Τώρα πιστεύω ότι ο στρατός' date=' μιας και είναι δώδεκα μήνες μόνο, θα είναι πραγματικές διακοπές.[/quote']
Ρε παιδιά,πλάκα κάνετε;;;; 8O 8O
Τι θα πει ΜΟΝΟ 12 μήνες;;;;
1 χρόνος κλεισμένος μέσα σε βρωμερό στρατόπεδο,μαζί με κάθε καρυδιάς καρύδι,όπου ο παλιός είναι άρχοντας και ο νέος τρέχει και με κάθε μαλάκα αξιωματικό να βγάζει τα κόμπλεξ του πάνω μου;
Αυτά τα λέτε διακοπές και κατασκήνωση;;; 8O
δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα,αν και για ΠΟΛΥ λιγους & ΠΟΛΥ ατυχους μπορει και να ειναι.
ευτυχως τα πραγματα εχουν βελτιωθει πολυ & τουλαχιστον απο τη δικη μου εμπειρια που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρεπει να ηταν και απο τις ποιο ακραίες (Ειδικες δυναμεις,ΔΕΑ,Ρεντινα και ολα τα καλα) δεν μπορω να πω οτι με προσεβαλε κανενας ή οτι μου σκιστηκε και κανενα καλσόν.
Βεβαια εξαρταται και απο τις αντοχες του καθενος (και απο το ποσο βουτυρομπεμπες είναι.. :lol: ) αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι & οι καραβαναδες ΤΡΕΜΟΥΝ μην φανε καμμια αναφορα η οποια θα τους κοστισει ολη τους την καριερα οποτε ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ πολυ (ασε που γνωρισα και πολλους ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ανθρωπους μονιμους...)
Αρα μην πολυακους τους διαφορους μυθους του Αισωπου (τι να πουμε και εμεις που καναμε 24 μηνες....) & οταν θα πας μπορει & να εκπλαγεις ευχαριστα (προσωπικα εγω χαιρομαι που ειδα ΟΛΗ την Ελλαδα & τις απιστευτες φυσικες ομορφιες της οπως λιγοι εχουν την ευκαιρια να τις δουν....)
Μονο & μονο η κοινωνιολογικη μελετη & η επαφη με "καθε καρυδιας καρυδι" αξιζει τον κοπο να πας στρατο,δεν ειναι κακο να βγαινουμε & απο το αυγο μας ποτε-ποτε.. :wink: