E
eyeprotocol
Guest
Ρε συ Superfunk, αφού το είπε ο Λαμπαδίτσας, τι πετάγεσαι;turrican2 είπε:Ενδεικτικά οι καθηγητές Λαπαβίτσας, Τομπάζος, ο Δ.Καζάκης και άλλοι. Google ή π.μ. αν θέλει κανείς για συγκεκριμμένα άρθρα.
Ρε συ Superfunk, αφού το είπε ο Λαμπαδίτσας, τι πετάγεσαι;turrican2 είπε:Ενδεικτικά οι καθηγητές Λαπαβίτσας, Τομπάζος, ο Δ.Καζάκης και άλλοι. Google ή π.μ. αν θέλει κανείς για συγκεκριμμένα άρθρα.
Οχι,μου εδωσες μονο ενα λινκ με σπιτια.Επισης δεν απαντησες στο που βρισκονται οι τιμες στην Αθηνα.Prime location φιλτατε δεν ειναι η hip περιοχη αλλα η περιοχη με εμπορικη κινηση που καποιος μπορει να ανοιξει μαγαζι.Μου συγκρινεις μηλα με αχλαδια.Εγω μιλαω για επαγγελματικα ακινητα με τα οποια ασχολουμαι και εχω.Και επειδη εχω ενα ανοικιαστο συμφωνα με την θεωρια σου θα το σκοτωσω στην μιση τιμη..Μολων λαβε..σου εχω δωσει τα λινκ με τιμες ανα τ.μ. τωρα αν δεν θελεις να τα διαβασεις αυτο ειναι αλλου παππα Ευαγγελιο.
Εγώ εμπιστεύομαι τους καθηγητές, ειδικά σε θέματα οικονομίας.turrican2 είπε:Ενδεικτικά οι καθηγητές Λαπαβίτσας, Τομπάζος, ο Δ.Καζάκης και άλλοι.
Και εγω απο οτι ειδες μιλαω κυριως για ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ακινητα.Εγω μιλαω για επαγγελματικα ακινητα
Μη πιανεις την υψηλη κλιμακα,υπαρχουν και με 2000/τμ.Η τιμη του ειναι 8108 δολλαρια/τ.μ δηλαδη 6100 ευρω το μετρο
οχι απλα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν αντεχουν αλλο τους αετονυχιδες (για να μη πω τιποτα χειροτερο) που φουσκωσαν πανω απο 200% τις τιμες των ακινητων απο το ευρω και μετα,θησαυρησαν και το παιζουν τωρα παραγοντες της οικονομικης ζωης του τοπου.Παντως να ξερετε οτι υπαρχουν απειρα τσακαλια που περιμενουν να πεσουν οι τιμες στα ακινητα για να βουτηξουν οτι βρουν.
αν εχεις ΑΝΑΓΚΗ θα πουλησεις η θα νοικιασεις σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο πριν,θες δεν θες,αν δεν εχεις αναγκη φυσικα θα καθεσαι να το βλεπεις και θα περιμενεις την...ανοδο (σε καμμια 10ετια στη καλυτερη περιπτωση)Μην πουλατε γη και ακινητα
Ο Λαμπαδιτσας δεν ηταν υπουργος οικονομιας στην Αλβανια το 1971? ;DAnonimos είπε:Ρε συ Superfunk, αφού το είπε ο Λαμπαδίτσας, τι πετάγεσαι;