- Πόντοι
- 28
Και εγω επισης,αλλα πριν μαλλον θα παρω το pc3 εαν βγει σε rack.P.S.Μαζευω απο τωρα για το Κ3000!!!

Και εγω επισης,αλλα πριν μαλλον θα παρω το pc3 εαν βγει σε rack.P.S.Μαζευω απο τωρα για το Κ3000!!!
:lol: :lol: :lol:Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε;
Βασικα σε 2 με 3 χρονια θα το εχουμε,αλλα δεν μας πειραζει,αρκει να το φτιαξουνε οπως πρεπει σε ενα Kurzweil....και το pc3 σπερνει απο οτι διαβαζω στα specs αλλα και η σειρα κ2600 κραταει πολυ καλα ακομη σε σχεση με το ανταγωνισμο.....Eπομενη αγορα το PC3 της Κurzweil (αφου δωσω το PC1X)γιατι για κ3000 ουτε λογος γινεται απο την Kurzweil.Kαλα επομενα Χριστουγενα το κοβωΝα ειστε ολοι καλα
Και μενα περασε απο τα χερια μου και συμφωνω(και ως ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα ...σκυλια).Η ΚΒ3 στο pc3 θα ειναι βελτιωμενη(και σε ηχο,και σε rotary εφφε και μαλλον dual manual organ,θα εχει και farfises και vox, οποτε....),αν και η kb3 η τωρινη εμενα μ'αρεσει πολυ...(το οποιο περασε απο τα χερια μου αλλα εχει υποκειμενικα κλασικα πιανα κ ως mother keyboard ειναι τουλαχιστον για τον π....)
¶σχετο αλλά αυτό μου ήρθε αφού μέτρησα 27 synth (μαζί με τα rack)!!!, 11 samplers!!!!!!!! και από την άλλη 1 drum machine (κορυφή βέβαια :wink: ) και αυτά τα μονιτορ...:lol: :lol: :lol:Όλα αυτά δικά σου είναι;;;; Τι τα κάνετε τόσα σαμπλερ ρε σεις; Με τόσα λ7 πως και δεν έχετε κανά καλύτερο Monitor με τόσα λεφτά που σκάσατε;
Στο μυαλό μου είσαι!!!!
Γειά σας και από μένα...
YAMAHA PSR GR200(Το πρώτο μου )
ROLAND D50
KORG KARMA
KORG 01/WFD
KORG PA50
KURZWEIL K2000VP
KORG TRINITY PLUS
εψαχνα ενα τετοιο,ποσο πωλειται περιπου?TG-500 με την επεκταση sample ram 1 MB
επειδη ρωτησα ποσο πωλειται το λες?απλως δεν εχω ιδεα για την τιμη του συγκεκριμενου μοντελου στην Ελλαδα και υπεθεσα οτι ο συναδελφος που το εχει κατι παραπανω θα γνωριζειΤελικά δεν παίζεστε.Μήπως μπερδέψατε την διαφορετική ένοια μεταξύ των 2 λέξεων Μουσικός - Έμπορος;
![]()
Αφού δεν παίζει ρε συ, όταν το φτιάξω θα το βάλω κι αυτό στη λίστα... :wink:Γιατι δεν αναφερεις το trinity ;