- Πόντοι
- 398
Δυστυχως...Τελείωσαν! ![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
τελικα και εκει γκαντεμης..........δεν την γλιτωνω την κυρα ΔΕΣΠΟΙΝΑ............... :'(Korgious είπε:Δυστυχως...Τελείωσαν!![]()
ignantios είπε:τελικα και εκει γκαντεμης..........δεν την γλιτωνω την κυρα ΔΕΣΠΟΙΝΑ............... :'(
+-10yameth είπε:Πως θα κερδίσουμε εις βάρος του διπλανού που ΔΕΝ ξέρουμε! Γιατί άμα τον ξέρουμε μας πιάνει το παγκοσμίως γνωστό φιλότιμο και όχι μόνο δεν θέλουμε να τον ρίξουμε, αλλά να μεροληπτήσουμε προς όφελος του κιόλας. Μιλάμε για καλά εδραιωμένη κουλτούρα και τρέχα γύρευε να βρεις άκρη.
Τα νοικοκυριά είναι χρεοκοπημένα από τα διακοποδάνεια το Attika και τα (Ν)τζιπ, αλλά κυρίως από την τέχνη και το ήθος που χρειάζεται για να μεγαλώσεις υπεύθυνους πολίτες.
Τυχαίο νομίζετε ότι είναι που η οικογένεια στο νότο είναι τόσο δεμένη (συγκριτικά με τους "ψυχρούς" βόρειους); Επειδή δεν υπάρχει αξιοκρατία στην κοινωνία μας, στηριζόμαστε στους δικούς μας γιατί αν δεν σε προσέξουν οι "δικοί σου"... ποιός θα σε προσέξει; Γι αυτό we gotta stick together σου λέει... Και αυτό συνεχίζεται σε κάθε μας κοινωνική έκφανση.
+100.101.101,10ignantios είπε:καλα το γεγονος οτι δεν ειναι χρεωμενα τα νοικυρια σε μεγαλο βαθμο εγκειται και στο γεγονος οτι μεχρι τα 35 του ο ΕΛΛΗΝΑΣ ζει με την μαμα και τον μπαμπα.......ενω στο εξωτερικο απο τα 18-20 τα παιδια φευγουν απο το σπιτι.......ας εφευγα εγω στα 26 που τελειωσα στρατο ,σχολη και επαιρνα 650 ευρω και θα ελεγα εγω ποσο θα ειχα τιναξει την μπανκα στον αερα μεχρι σημερα.............ευτυχως εδω στο προσχημα τους θεσμου της οικογενειας....δεν εχουμε καταληξει το 505 στα ορια της φτωχειας
p.s ευχαριστω μπαμπα....ευχαριστω μαμα.......... :![]()
σοβαρεψου.pla.g είπε:![]()
Βγάλτε τις δραχμές σας στη φόρα.
Ορίστε ένα preview των νέων χαρτονομισμάτων.Enjoy
ignantios είπε:ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ μπας και καμια απο αυτες τις κυριες που ειναι ψηλα ισταμενες ειναι ανυπαντρες? μπας και μου κανεις καμια γνωριμια και βγω απο το αδιεξοδο ...χωρις πολλα πολλα?![]()
Συγγνώμη, αλλα αυτό απο που προκύπτει? (Ρωτάω με όλη τη φιλική διάθεση που διαθέτω..)David Gilmour είπε:Φυσικα το ρεζουμε ειναι οτι εχουμε χασει κυριαρχικα δικαιωματα
Μας τα πήραν όλα ρεεεεεεεIBRG550 είπε:Συγγνώμη, αλλα αυτό απο που προκύπτει? (Ρωτάω με όλη τη φιλική διάθεση που διαθέτω..)
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Μας τα πήραν όλα ρεεεεεεε
Οι Αλβανοί την Ομόνοια
Οι Γερμανοί τα σώβρακα
Οι Μαύροι την Βάθης
Το ΠΑΜΕ τα λιμάνια
Ο αδελφός μου το μπάσο
Ξυπνάτε Χριστιανοοιοιοιοιοιοιοιοι
Εν Τούτω ΙΚΑ
![]()
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού....Nikolas είπε:Γιατί το νοιζ θα μπορούσε να εξυπηρετεί και ως escape route του υπολοιπού ωχαδερφισμού. Τώρα έχουμε 150 σελίδες πλέον για τα ίδια και τα ίδια...
![]()
Που να παμε?audiokostas είπε:Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού....
Κανείς δεν μπορεί να μας πάρει το Allou.freerock1974 είπε:Που να παμε?
Αφου μας τα πηραν ολα ρεεεεεεε
;D