εψαχνα ενα τετοιο' date='ποσο πωλειται περιπου?TG-500 με την επεκταση sample ram 1 MB
και τα δικα μου:
EMU XBoard 49
Kawai K1
Roland JX-8P
Korg M3R[/quote']
Αδελφέ ψάχνε στο EBAY. Εκτιμώ ότι αν το βρεις θα παίζει γύρω στα 300 ευρώπουλα. Θεωρώ δύσκολο να βρεις την επέκταση της sample ram. Φαντάσου ότι όταν το πήρα καινούργιο με το ζόρι μου την βρήκαν!
Τι μουσική παίζεις;
Γεια σου ρε φιλε KONNECTORA!!!!!!Σεμνά και ταπεινά.........:wink:
•CZ-101
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΓεια σου ρε φιλε KONNECTORA!!!!!!Σεμνά και ταπεινά.........:wink:
•CZ-101
Με τα χαρας διαβασα οτι εχεις το CASIO CZ-101 και ηθελα να ρωτησω αν τυχον το πουλας επειδη το ψαχνω απεγνωσμενα!!!!!!!
Ο καλός θεούλης τους αγαπά όλους.....Γεια σου ρε φιλε KONNECTORA!!!!!!Σεμνά και ταπεινά.........:wink:
•CZ-101
Με τα χαρας διαβασα οτι εχεις το CASIO CZ-101 και ηθελα να ρωτησω αν τυχον το πουλας επειδη το ψαχνω απεγνωσμενα!!!!!!!
Όχι φίλτατε το είπα γιατί μερικών ο εξοπλισμός θυμίζει αποθήκη καταστήματος μουσικών οργάνωνεπειδη ρωτησα ποσο πωλειται το λες?απλως δεν εχω ιδεα για την τιμη του συγκεκριμενου μοντελου στην Ελλαδα και υπεθεσα οτι ο συναδελφος που το εχει κατι παραπανω θα γνωριζειΤελικά δεν παίζεστε.Μήπως μπερδέψατε την διαφορετική ένοια μεταξύ των 2 λέξεων Μουσικός - Έμπορος;
![]()
- Yamaha XS6P) με FC4' date=' FC5, FC7 [/quote']8O 8O 8O 8O 8O 8O
Αυτό δεν το κατάλαβα καλά και ελπίζω να κάνεις πλάκα...
ΠΗΡΕΣ ΤΟ XS;;; ΠΩΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ; ΠΟΣΟ;
Αν δεν δω πλήρες review εντός της εβδομάδας θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα νομίζω... :twisted:![]()
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Όχι φίλτατε το είπα γιατί μερικών ο εξοπλισμός θυμίζει αποθήκη καταστήματος μουσικών οργάνωνεπειδη ρωτησα ποσο πωλειται το λες?απλως δεν εχω ιδεα για την τιμη του συγκεκριμενου μοντελου στην Ελλαδα και υπεθεσα οτι ο συναδελφος που το εχει κατι παραπανω θα γνωριζειΤελικά δεν παίζεστε.Μήπως μπερδέψατε την διαφορετική ένοια μεταξύ των 2 λέξεων Μουσικός - Έμπορος;
![]()
Βλέπε KONNECTORA![]()