Νέα Synths/Keyboards και ΝΑΜΜ12

marathon είπε:
ρε φούστη μου...και στην Arturia...Mac έχουνε?? ;D ;D
Ασχετοι... ::)

Το Studiologic Sledge απ'την αλλη φαινεται γ@μ@το! Περιμενουμε να δουμε/ακουσουμε κανενα κλιπ. Ελπιζω να μην ειναι μονοφωνικο μονο....

Για το Studiologic Sledge δεν βρήκα κάποιο demo βίντεο ακόμα.

Ορίστε ένα πρώτο όμως για το Casio XW-P1:

Waterfall-K είπε:
Ασχετοι... ::)
άσχετοι μπορεί να είμαστε...τυφλοί δεν είμαστε ;D

Ειδικα εσυ, μυριζεσαι Mac απο αποσταση 3 χιλιομετρων... :P

Το Casio φαινεται καλο, επιτελους ενα synth απο την Casio μετα απο παρα πολλα χρονια.

Στα συν του το waterfall πληκτρολογιο, Fatar ισως.

Το Casio ψιλοανούσιο μου φαίνεται. Το Sledge είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...μένει να το ακουσουμε κιολας...

Και το Nord C2D είναι πολύ ομορφο....αλλα αυτή η clavia εχει βγάλει 500 organs...νταξει, φτάνει :p

neeq είπε:
Και το Nord C2D είναι πολύ ομορφο....αλλα αυτή η clavia εχει βγάλει 500 organs...νταξει, φτάνει :p
Είναι για όσους έπρηζαν την Nord για τα drawbars της! Τους έβγαλε ένα με κανονικά και τώρα δε θα έχουν να λένε!

neeq είπε:
Καλα το Nord C2D ειναι (και καλα) η απαντηση της Clavia στο SK2 της Hammond που βγηκε περσι, και τσιμπησε και ενα "Key Buy" award απ'το Keyboard mag.

Ο ηχος του απλα τα σπαει.

Επιτελους ομως η Clavia εβαλε κανονικα drawbars στο Nord C2D.

Παλι καλα γιατι αυτο ηταν ενα μεγαλο πλην για τα οργανα της, που κατα τα αλλα εχουν φοβερο ηχο.

Εγω παντως παραμενω πιστος της Hammond. 8)

703087a86fe69c88afc39409b7b7b1c6.png

Hammond SK2

Αργησε η Clavia αλλα στο τελος εβαλε κι αυτη drawbars. Επρεπε να το ειχε κανει χρονια πριν...
reading2.gif

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back