καμία 300ρια μέχρι στιγμής.
Μια 59άρα Lp χάιδευε πάντως , αλλα οκ....στο Gibson TV ήταν.

Εμ και αυτός πήγε και την έκανε φιλανθρωπία.

Αφού δεν μπορούμε να την πάρει πίσω, την φτιάξανε από την αρχή.

Εμ και αυτός πήγε και την έκανε φιλανθρωπία.

Αφού δεν μπορούμε να την πάρει πίσω, την φτιάξανε από την αρχή.
Αν του άρεζε, θα δίνε την broadcaster, και θα κρατούσε αυτήν 😜

With all due respect αξιότιμα μέλη, αλλά προσωπικά θεωρώ την αγορά μια τέτοιας κιθάρας ως τον ορισμό του "πεταμένα λεφτά". Φυσικά μπορεί να έχετε αντίθετη άποψη.

Αν ήταν να σκάσω 20Κ, θα έπαιρνα ένα vintage κούτσουρο που και θα ανέβαζε συνέχεια τιμή με την πάροδο του χρόνου και κυρίως θα είχε μεγάλη "πιάτσα" μελλοντικών πελατών.

Να έσκαγα 20Κ για να έπαιρνα την κιθάρα του "έτσι", που είναι "έτσι", με τις "ιδιαιτερότητές της", θα έπρεπε μετά να ψάχνω με το τουφέκι υποψήφιο αγοραστή.
Νo από εμένα...

Εγω αυτη με τα 3,3Κ ποσταρα οχι με τα 20.

Ο @LK επεσε θυμα προπαγανδας του καλαμαζού ΤΒ. :p

20Κ δεν θα τα εδινα για μουσικο εξοπλισμο. Ή τουλαχιστον για ενα τεμάχιο μουσικου εξοπλισμου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back