- Πόντοι
- 398
Ε...δεν περιμενα και τον Ξανθουλη να μου τα εξιστορισει....ή ταχεις μεσα σου ή δεν τα χεις. Ψηλα γραμματα αυτα.
Χριστέ μου...Καζατζίδης? Βάλτε μου κι άλλα μέτρα...όχι αυτό!!!!!Superfunk είπε:απο την αλλη μπορει και αποψεις σαν και αυτη να εχουν βαση
"Να ξαναγίνουμε φτωχοί. Όπως ήμασταν πάντα. Όπως οι ήρωες των παλιών
αναγνωστικών που οι γιαγιάδες έμοιαζαν με γιαγιάδες κι όχι με συνταξιούχες
πόρνες. Όπου οι μπαμπάδες επέστρεφαν το μεσημέρι για να καθίσει ΟΛΗ η
ελληνική οικογένεια στο τραπέζι και να φάει το σεμνό φαγητό -όσπρια
πεντανόστιμα και ζαρζαβατικά με μαύρο ψωμί μοσχοβολιστό"
με μόνη συνέπεια ότι οι ξένοι θα μπορούν να αγοράζουν πιο εύκολα ακίνητο στην Ελλάδα, αφού τόσο θα πέσουν και τα εισοδήματαSuperfunk είπε:Αλλωστε κοντος ψαλμος αλληλουϊα η απολυτα λογικη πτωση γυρω στο 30-40% στα επομενα 5 χρονια θα με επιβεβαιωσει...
υπαρχουν και καποιοι που εχουν αποταμιευσει και λιγα χρηματα μια και δεν πηγαιναν σε καφετεριες και μπουζουκια καθε μερα....ισως αυτοι μπορεσουν επιτελους να παρουν σπιτι στην πραγματικη του τιμη...skantzos είπε:με μόνη συνέπεια ότι οι ξένοι θα μπορούν να αγοράζουν πιο εύκολα ακίνητο στην Ελλάδα, αφού τόσο θα πέσουν και τα εισοδήματα![]()
Αυτό το κάναν, έτσι κι αλλιώς...κάποτε ενδιαφέρθηκα (φιλολογικά), να αγοράσω ένα σπίτι στη Σύρο...το αγόρασε Γερμανός που πήρε δάνειο από τη τράπεζά του με 1%skantzos είπε:με μόνη συνέπεια ότι οι ξένοι θα μπορούν να αγοράζουν πιο εύκολα ακίνητο στην Ελλάδα, αφού τόσο θα πέσουν και τα εισοδήματα![]()
Εμένα μου άρεσε.marathon είπε:Χριστέ μου...Καζατζίδης? Βάλτε μου κι άλλα μέτρα...όχι αυτό!!!!!
εγω παλι το 2007 θελησα να παρω ενα απο τα...40 που ειχε αγορασει ενας Γαλλος στη Σαντορινη το 1956...για...40.000 δραχμες (ενα 1000αρικο το σπιτι....),αλλα το εδινε πολυ ακριβα.... ;Dmarathon είπε:Αυτό το κάναν, έτσι κι αλλιώς...κάποτε ενδιαφέρθηκα (φιλολογικά), να αγοράσω ένα σπίτι στη Σύρο...το αγόρασε Γερμανός που πήρε δάνειο από τη τράπεζά του με 1%
Και ο δικός μου, Γερμανός το είχε και το πούλησε σε Γερμανό, 70.000.000 το έδινε...εξ ου και το φιλολογικό ενδιαφέρον!!!Superfunk είπε:εγω παλι το 2007 θελησα να παρω ενα απο τα...40 που ειχε αγορασει ενας Γαλλος στη Σαντορινη το 1956...για...40.000 δραχμες (ενα 1000αρικο το σπιτι....),αλλα το εδινε πολυ ακριβα.... ;D
Για αυτήν την τρέλλα μιλάω και γω Νίκο. Πως μπορεί να συντηρηθεί μια αγορά σε συνθήκες ΤΡΕΛΛΑΣ για τόσο καιρό;Superfunk είπε:Το λαθος σου ειναι οτι συγκρινεις την εποχη της δραχμης (οπου η αγορα "τουβλων" ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επενδυση που μπορουσε να κανει νομιμα ενας Ελληνας καθως και τον πληθωρισμο γυρω στο 30% που απο μονος του ανεβαζε τις τιμες) με την εποχη του ευρω (οπου η αναγκη εξασφαλισης των χρηματων του απο συναλλαγματικο κινδυνο εξελειψε και οπου ο πληθωρισμος ηταν γυρω στο 5%)
Επισης το παραλογο με την Ελληνικη αγορα (φυσικα σε ενα μονιμο virtual reality που ζουσαν οι Ελληνες για χρονια τιποτα δεν φαινονταν παραλογο) ειναι οτι τα ακινητα ειχαν ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΙΚΗ ταση (πουθενα στον κοσμο δεν συνεβει κατι τετοιο) .
Η απιστευτη αυξηση των τιμων των ακινητων απο την ημερα της εισαγωγης του ευρω ειναι αλλωστε αυτη που εχει οδηγησει την Αθηνα να εχει υψηλοτερες τιμες απο το...Λονδινο,το Βερολινο,το Μοναχο (η ακριβοτερη Γερμανικη πολη) ,τη Νεα Υορκη & το...Τοκυο....(και μιλαω για "καθαρες" τιμες γιατι αν μιλησουμε σε τιμες σε σχεση με τα ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ εκει μιλαμε για τρελλα,η οποια τρελλα βεβαια πυροδοτηθηκε και απο τον ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ τραπεζικο δανεισμο των τελευταιων ετων....)
Αλλωστε κοντος ψαλμος αλληλουϊα η απολυτα λογικη πτωση γυρω στο 30-40% στα επομενα 5 χρονια θα με επιβεβαιωσει...
Αν είναι something εκεί, είναι almost everything εδώ.Jasemeister είπε:There's something rotten in the state of Denmark...
Aνόητο...προχθές πήρα επιτόκιο 3,20 (και δεν έχω και 500.000 ευρώ!!!)klhronomos είπε:Πώς σάς φαίνεται;
Πιο ανόητο...δεν ισχύει κανκαι πρέπει να παραγγείλεις για δύο μέρες μετά ακόμη και 5.000 ευρώ. …
Μα αυτό είναι το θέμα:η αναξιοπιστία του ελληνικού κράτους ως δανειολήπτη.Γι'αυτό έρχεται το ΔΝΤ,γιατί έχει τους μηχανισμούς,που θα του επιτρέψουν να πάρει τα χρήματά του πίσω.Από την άλλη,ο ιδιώτης...κλάφτα ...Charalambeklhronomos είπε:"Κάθομαι και σκέφτομαι , θα μου πείτε ότι σκέφτομαι πολύ, μια λύση χωρίς το ΔΝΤ.
Γιατί ο Παπανδρέου δεν ζητά από τους ΄Ελληνες καταθέτες να δανείσουν την χώρα τους με 4% επιτόκιο για 5 χρόνια? Αφού στις Τράπεζες υπάρχουν καταθέσεις ύψους 300 δις ευρώ.